Alıntı gbilgutay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
haklısın ophelia ama bütün işler yorucu olucak sen ne önerirsin peki bi kızın yapabileceği bir iş olarak ? Bir de sen ne yaptın?

ben eglence parkında restoran gibi biyerde kasiyerdim. kulaga güzel gelebilir ama değil... su içmeye bıle fırsat bulamazdım kasada müşteriden...ki bide nerde iş varsa oraya yollardı manager..tabı bu herkes için geçerliydi ama bayan olmanın faydası bız kasada dururduk erkekler de dıger tum agır işleri yaaprdı patates kolılerını taşımak kocaman yağ dolu ocaklarda patates kızartmak gibi ki zaten orda sattıgımız şey patatesti.
sonra ben 2.işe girdim o da otel işiydi bildiğin housekeeper lık yani.
sabahtan bıtene kadar oda temızleme işi, akşamda asıl işime giderdim saatlerimi ona göre ayartlatmıştım son 1 ay..bu şekilde 3 ay yapamazsın zaten onu da solıyım eger 2 ışde çalışırım dıyorsan eglence parkı bayan için çoooook ideal belki paradan tatmin olmazsın ama bi süre 2. iş bulursan güzel parada kazanmış olursun oteller çok iyi o açıdan hem saatlik ücretii yüksek parktan hemde bahşiş olayı var...tabi bu durum yıne bulundugun bölgeye parka otele göre degısır...eglenme kısmına dıyecek bısey yok zaten sen oranın çalışanı oldugun için havuzu da diger tüm aletleri de istediğin kadar kullanıyorsun eglence parkında...aynı şey çalılştıgın otel içinde gecerli havuzunu falan kullabilirsin en azından biz kullandık..bilmiyorum bazı oteller izin vermıyomuş bahşişi falanda kendileri alıyormuş! neyse işin eglenme kısmını sen eglence parkına bırakırsın gidersen...istedigin kadar binebiliyorsun aletlere..ki zaten çok vaktin ve halin olmıcak buna şimdi kasiyerlik olabilir sana tavsiye edebilicegim ama ingilizcen iyi olmalı bıde hızlı olmalısın işinde paraları fln bilmen lazım malum kasa zor iş eglence parkında tonlarca bölüm oluyo istedıgın bölümle ilgili bi yerde calısıcagın için seçim sana düşüyo elini çabuk tut...ride opt. ler de bu aletlerin başında duruyo bütün gün müthiş güneş altında o aletlerı çalıştıran dügmelere basıyolar emnıyet kemerini baglıyolar falan bu kadar işleri bu game opt. en rahat iş gibi game oynatıyosun müşteriye işte...ama sorsan onlar da ayrı aglar lıfeguard lık bana göre zor iş yine güneş altında sana verilen noktada dikiliyosun saatlerce kimseyle konuşmadan falan biri bogulursa atlıyosun onu kurtarıyosun, ya suyun içinde botları alıp verıyosun ınsanlara ya da dışarda onları toplayıp dızıyosun...gözünde gözlük gün içinde degişen noktalarda dikilip havuzu scan ediyosun ölen kalan var mı diye kafanı aşagı yukarı sallamaz scan yapmazsan uyarı alıyosun falanç... saçma sapan bi iş bunlar benim fikirlerim tabi ve bunlar eglence parkı içindeki işler...yani her işin zorlugu ve güzelliği var zaten çokda secenegin yok...paraya bölgeye göre seçim yapabilirsin birçok insan öle yapıyor ya da paraya bakmazsın güzel bi yere gidiyim egleniyim dersen ona göre seçim yaparsın...birazda şans işleri bunlar..market, gazino,restoren gibi yerlerde kasiyer garson falan olabilirsin ing. iyiyse güzel iş sayılır güneş altında durmaktansa oteller içinde fikrimi söyledim yukarda, butun gün oda oda gezip onalrı toplar, temizlersin tek başına yada bi kişiyle beraber cok sıkıcıdır bi yandan ben kulagımda müzik dinlerdim o yüzden çalışırken ya da annemi arardım sıkıntıdan zaman geçmiyo çünkü yalnız...o yüzden aslında kalabalık yerde çalışman çok kişiyle tanışman ve muhabbet etmen açısından çok faydalıdır ama çok kişiyle ugraşmakda bir o kadar zordur onu da bil, neler yaşadım bende yani gördüğün gibi cnm tek başına iyi olan hiçbişi yok...herşey hem iyi hem kötü taraflara sahip umarım anlatabilmişimdir başka sorun kafana takılan bişey varsa çekinme sor ok