Abi bi kac sorum olucaktı.Ramada hotel hakkında bı bılgın var mı gold key isletmesı.Calısan cok turk oluyo mu cunku burda baslık actım sımdılık calısıcak bırı yazmadı ? Bı de orda calısma saatlerı yogun olur mu ? Sımdıden cok sagol.
Abi bi kac sorum olucaktı.Ramada hotel hakkında bı bılgın var mı gold key isletmesı.Calısan cok turk oluyo mu cunku burda baslık actım sımdılık calısıcak bırı yazmadı ? Bı de orda calısma saatlerı yogun olur mu ? Sımdıden cok sagol.
Selam Omerkartal, Ramada otelleri fena oteller degil, herhangi bir calisan arkadasim olmadi ancak eminim ki turkler olacaktir etrafinda, simdi bir danisman firma ile geliyorsunuz, sen buraya geldigine ve bu otel icin calisacagina gore mutlaka baska Turk arkadaslarin da danisman firma araciligi ile bu otele gelecktir emin ol. Virginia Beach'te yazin heryer cok kalabalik, en berbat oteller bile surekli musteriye sahip. Dolayisi ile yogun saatler calisacagina inaniyorum. Yeterki kendini on plana cikar ve calismaya istekli ve hevesli oldugunu hissettir mudurlerine. Yazin hemen hemen herkes cok yuklu peycekler aliyor. Bunlardan birisi de sen olacaksin muhtemelen.
Otelin hakkinda fazla bilgi veremedim ama rahat ol. Yakininda Turkler olacaktir ve yogun saatler calismaya hazir bir bunye ile gelin buralara.
Kolay gelsin, Hersey istedigin gibi olur insallah.
çok tesekkurler abi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks