vallahi bilmiyorum..bizlede iyi gecinemiyordu ve berbat bi yaz gecirdi..
ilk indigimde atmıştım mail..ondan bi 15 gün sonra bu kızı telefonda aglıya aglıya babasıyla konuşurken gördüm..o aglarken yeni bi türü inceleyen bilim adamı gibi bakıyodum yüzüne öylece..sonra dedim sorun bende olmalı aradım![]()
ben indikten sonra aramıştım sonraki ilk aramamda telefon+kart vs işlerini hallettikten sonra mecburen 1 hafta sonra falan olmuştu...gelmeme 1 ay varkende iki işte birden çalışınca ne vakit ne hal kalmıştı gıdıp telefoncudan aramak için 15 gün kadar arıyamamıştım annem resmen delirmişti! aradığımda söylemediği kalmamıştızaten ben bi süre aramadığımda erkek arkadaşımın ve annemin bir şekilde orda beraber calıstıgım arkdsşlarıma
ulaşıyor olmaları tesellimdionlar da iyi işte çalışıyor diyordu iletişimi saglıyorduk
ama benim annemle konuşmak için harcadıgım kart yani kontür parası inanılmaz boyutlardaydı. o yüzden hat fln alırken iyice araştırın ayda belli bi para ödeyip sınırsız konusabildiğiniz hatlar var onlardan alın mutlaka. burdan hat fln götürmeyin bile demiyorum farkındaysanız
) o direk ihtimal dışı kalmalı
ama mutlaka mutlakaaa her hafta arayın aılelerinizi..eger size düşkünse işiniz zor,onların da zor elbetteki...küçükseniz daha önce bu kadar ayrı kalmadıysanız uzaga gitmediyseniz filan zor!
ama genel olarak erkeklerin kızlardan bu konuda daya duyarsız olduklarını görmüştüm dedigim gibi 3.5 aylık yaz süreci boyunca belki 3 kez annesiyle konuşan tipler gördüm...sorardım niye hiç aramıyosun diye amann derlerdiyazık tabi o anneye çoook yazık..eminim saat farkına bakmaksızın telefon sesi bekliyordur hep, benimki öyleydi uyumazdı falan ilk zamanlar
bigün bizde anne olucaz ve insanın içinin acımaması ' benim çocusgumda böyle mi olucak acaba' dememesi içten bile değil..sanırım bazı erkekler dünyanın öbür ucunda olduklarının farkında diiller yada fazla rahatlar he yada şu olabilir
benim çevremde olmuştu rus+ başka bi ton mılletten gelmiş kızların ve partilerin içinde kendini kaybedip herşeyini unutmuş da olabiliroluyo yani gördük
ters örneklerde oluyor aile ve çocuk ilişkisi farklı olanlar da var onlara sözümüz yok... ama ben ailemi ne kadar sevdiğimi ve onlarında beni GERCEKTEN ne kadar sevdiğini hayatımda bu kadar iyi anlamamıştım..orda anladım!
belki bidaha hiç böyle bi şansınız olmıcak belki de bu ayrılık bi şanstır üzülmekten öte kızlar..böyle düşünün orda hep...ilk günlerde ve onlarla konuşamadığınız her an da... calısma saatlerımden dolayı acık yer buklamayıp kontur alamadıgım, gunde bı kez arayabildiği bi anda hep çalışırken denk geldiğim annemin telefonunu açamadığım, o kadar cok böyle eziyet anlar oldu ki hayat sizi sınıyor her anlamda orda...herşeye hazır olun belki 3 ay nedir diyosunuzdur ama erkek+kız erkenden dönenler, sızlananlar, mutsuz olanlar oldukça coktu..o yüzden bunlara dikkat edin üzülmemeye çalışın, ordaki hayat zaten zor üstesinden gelin+ gezin tozun+ eğlenin dönün memleketinize![]()
bide benim orda gördüğüm,tespit ettiğim net sonuç şu ki: erkeklerin yüzde doksanı kızlarında yüzde ellisi parti+alkol+eğlence için abd ye gidiyorlar...buna yapıcak yorum cok ama yapmıcamzaten cok uzun msj oldu!
yukarda soylenenlerinde bazılarına katılıyorum güveniniz yoksa eğer hiiiç yola bile çıkmayın paranıza ve emeğinize yazık olur...
ayrıca eglence parkı işleri de kolay iş gibi görülür ama pek kolay degildir onu da söylemekte fayda var evet eğlenirsin ama inan eglenmek için hal kalmaz haftanın bilmem kaç günü insanda, yani müthiş enerji ve güç sahibi olman lazımyani işinizi seçerken çoook dikkatli olun ve acele edin kulakltan dolma bilgilerle ya da göz boyama cümleler kuranalara güvenip iş seçmeyin. kendiniz araştırın, mümkünse gitmiş, yaşamış, görmüş insanlara sorun iletişimi onlarla sıkı kurun derim ben.
