Work and Travel
Toplam 141 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Virginia Beach 2013 Yaz!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Sercan hocam öncelikle sana çok teşekkür ediyorum bu kadar soruya sıkılmadan bunalmadan cevap verdiğin için. Benimde iki üç sorum olacak.
    Birincisi ben Virginia Beachte Cheries Bike&Blade Rental denen yerde bisiklet kiralayacağım. Şirket ve iş hakkında bir bilgin var mı ?
    İkincisi ben senden oturacak yer tavsiyesi isteyeceğim.
    Son olarak benim üç aktarmam var. İst-Frankfurt-Philedelphia-Norfolk şeklinde geleceğim. Frankfurtta yada Philedelphiada bavullarımı alıp diğer uçağa kendim mi vereceğim.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı SezerEkrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sercan hocam öncelikle sana çok teşekkür ediyorum bu kadar soruya sıkılmadan bunalmadan cevap verdiğin için. Benimde iki üç sorum olacak.
    Birincisi ben Virginia Beachte Cheries Bike&Blade Rental denen yerde bisiklet kiralayacağım. Şirket ve iş hakkında bir bilgin var mı ?
    İkincisi ben senden oturacak yer tavsiyesi isteyeceğim.
    Son olarak benim üç aktarmam var. İst-Frankfurt-Philedelphia-Norfolk şeklinde geleceğim. Frankfurtta yada Philedelphiada bavullarımı alıp diğer uçağa kendim mi vereceğim.
    Selamlar Sezerekrem, rica ederim, elimden geldigince siz yeni arkadaslara yardimci olmaya calisiyorum. Firsat buldukca da yazmaya calisacagim. son gunlerde epey yogun calisiyordum.

Simdi gelelim cevaplara :

1- Cheries Bike Warren isimli beyaz amerikali bir patrona ait. 2009 ve 2010 yilinda ev ve okul arkadasim orada calisti. Virginia Beach'te bulunabilecek en kolay islerden bir tanesidir. Patronun iyi bir insan ve isverenmis(arkadasim oyle diyor idi) Hatta halen daha facebook uzerinden konusuyorlarmis. Calisanlarindan sadece durust ve gozu acik olmalarini istiyor, bir de iyi musteri iliskileri. Telefon kullanmak falan serbestti belki hala oyledir. Yani cok kolay bir isin olacak, tek zor yani gunes altinda aksama kadar oturuyor olacaksin. Gelenlerden kimliklerini alip bisiklet kiralayacaksin. Sonra geri donduklerinde kimliklerini teslim edip bisikleti teslim alacaksin. Ara sira supervisorler gelip seni denetleyecek(mali yonden) . Sadece acilis ve kapanisi zormus dukkanin. Ama o kadar da olur. Yani acilis kapanistan kastim, oraya gidip, bisikletlerin uzerindeki brandalari kaldirmak, kilit ve zincirleri cikartmak, sagi solu supurmek vs vs. Toplam acma kapama isleri en fazla 30-45 dakika suruyor diyordu arkadasim. Insallah yeterli bir aciklama olmustur.

2- Ev onerisi istemissin, ev onerisi vermiyorum kimseye simdilik. Hatta bu forumun bu konusundaki bir kac sayfa oncesine bakar isen orda da ev onerisi isteyen arkadasi geri cevirmistim. Bunun tek sebebi bu yaz senin yazin olacak ve bu yazi kendi kaderince yasaman taraftariyim. Benden alacagin tavsiye seni mutlu etmez ise hem yazin berbat olabilir hem de basina bir sey gelebilir, bu konuda mesuliyet kabul etmek istemem. Ama daha once bir arkadas oraya konaklanabilecek yerlerin listesini yazmisti. Bak ordan hangisi kafana yatar ise uygula.

3- Bu sorunun cevabini vermek zor, ama sana soyle bir akil vereyim, havayolu firmasini ara ve ucus numarasini vererek bu konuyu onlara sor. Ama yuzde 90 bavullarini kendin tasimak zorunda kalmayacaksin. Bavulunu istanbulda ucaga verip norfolkta alacaksin buyuk ihtimal ama dedigim gibi bu konuyu havayolu firmasina sor.

Kolay gelsin, insallah problemsiz bir ucus ve yaz gecirirsin. Baska sorun olur ise cekinmeden sorabilirsin her zaman.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Sercan977 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar Sezerekrem, rica ederim, elimden geldigince siz yeni arkadaslara yardimci olmaya calisiyorum. Firsat buldukca da yazmaya calisacagim. son gunlerde epey yogun calisiyordum.

Simdi gelelim cevaplara :

1- Cheries Bike Warren isimli beyaz amerikali bir patrona ait. 2009 ve 2010 yilinda ev ve okul arkadasim orada calisti. Virginia Beach'te bulunabilecek en kolay islerden bir tanesidir. Patronun iyi bir insan ve isverenmis(arkadasim oyle diyor idi) Hatta halen daha facebook uzerinden konusuyorlarmis. Calisanlarindan sadece durust ve gozu acik olmalarini istiyor, bir de iyi musteri iliskileri. Telefon kullanmak falan serbestti belki hala oyledir. Yani cok kolay bir isin olacak, tek zor yani gunes altinda aksama kadar oturuyor olacaksin. Gelenlerden kimliklerini alip bisiklet kiralayacaksin. Sonra geri donduklerinde kimliklerini teslim edip bisikleti teslim alacaksin. Ara sira supervisorler gelip seni denetleyecek(mali yonden) . Sadece acilis ve kapanisi zormus dukkanin. Ama o kadar da olur. Yani acilis kapanistan kastim, oraya gidip, bisikletlerin uzerindeki brandalari kaldirmak, kilit ve zincirleri cikartmak, sagi solu supurmek vs vs. Toplam acma kapama isleri en fazla 30-45 dakika suruyor diyordu arkadasim. Insallah yeterli bir aciklama olmustur.

