Virginia beache 2 arkadas gidicez 4 haziranda housekeeper olarak.. virginaya gidicekler aynı baslık altında sohbet edelim istedim![]()
Virginia beache 2 arkadas gidicez 4 haziranda housekeeper olarak.. virginaya gidicekler aynı baslık altında sohbet edelim istedim![]()
Virginia Beach işleri şubattaki fuardan sonra açıklaynmayacak mı?
Virginia beach e gidecekseniz housekeeper işini önermem mutfak iyidir değiştirme şansınız varsa değiştirin mutfakta da kahvaltıda çalışmayı önermem en iyisi buser yani bulaşık aşçıya yardım masa silme gibi işler yaparsınız
Bende bu yaz gideceğim bakalım. İşleriniz belli oldu mu?
bende virginia housekeeper istiyorum. calışma saat ve ücretini öğrene bilir miyiz
7 ile 8.50 arası değişiyor bildiğim kadarıyla
Sanırım bende Virginia Beach'e gideceğim. Bugün danışman aradı ve Houseman işini önerdi. Bir arkadaşla beraber gitmeyi planlıyoruz eğer uyarsa bize kabul edeceğiz. Sanırım saatlik ücreti 8.25 dolar.
bende virginia dayım bisiklet kiralama işi yapcam sanırım. şimdilik ona karar verdim.
SPringhill hotel de çalışacak olan arkadaşlar var mı veya fuara görüşmeye gidecek?
Holiday inn and suites north beach de çalışacak olan var mı bu yaz ?
sheratonda çalışacak olan var mı ?
arkadaşlar courtyard marriott hotelde hauseman olarak işe başlayacağım
gidiş tarihleriniz belli mi?
İşi alırsak arkadaşımla beraber 11 Haziranda gitmeyi düşünüyoruz.
Bende işlerim olursa 11'inde gideceğim Sayco nerede çalışacaksın
COURTYARD BY MARRIOTT OCEANFRONT SOUTH 25TH ST Çalışacak arkadaş var mı acaba![]()
arkadaşlar merhaba unıted towers la gideceğim ben vriginia beach COURTYARD MARRIOTT OCEANFRONT SOUTH hotelde houseman olarak çalışacağım.aslında üç arkadaş gidicekdikte biz diğer iki arkadaşım ortalamaları yüzünden programları iptal etmek zorunda kaldı. bu yüzden tek başıma kaldım)bu otelde çalışacak olan varmı?
![]()
dostlar bende virginia beach sheraton oceanfront![]()
cihan tekmi gidiyosun?bide yakında unıtedtowersın işverenlerle olacak bi iş fuarı var ona gelicekmisn.hocam bide sheroton mariiota yakınmı![]()
Ben virginia istedim firmamdan ama çok türk var dedi. Bir tane türk firması kim bilmiyorum ama tüm öğrencilerini oraya gönderiyormuş. Bir nevi orası onların merkez üssüymüş onun için göndermek istemediler. İş te 39. Streette Holiday Inn hotel
ben de bir arkadaşımla virginia beach'e gidiyorum. İşimize de yerleştik boucher brothers şezlong kiralama işi
ben de bu yaz sheratonda çalışacağım arkadaşlar![]()
Zor ama her işin zorluğu vardır diye avutcaz kendimizitesekküler rahatttın benı
![]()
ben de virginiadayım bu sene.motorworld'de çalışıcam
Arkadaslar benimde işim belli oldu VA Beach'De Kohr Bros. diye bir dondurmacıda waffle satacağım inş vizede bir sorun çıkmazda gideriz.hayırlısı.
Virginia'ya gidecek arkadaşlar ulaşımı nasıl sağlayacaksınız acaba? Hangi havaalanı ve güzergah kullanılıyor? Ayrıca DE'da ögrenci merkezleri vardı küçük geziler ayarlıyorlar, shuttle servisleri falan oluyo onlar çok işe yarıyo travel kısmında. VA da da öyle imkanlar varsa beni bilgilendirebilir misiniz, gitmiş veya gidecek olan arkadaşlar.
Not:Ben Delaware'da olcam fakat yaz sonu bi oraları da görmeden gelmeyeyim diyorum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks