Work and Travel
Toplam 55 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: bayan watçılar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba ben de bu sene gidiyorum ama henuz eyalet bellidegil Ohio dusunuyoruz ege den olan varsa iletişime gecelim

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

evet sımdı yazıyım genel yorumumu... hakkımızda soylenen tripten tribe giriyolar lafı için ne desek acaba ınsanlar hala kadın ve erkek arasındaki farkı anlayamadı! bızler sızden cok daha farklı daha duygusal bı yapıya sahıbız yaratılıs geregi ve evet sırf bu nedenden ve bıde kızların aılelerıne daha duskun olduklarından gıttıkten sonrakı ılk 10 gun cok zor gecıyor. bız duskun degılmıyız yanı dıye cıkısmayın o kadar coooooooooooooook örnegini gördümkü haftalarca ailesini aramayan, adını bile anmayan adamları, o yüzden genellikle diyorum ki hepiniz demedim
    şimdi geliyim zorluklara dünyanın öbur ucuna gitmek ne yasıcagını bilmeden herkes gibi bayanda da buyuk stres yapıyo aslında ama uckatan ındıktan sonra hersey yoluna gırıyo su yolunu bulur mısalı.. bayanın erkekten bı farkı yok work and travel da. he ama su var bazı işler bayana gore agır oldugundan bayan daha cok yorulabiliyor. zorluklar bu yonde. ama zaten atıyorum bı markette bayan genelde kasada erkekde genelde kasa kolı taşıyan kişi oldugu için sıkıntı olmaz..diyelimki oldu-misal ben- bazen fiziki gücünüzü kullanmanız gerekti o zaman evet zorlanıyorsunuz. sonucta wat da hiçbi iş kolay degıl güneş altında saatlerce ayakta kalıyorsunuz ya da yazın sıcagında kapalı alanda ayakta dıkılıyosunuz her turlu yorulucaksınız hayatınızda hıc olmadıgı kadar. buna hazırlıklı gitmenizde fayda var. ayakta durmaya alışkın degılseniz de gitmeden once spor fln yapmanızı tavsiye ederim o kadar ciddi yani durum he rahat işler yok mudur bılemem bana denk gelemedi diger konularda bayanlar korkmasın ıstedıgın kıyafetle ıstedıgın saatte gezersın orda, ama yınede yasadıgın eyalet şehir onemli cooook. bıde ne olursa olsun ırk muhabbetıne hıc gırmeyın malum canımız cıgerımız zencı kardeslerımız cok sınırlı oluyolar ben acayıp severım zencılerı ama cıdden kavga etmekte ınsan oldurmekte vs cok sogukkanlılar yanı dıkkat etmekte fayda var. alkol+parti ortamlarınında sınırını ayarlamanızı tavsıye ederım. gecelerı 'kaybolan' kızları cok gorduk akla ılk gelen kayıp anlamında kayıp degil burda bahsettigim + sabahları uyanamayıp işe gec kaldıgınızda işten kovulmanız gayet kolay olur zaten bunlar erkek içinde gecerli şeyler onun dışında bayanlar içn zorluk olabilicek şey pek aklıma gelmıyo yaşamadımda...gecenın ilerleyen saatlerinde beş parasız bilmediğiniz yerlerde yalnız olmamaya dikkat edin gerisi kolay. bide tabi oda arkdas ve arkadslarınız..bayanlar cabuk inanır hele de kızlara..cabuk guvenır sonra hırsızlıktan tutunda bırcok sıkıntı yasayabilirsiniz o yuzden gözünüzü 4 açın bu konuda bayanlar başka da aklıma geldikçe eklerim..ben sıkıntısız yorucu ama harika bi yaz gecirdim
    umarım herkes coook mutlu wat lar gecirir...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı angelacustoda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba ben de bu sene gidiyorum ama henuz eyalet bellidegil Ohio dusunuyoruz ege den olan varsa iletişime gecelim
    ohio yu iyi bilrim gordugun gibi ege deyim ama bayan degilm.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

@ophelia23

ben sadece gorduklerimi yazdim. elbetteki farkli bi yapiya sahip oldugunuzu biliyoruz. yoksa biliyorsunuz' Turk kadini dostumuz feda olsun postumuz,

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)