ben indikten sonra aramıştım sonraki ilk aramamda telefon+kart vs işlerini hallettikten sonra mecburen 1 hafta sonra falan olmuştu...gelmeme 1 ay varkende iki işte birden çalışınca ne vakit ne hal kalmıştı gıdıp telefoncudan aramak için 15 gün kadar arıyamamıştım annem resmen delirmişti! aradığımda söylemediği kalmamıştızaten ben bi süre aramadığımda erkek arkadaşımın ve annemin bir şekilde orda beraber calıstıgım arkdsşlarıma
ulaşıyor olmaları tesellimdionlar da iyi işte çalışıyor diyordu iletişimi saglıyorduk
ama benim annemle konuşmak için harcadıgım kart yani kontür parası inanılmaz boyutlardaydı. o yüzden hat fln alırken iyice araştırın ayda belli bi para ödeyip sınırsız konusabildiğiniz hatlar var onlardan alın mutlaka. burdan hat fln götürmeyin bile demiyorum farkındaysanız
) o direk ihtimal dışı kalmalı
ama mutlaka mutlakaaa her hafta arayın aılelerinizi..eger size düşkünse işiniz zor,onların da zor elbetteki...küçükseniz daha önce bu kadar ayrı kalmadıysanız uzaga gitmediyseniz filan zor!
ama genel olarak erkeklerin kızlardan bu konuda daya duyarsız olduklarını görmüştüm dedigim gibi 3.5 aylık yaz süreci boyunca belki 3 kez annesiyle konuşan tipler gördüm...sorardım niye hiç aramıyosun diye amann derlerdiyazık tabi o anneye çoook yazık..eminim saat farkına bakmaksızın telefon sesi bekliyordur hep, benimki öyleydi uyumazdı falan ilk zamanlar
bigün bizde anne olucaz ve insanın içinin acımaması ' benim çocusgumda böyle mi olucak acaba' dememesi içten bile değil..sanırım bazı erkekler dünyanın öbür ucunda olduklarının farkında diiller yada fazla rahatlar he yada şu olabilir
benim çevremde olmuştu rus+ başka bi ton mılletten gelmiş kızların ve partilerin içinde kendini kaybedip herşeyini unutmuş da olabiliroluyo yani gördük
ters örneklerde oluyor aile ve çocuk ilişkisi farklı olanlar da var onlara sözümüz yok... ama ben ailemi ne kadar sevdiğimi ve onlarında beni GERCEKTEN ne kadar sevdiğini hayatımda bu kadar iyi anlamamıştım..orda anladım!
belki bidaha hiç böyle bi şansınız olmıcak belki de bu ayrılık bi şanstır üzülmekten öte kızlar..böyle düşünün orda hep...ilk günlerde ve onlarla konuşamadığınız her an da... calısma saatlerımden dolayı acık yer buklamayıp kontur alamadıgım, gunde bı kez arayabildiği bi anda hep çalışırken denk geldiğim annemin telefonunu açamadığım, o kadar cok böyle eziyet anlar oldu ki hayat sizi sınıyor her anlamda orda...herşeye hazır olun belki 3 ay nedir diyosunuzdur ama erkek+kız erkenden dönenler, sızlananlar, mutsuz olanlar oldukça coktu..o yüzden bunlara dikkat edin üzülmemeye çalışın, ordaki hayat zaten zor üstesinden gelin+ gezin tozun+ eğlenin dönün memleketinize![]()
bide benim orda gördüğüm,tespit ettiğim net sonuç şu ki: erkeklerin yüzde doksanı kızlarında yüzde ellisi parti+alkol+eğlence için abd ye gidiyorlar...buna yapıcak yorum cok ama yapmıcamzaten cok uzun msj oldu!
yukarda soylenenlerinde bazılarına katılıyorum güveniniz yoksa eğer hiiiç yola bile çıkmayın paranıza ve emeğinize yazık olur...
ayrıca eglence parkı işleri de kolay iş gibi görülür ama pek kolay degildir onu da söylemekte fayda var evet eğlenirsin ama inan eglenmek için hal kalmaz haftanın bilmem kaç günü insanda, yani müthiş enerji ve güç sahibi olman lazımyani işinizi seçerken çoook dikkatli olun ve acele edin kulakltan dolma bilgilerle ya da göz boyama cümleler kuranalara güvenip iş seçmeyin. kendiniz araştırın, mümkünse gitmiş, yaşamış, görmüş insanlara sorun iletişimi onlarla sıkı kurun derim ben.
uzun oldu,okuyanlara teşekkür![]()
Bookmarks