Work and Travel
Toplam 141 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Virginia Beach 2013 Yaz!!!

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Fur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sercan merhaba,
    10 Haziran akşamı Norfolk'da olacağım inşallah ve Springhills'de çalışacağım yani senin sorumlusu olduğun otel,bir kaç sorum olacak sana eğer cevaplayacak vaktin olursa çok sevinirim.
    11 haziran sabahı Holiday inn&suites'de olmam gerekli oryantasyon için ancak ben önceki gece ulaşacağım Norfolk'a.Oryantasyona bavullarımla gidemeyeceğime göre benim direk kalacak yerime gitmem ve sabahına Holiday inn e ulaşmam lazım.Bana kalacak yer önerir misin hem 3 ay boyunca sorun yaşayamayacağım hem de işyerime yakın?
    Bir diğer sorum da senin bir tavsiyen olur mu,gelmeden önce şunları yapmalısın tarzında.
    Pool Attendant olarak çalışacağım bu arada
    Selam Fur, oncelikle isin hayirli olsun, yaz boyunca otelde beraber olacagiz, gerek dil olsun gerek mudurlerin ve supervisorlarinla iletisim kurman konularinda her zaman yardimci olacagim. Yani buraya gelirken otel ve isin ile ilgili icinde supheler tasimana gerek yok. Simdi gelelim diger sikintilara :

Profilinde hangi firma ile geldigini belirtmissin, bu firma bildigim kadari ile karsilama hizmeti veriyor ve konaklama konusunda ogrencilere yardimci oluyor. Hadi diyelim hersey senin icin ters gitti ve karsilama hizmeti vermediler. Havalimanindan Beache nasil gelinir konusunda daha once yazi yazmistim su yaziya bir goz at >>> http://www.turkishwat.net/virginia-v...tml#post179675

Konaklama ile ilgili bilgi vermek gerekir ise dedigim gibi konaklama icin sana birkac farkli ev alternatifi sunarlar, bunlardan birisini begenir secer yerlesirsin diyelim ki yine isler yolunda gitmedi ve sirketin sana ev secenekleri sunmadi : forumda Virginia beach ve virginia beach konaklama kelimelerini arattir yukaridaki arama linkinden, ve buldugun topiclere bir goz at, orada farkli otel, motel vb kalinacak yerler hakkinda onceki yillarda kalmis arkadaslarin izlenimleri var, ordan kendine bir yol haritasi cizersin. Tabi bunlari yapmadan once sirketinle gorusup konaklama konusunda onlara sorularini yonelt, yardim edecekler ise bunlarin hicbirin yapmana gerek yok.

Calisacagin otel 9. caddede, benim evim 31.caddede,ornek olarak bazen araba ile bazen bisiklet ile ise gidip geliyorum. Bisiklet ile 17 dakika araba ile 6 dakika suruyor otele varmam. Dolayisi ile 5. caddeden 25. caddeye kadar olan genis alanda evini ya da otelini bulursan sikinti cekmezsin. Ama emin ol buldugun yer icerlerde olmasin, yani sahile bir kac blok(dikey)(sahilden uzaklasarak) uzaklikta, otele 15 blok(yatay)(sahil boyu) uzaklikta olabilir.

Simdi gelelim oryantasyon kismina, demin elimdeki listeye goz attim ve 11 haziran gunu olacak olan(3. oturum) oryantasyon sabah 8de basliyor ve 39. caddedeki holiday inn hotelde olacak. Onceki geceden beache geldigini ve evine yerlestigi varsayarak sabah erkenden kalkarsin ve daha bisikletin ya da ulasim aracin olmayacagindan yavas yavas yola koyulursun, oraya en az 15 dakika onceden varmaya calis. Beni oryantasyonlara goturup goturmeyeceklerine dair henuz net bir fikrim yok, ama beni de cagirirlar ise ben de orada olur size yardim ederim. Oryantasyona getirmen gereken evrak belge vb seyler var ise hepsinin yaninda oldugundan emin ol.

Buraya fazla esya getirmeni onermem, ama mutlaka bir adet orta kalinlikta ceket getir. Bazi geceler serin olabiliyor. Ve eger burdan geri donerken esya goturmek istiyor isen bavulunun icine bir adet ekstra katlamali bavulu bir sekilde sikistir ve icine hic bir sey koyma. Burdan aldigin tum esyalari icine koyarsin. Pool attendant olarak caliscagim demissin. Tshirt'u otel verir ancak bir adet siyah pantolon ya da bir adet siyah capri ya da siyah uzun(diz ustu olmasin) short getirmeyi unutma eger burda para vermek istemiyor isen ve ilk gunden alisverisi merkezlerini dolasmak istemiyor isen. Ayrica siyah spor ayakkabin da olsun, eski siyah spor ayakkabin var ise getir buraya yaz boyunca giyersin yaz sonunda firlatir atarsin.

Ayrica amele yaniklarina hazirlikli ol. Tenin ne renk bilmiyorum ama yaz sonunda siyahi olacagi kesin. Hayirli olsun tekrar , baska sorun olur ise cekinmeden sor, cevaplarim.
    Konu Sercan977 tarafından (21-05-2013 Saat 08:04 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)