Selamlar, rica ederim. Craigslistten ev bakabilirsin ben linki buraya yapistiriyorum. hampton roads apts/housing for rent classifieds - craigslist Bu linki tikla ve karsina norfolkun craigslist sayfasi gelecek, ve o bolge aslinda hampton roads olarak geciyor. Virginia Beach bolgesi bu bolgenin dahilinde bir yer.
Gelen sayfada arama kutucuklarinin altinda 4 adet mavi kutucuk cikacak : list view, pic view, grid view , map view bu dortluden en sondaki map view olani tikla. Karsina gelecek haritada en saga bakar isen Virginia Beach sehrini goreceksin, oraya dogru haritayi iyice zoomla. Sonra ordan tek tek ilanlara bakabilirsin harita uzerinden. Haritayi yakinlastirdiktan sonra ustte Laskin road, solda N.Birdneck Road ve altta Norfolk avenue olacak sekildeki alana yogunlasmani tavsiye ederim. Bu bolge bir koseden diger bir koseye bisiklet ile en fazla 18-20 dakika mesafe surer. Yaz aylarinda emin ol 20 dakikadan fazla bisiklet yolculugu seni epey yoracaktir. Dolayisi ile bu cizmis oldugum haritanin icinde bir yerler bakman senin faydana olacaktir.
Soyledigin 2 programi da kullanmiyorum. Buraya geldiginde oryantasyona katilacaksin ve ben de bu oryantasyonlarin tumune katilicam. Ben ilk gun olanlara katilmiyorum. Sadece ikinci gun oryantasyonlarinin tamamina katilacagim. Yani saat 8 den 5 e kadar olanlara katiliyor olacagim, neyse orada tanisacagiz zaten, orada telefon numarami veririm sana.
O gune kadar her ne sorun olursa olsun buradan forumdan sorabilirsin. Her gun en az bir kere forumu kontrol ediyorum ama bazen cevap yazmada isim geregi gec kalabiliyorum. Ama baska sorularin olur ise yine cekinmeden sor lutfen.Kolay gelsin iyi calismalar.
Dipnot : Craigslistte aklinin almayacagi kadar dolandiricilik olayi donuyor. Kimse ile yuzyuze gorusmeden hic bir seye imza atma ya da para transferine kalkisma. Inan cok zor duruma dusersin, uyarayim dedim. !!!!!
Bookmarks