Work and Travel
Toplam 141 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Virginia Beach 2013 Yaz!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Selam Arkadaşlar ben Virginia'da olmayacam ama işim bittikten sonra oraya gitmek istiyorum son 1 ay fln kalacak yer ve iş bulabilirsem. bunları yapamazsam bile en azından 1 hafta tatil yapmak istiyorum. Bana ulaşım hakkında yardımcı olabilir misiniz? Yaz boyunca Bethany Beach/DELAWARE ' de olacagım oradan tarif edebilirseniz çok memnun olurum

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı deniss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam Arkadaşlar ben Virginia'da olmayacam ama işim bittikten sonra oraya gitmek istiyorum son 1 ay fln kalacak yer ve iş bulabilirsem. bunları yapamazsam bile en azından 1 hafta tatil yapmak istiyorum. Bana ulaşım hakkında yardımcı olabilir misiniz? Yaz boyunca Bethany Beach/DELAWARE ' de olacagım oradan tarif edebilirseniz çok memnun olurum
    Selam deniss, kalacak yeri arkadaslarindan bulman gerekebilir, Burada kalan Turk arkadaslarinla iletisime simdiden basla derim ben. Is yuksek ihtimalle bulursun gibime geliyor. Bazi ogrenciler erken donmek zorunda kaliyor bazilari is begenmeyip degistiriyor, bu ve benzeri olaylar neticesinde senin calisabilmen icin kontenjan acilabilmesini umuyorum. delaware'den buraya nasil gelebilecegin hakkinda pek fikrim yok, burdan oraya nasil gidilir desen belki buranin yerel otobus,tren, vs guzergahlarini arastirip belki bir fikir sunardim ama onu senin ordan arastirip bulman gerekiyor. Daha cok zamanin var bunlari dusunmeye, once bir git oraya gor ortami, otobus, tren vs gibi ulasim araclarinin guzergah ve yerlerini ogren sonra kendin yolunu bulursun.

Ben sana yine de bir akil vereyim : Eger turkiyeden ehliyetin var ise bir araba kirala ve delawareden buraya tek yon sur gel.3 saat 15 dakika suruyor google maps e gore. Al arabayi ordan buradaki ofislerine birakirsin. Yolda Tolls oldugu yaziyor, bunlari da maddi yonden hesap et. Bu arac kiralama benzin koyma vs isleri sana en fazla 100 dolara patlar ki fena bir ucret degil oradan buraya gelmek icin.

Ehliyetim yok der isen craigslistten Community basligi altinda Ride share kismini incele o tarihlerde Virginia Beach'e gelecek olan kisilere bak, belki sadece benzine ortak olacak birilerini ariyor olabilirler. Tabi bu secenegi secer isen alabilecegin riskleri de lutfen goz onunde bulundur. Arabada uyusturucu tasinma riski var, ya da kacirilma riskin var vs vs. Lutfen bu ve benzeri olaylar karsisinda dikkatli ol. Kolay gelsin, insallahyolunu bulursun.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)