uzun oldu,okuyanlara teşekkür![]()
Konu ophelia23 tarafından (22-12-2010 Saat 07:05 AM ) değiştirilmiştir.
ben eglence parkında restoran gibi biyerde kasiyerdim. kulaga güzel gelebilir ama değil... su içmeye bıle fırsat bulamazdım kasada müşteriden...ki bide nerde iş varsa oraya yollardı manager..tabı bu herkes için geçerliydi ama bayan olmanın faydası bız kasada dururduk erkekler de dıger tum agır işleri yaaprdı patates kolılerını taşımak kocaman yağ dolu ocaklarda patates kızartmak gibi ki zaten orda sattıgımız şey patatesti.
sonra ben 2.işe girdim o da otel işiydi bildiğin housekeeper lık yani.
sabahtan bıtene kadar oda temızleme işi, akşamda asıl işime giderdim saatlerimi ona göre ayartlatmıştım son 1 ay..bu şekilde 3 ay yapamazsın zaten onu da solıyım eger 2 ışde çalışırım dıyorsaneglence parkı bayan için çoooook ideal belki paradan tatmin olmazsın ama bi süre 2. iş bulursan güzel parada kazanmış olursun oteller çok iyi o açıdan hem saatlik ücretii yüksek parktan hemde bahşiş olayı var...tabi bu durum yıne bulundugun bölgeye parka otele göre degısır...eglenme kısmına dıyecek bısey yok zaten sen oranın çalışanı oldugun için havuzu da diger tüm aletleri de istediğin kadar kullanıyorsun eglence parkında...aynı şey çalılştıgın otel içinde gecerli havuzunu falan kullabilirsin en azından biz kullandık..bilmiyorum bazı oteller izin vermıyomuş bahşişi falanda kendileri alıyormuş! neyse işin eglenme kısmını sen eglence parkına bırakırsın gidersen...istedigin kadar binebiliyorsun aletlere..ki zaten çok vaktin ve halin olmıcak buna
şimdi kasiyerlik olabilir sana tavsiye edebilicegim ama ingilizcen iyi olmalı bıde hızlı olmalısın işinde paraları fln bilmen lazım malum kasa zor iş
eglence parkında tonlarca bölüm oluyo istedıgın bölümle ilgili bi yerde calısıcagın için seçim sana düşüyo elini çabuk tut...ride opt. ler de bu aletlerin başında duruyo bütün gün müthiş güneş altında o aletlerı çalıştıran dügmelere basıyolar emnıyet kemerini baglıyolar falan bu kadar işleri bu
game opt. en rahat iş gibi game oynatıyosun müşteriye işte...ama sorsan onlar da ayrı aglar
lıfeguard lık bana göre zor iş yine güneş altında sana verilen noktada dikiliyosun saatlerce kimseyle konuşmadan falan biri bogulursa atlıyosun onu kurtarıyosun, ya suyun içinde botları alıp verıyosun ınsanlara ya da dışarda onları toplayıp dızıyosun...gözünde gözlük gün içinde degişen noktalarda dikilip havuzu scan ediyosun ölen kalan var mı diye
kafanı aşagı yukarı sallamaz scan yapmazsan uyarı alıyosun falanç... saçma sapan bi iş
bunlar benim fikirlerim tabi ve bunlar eglence parkı içindeki işler...yani her işin zorlugu ve güzelliği var zaten çokda secenegin yok...paraya bölgeye göre seçim yapabilirsin birçok insan öle yapıyor ya da paraya bakmazsın güzel bi yere gidiyim egleniyim dersen ona göre seçim yaparsın...birazda şans işleri bunlar..market, gazino,restoren gibi yerlerde kasiyer garson falan olabilirsin ing. iyiyse güzel iş sayılır güneş altında durmaktansa
oteller içinde fikrimi söyledim yukarda, butun gün oda oda gezip onalrı toplar, temizlersin tek başına yada bi kişiyle beraber cok sıkıcıdır bi yandan ben kulagımda müzik dinlerdim o yüzden çalışırken ya da annemi arardım sıkıntıdan
zaman geçmiyo çünkü yalnız...o yüzden aslında kalabalık yerde çalışman çok kişiyle tanışman ve muhabbet etmen açısından çok faydalıdır ama çok kişiyle ugraşmakda bir o kadar zordur onu da bil, neler yaşadım bende
yani gördüğün gibi cnm tek başına iyi olan hiçbişi yok...herşey hem iyi hem kötü taraflara sahip
umarım anlatabilmişimdir
başka sorun kafana takılan bişey varsa çekinme sor ok
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks