Sercan tebrikler, cok sabirli bir insansin, uzun uzun anlatabiliyorsun uyelere neler yapmalari gerektigini.
Sercan tebrikler, cok sabirli bir insansin, uzun uzun anlatabiliyorsun uyelere neler yapmalari gerektigini.
Peki.
Selamlar Azuhazu, elimizden geldigince yapiyoruz birseyler. Bu arkadaslar gercekten bu gibi yardimlara ihtiyac duyuyorlar. yani en azindan ne ile karsilasacaklarini bilmek onlarin faydasina olacaktir. Ayrica bir seyi uzun anlatmaz isem sanki karsi taraf tam anlayamadi gibi hissediyorum. Dolayisi ile sanki mesaji yerine ulastiramamisim gibi hissediyorum ve bu yuzden mumkun mertebe fazla detay vererek konuyu tek seferde cozume ulastirmaya calisiyorum. Ayrica bu baslik olsun diger konular olsun bu arkadaslar ile yuzyuze gorusecegiz ve tanisacagiz, hatta bazilari ile beraber calisacagim simdiden birbirimizi anlamak islerimizi kolaylastirir. Yarin sabah ilk oryantasyonlarina gidiyorum saat 8de, bakalim 20 kisilik bir grup ile oryantasyonumuz olacak. Arkadaslara sirket prosedurleri, calisma ortami, arac gerecler, paycheckler,SSN gibi bir suru bilgi aktariyor olacagiz. Insallah herkes dinleme modunda bir gune uyanir![]()
Kolay gelsin
3 haziranda Courtyard by marriot housekepper olarak çalışacağım.Gidicek olan arkadaşlarla şimdiden tanışmak isterim
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks