Work and Travel
Toplam 141 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Virginia Beach 2013 Yaz!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Merhaba Arkadaşlar,

Ben Virgina Beache gidişimi istanbul-newyork newyorktanda amtrak tren ile virgina beache yapmayı düşünüyorum fakat tren biletini alırken iki tane durak cıkıyor birisi Norfolk diğeri ise Virgina Beach ? İşim virginia beachta ama tecrübesizlik olduğu için nereye almam gerektiğinden emin olmak istiyorum.

Ayrıca şirketim orada karşılama,eve yerleştirme,çevreyi tanıtma bilgileri verecek olan kişiye 80 dolar ödemem gerektiğini söyledi fakat ben böyle bir hizmete para vermek istemiyorum zaten buradan okuya okuya virgina beachli olduk sayılır. Fakat Social Security Number nasıl ve nereden alırım bilmiyorum bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim .

Herkese hayırlı WATlar.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Ganyotcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar,

Ben Virgina Beache gidişimi istanbul-newyork newyorktanda amtrak tren ile virgina beache yapmayı düşünüyorum fakat tren biletini alırken iki tane durak cıkıyor birisi Norfolk diğeri ise Virgina Beach ? İşim virginia beachta ama tecrübesizlik olduğu için nereye almam gerektiğinden emin olmak istiyorum.

Ayrıca şirketim orada karşılama,eve yerleştirme,çevreyi tanıtma bilgileri verecek olan kişiye 80 dolar ödemem gerektiğini söyledi fakat ben böyle bir hizmete para vermek istemiyorum zaten buradan okuya okuya virgina beachli olduk sayılır. Fakat Social Security Number nasıl ve nereden alırım bilmiyorum bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim .

Herkese hayırlı WATlar.
    Selam Ganyotcu, az once amtrak websitesinden bugun icin bilet baktim(gelis tarihini bilmedigim icin) Newyork penn station'dan Virginia beach'e kadar ulasimini saglayan Tren+otobus seyahati gorunuyor. Tren newport news sehrine kadar getiriyor ve ordan otobuse aktarma yaparak virginia beach'e geciceksin. Otobus seni 19. caddeye getiriyor. Yani oradan herhangi bir taksi kullanmana gerek kalmayacak, direk sehrin en merkez yerine iniyorsun. Eger senden once gitmis arkadaslarin var ise onlara saat kacta 19. caddede olacagini soylersin onlar da seni ordan gelir alir ve kendi kaldiklari eve goturur, bu belki 1 gecelik konaklama olur ya da evi ve sartlari begenir isen temelli onlarla birlikte kalirsin.

Eger hic arkadasin yok ise karsilama hizmetine para vermen gerekebilir. Gerci karsilama genelde Norfolk havalimanindan baslamak uzere fiyatlandiriliyor(karsilamayi sirketten birisi yapsa idi bu tamamen ucretsiz olurdu ayrica) o yuzden sen zaten virginia beach'e kadar geldigin icin bu para sana biraz fazla. Senin eger hic kimsen yoksa ve karsilama istiyor isen bu rakam en fazla 20-30 dolar olmali. Ki dedigim gibi onu da istemiyorsan bu senin tercihindir ve arkadaslarinla irtibat kurup bu parayi kendi cebine sakla.

Tren bileti bakarken son duragin Virginia Beach olduguna dikkat et ki oyle olacaktir eger NY-VB rotasinda aratirsan biletini. Ve emin ol 19. caddeye kadar geleceksin.

Social security number almak cok kolay, buraya geldikten yanilmiyorsam 10 gun kadar sonra(sirket sana zamanini soylemis olmali) 19. caddeden 32 numarali otobuse biniyorsun ve walmart'ta iniyorsun ve iki blok sola gittiginde Sabre Street'e variyorsun oradan kosedeki social security office binasini bulup iceri girip basvurunu yapiyorsun. Ayrica buraya senden once gelen Turk arkadaslarin sana bu olayi daha detayli anlatirlar nasil gittiklerine dair, nerede beklediklerine dair, nasil basvurduklarina dair. Bu olaylari kafana takip sikinti yapma simdiden, inan cok kolay seyler buraya gelince gorup anlayacaksin.

Baska sorularin olur ise sor, firsat buldukca cevaplariz.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)