Alıntı Sercan977 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selamlar Mobidik,

Otelin hakkinda bilgim var ama yonetim hakkinda bilgim yok, sadece insan kaynaklari muduresi ile tanismistim daha 2 ay once kadar ismini dahi unuttum,neyse genel itibari ile otelin bina ve yerlesim acisindan Crestline'in en iyi ve en temiz oteli. Ama musteri memnuniyeti ve hizmet acisindan cok da iyi yerde degiller. Bunu Tripadvisor'un musteri degerlendirme anketlerine gore soyluyorum. Benim calistigim otel virginia beach'teki 118 otel(buyuk ve orta olcekli) icerisinde 9 numara, Westin otel ise 27 numarada yer aliyor. Neyse otelin genel anlami itibari ile super manzarasi ve gorunumu olan bir otel. Sehrin tam gobegindesiniz. Hemen karsinizda mall(AVM) var, pembroke mall da cok yakin, yuruyus mesafesinde. Dolayisi ile alisveris merkezlerinde vakit gecirmeyi seviyorsaniz burasi iyi bir yer. Size en yakin walmart yaklasik otobus ile 1 saat mesafede, ama sanslisiniz ki oraya otobus var. Arabaniz olsa idi yaklasik 10dk mesafede idi, ki ben sahildeki evimden de araba ile walmarta yaklasik 10dk kadar bir surede gidebiliyorum. Ayni walmart. Otelinizin yakinlarinda hatta direk fiziksel binanin altinda cafe bar tipi yerler var. Eger eglenmeyi seviyor iseniz yakinlarda guzel eglence yerleri var. Sahile olan seyahatiniz 1 saat surer(otobus ile). Eger sizinle ayni okuldan sahile gelen arkadaslariniz var ise izin gunlerinizde otobuse binip sahile gelir gununuzu orda gecirirsiniz. Dil acisindan eger gittiginiz yerde(westin) fazla Turk yok ise iyi olur, sahildeki turkler hep birbirleri ile iletisim halinda oluyorlar ve fazla dilleri gelismiyor.

Simdilik bu kadar, daha fazla merak ettigin seyler var ise sor, firsat bulunca cevaplarim. Hayirli olsun yeniden.
soyledıklerıne sevındım Sercan cok tesekkur ederım yıne bırsey olursa yazarım sana tekrar tesekkurler