2- Ev onerisi istemissin, ev onerisi vermiyorum kimseye simdilik. Hatta bu forumun bu konusundaki bir kac sayfa oncesine bakar isen orda da ev onerisi isteyen arkadasi geri cevirmistim. Bunun tek sebebi bu yaz senin yazin olacak ve bu yazi kendi kaderince yasaman taraftariyim. Benden alacagin tavsiye seni mutlu etmez ise hem yazin berbat olabilir hem de basina bir sey gelebilir, bu konuda mesuliyet kabul etmek istemem. Ama daha once bir arkadas oraya konaklanabilecek yerlerin listesini yazmisti. Bak ordan hangisi kafana yatar ise uygula.

3- Bu sorunun cevabini vermek zor, ama sana soyle bir akil vereyim, havayolu firmasini ara ve ucus numarasini vererek bu konuyu onlara sor. Ama yuzde 90 bavullarini kendin tasimak zorunda kalmayacaksin. Bavulunu istanbulda ucaga verip norfolkta alacaksin buyuk ihtimal ama dedigim gibi bu konuyu havayolu firmasina sor.

Kolay gelsin, insallah problemsiz bir ucus ve yaz gecirirsin. Baska sorun olur ise cekinmeden sorabilirsin her zaman.
    Hocam sagolasin tesekkur ederim yardimin icin. Craiglistten ev bakacagim beache en yakin kisim neresi. Virginia basligi altinda bir suru semt var hangisini sececegimi bilemedim. Birde eger whatsapp veya messageme kullaniyorsan bana ozelden cep telefonu numarani gonderirmisin. Hem sana sorum olursa orada n sorarim hemde oraya gelince gorusup tanismak istiyorum

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Hocam sagolasin tesekkur ederim yardimin icin. Craiglistten ev bakacagim beache en yakin kisim neresi. Virginia basligi altinda bir suru semt var hangisini sececegimi bilemedim. Birde eger whatsapp veya messageme kullaniyorsan bana ozelden cep telefonu numarani gonderirmisin. Hem sana sorum olursa orada n sorarim hemde oraya gelince gorusup tanismak istiyorum
    Selamlar, rica ederim. Craigslistten ev bakabilirsin ben linki buraya yapistiriyorum. hampton roads apts/housing for rent classifieds - craigslist Bu linki tikla ve karsina norfolkun craigslist sayfasi gelecek, ve o bolge aslinda hampton roads olarak geciyor. Virginia Beach bolgesi bu bolgenin dahilinde bir yer.

Gelen sayfada arama kutucuklarinin altinda 4 adet mavi kutucuk cikacak : list view, pic view, grid view , map view bu dortluden en sondaki map view olani tikla. Karsina gelecek haritada en saga bakar isen Virginia Beach sehrini goreceksin, oraya dogru haritayi iyice zoomla. Sonra ordan tek tek ilanlara bakabilirsin harita uzerinden. Haritayi yakinlastirdiktan sonra ustte Laskin road, solda N.Birdneck Road ve altta Norfolk avenue olacak sekildeki alana yogunlasmani tavsiye ederim. Bu bolge bir koseden diger bir koseye bisiklet ile en fazla 18-20 dakika mesafe surer. Yaz aylarinda emin ol 20 dakikadan fazla bisiklet yolculugu seni epey yoracaktir. Dolayisi ile bu cizmis oldugum haritanin icinde bir yerler bakman senin faydana olacaktir.

Soyledigin 2 programi da kullanmiyorum. Buraya geldiginde oryantasyona katilacaksin ve ben de bu oryantasyonlarin tumune katilicam. Ben ilk gun olanlara katilmiyorum. Sadece ikinci gun oryantasyonlarinin tamamina katilacagim. Yani saat 8 den 5 e kadar olanlara katiliyor olacagim, neyse orada tanisacagiz zaten, orada telefon numarami veririm sana.

O gune kadar her ne sorun olursa olsun buradan forumdan sorabilirsin. Her gun en az bir kere forumu kontrol ediyorum ama bazen cevap yazmada isim geregi gec kalabiliyorum. Ama baska sorularin olur ise yine cekinmeden sor lutfen.Kolay gelsin iyi calismalar.

Dipnot : Craigslistte aklinin almayacagi kadar dolandiricilik olayi donuyor. Kimse ile yuzyuze gorusmeden hic bir seye imza atma ya da para transferine kalkisma. Inan cok zor duruma dusersin, uyarayim dedim. !!!!!
    Konu Sercan977 tarafından (28-05-2013 Saat 07:26 PM ) değiştirilmiştir.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Selamlar Sezerekrem, ya benim kafa karisti gitti, sana oryantasyondan bahsediyorum ve ayni mesajda Cheries Bike rental da calisacagini degerlendiriyoruz. Kusura bakma bu oryantasyon seni ilgilendiren bir sey degil.Sadece Crestline otellerinde calisacak arkadaslarin tumuyle tanisacagim, yaklasik 122 kisi galiba otellerimizde calisacak olan Turk arkadas sayisi. Neyse bu 122 kisiden birileri ile ayni evi paylasiyor olma ihtimalin yuksek olacak, numarami onlardan sorup alabilirsin.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)