evet bu açıklama çok iyi oldu gerçektenben ingilizceme güveniyorum açıkçası bilkentte okuyorum dersler ingce.. Garsonluk yada front desk olursa iyi gibi geldi bana
garsonluk için - birşey de pek demedin sanki
![]()
![]()
evet bu açıklama çok iyi oldu gerçektenben ingilizceme güveniyorum açıkçası bilkentte okuyorum dersler ingce.. Garsonluk yada front desk olursa iyi gibi geldi bana
garsonluk için - birşey de pek demedin sanki
![]()
![]()
garsonluk zor iş vardı garson arkdşlarım sürekli koştuturlardı aynı mekan içinde 5 dk sohbet edemezdikbahşişleri olayın en güzel tarafı
bu arada bilkentte okuman ordaki yaşamın üstesinden süper geliceğini göstermez cnm kendine güven elbette ama önce yaşa belki de yetmicek ingilizcen bilemezsin bunumilyarlarca yer ve binlerce iş pozisyonu var kımbılır nasıl biyere düşersin..ayrıca yeme-içme işlerinde çalışmak kolay degıldır otelde büyük bi restoranda falan garson olmak kolay değil en ufak anlamadıgın yerde azarı yersin
managerdan düşün o kadar iyi olman şart ordaki milletle anlaşabilmek için
ayrıca sevgili zenci dostlarımızla anlaşman için amerika daki tüm üniv.leri bitirmeni falan tavsiye ederim o kadar ciddi durum
neyse şaka bi yana umarım dedigin gibi kolay olur herşey senin için ve herkes için...hepiniz mutlu gidin mutlu dönün.. fazla ağlayıp zırlamayın güçlü olun eğlenin keyfinize bakın bidaha olmıcak bi şans çünkü bu her günü çok değerli unutmayın
dip not:bu arada bende ingilizce çevirmenlik okuyorumnot ortalamam 4 e 10 var
düşün ama bu hal bile yeri geldi yetmedi orda
![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks