sercan abi meraba ;

ben yazdıklarınız okudum bellıkı buyuk bı bılgı bırıkımıne ve tecrube sahıpsınız . benımde sıze sormak istediğim bir kaç sorum olacak .

1. benım mesela ciddi manada ingilizce eksıklıgım var yanı harbıden bişey bılmıyorum desem yerıdır sansa vızeyı aldım fakat kendıme gore korkularım var . mesela çalışacagım yerde bana birşey denıldıgınde anlamazsam yapamazsam ne olur gibi.

2.çalışma saatıne 32+ yazmışlar 7,25 dolardan bu aylık 920 dolar yapıyor 400 dolarını kalacak yer için verecegımızı dusunursek. 520 dolarımız kalıyor. bu bıze yeter mı? ( cogu kısı parayla donuyor paralar ellerınde resımler cekılıyor fakat ben bu mıktarın bızı orada anca yaşatacagını dusunenlerdenım.bırde diğer konularda yanınıza uc besş parca bısey alın gıyım oradan alırsınız marklar ucuz hıc buradan getırmeyın dıyorlar . 520 dolar ıle nasıl gecınırız senın tecrublerınden yola cıkarak bıze bı yardım eder mısın abıcım .

aklıma sorular geldıkçe sorarım abı şımdılık bu kadar şimdiden teşekkur ederım .

academıx ile virginia beach " Sonıc drıve ın fast food restaurant" a giden arkadaşlar varsa yazarlarsa sevınırım. umarım herks için guzel bı yaz olur .