Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gulmekten gozlerim yasardi bu yazini okurken alemsin. SC de aynisiymis, haberini aldim. Sanirim sen bu kadini yanlis anlamissin, sana sigorta demis ama demek istedigi sanirim, getirecegin arabanin sigortali olmasi gerekiyor. Zaten ehliyet almak icin arabanin olmasi gerekiyor ama araba satin almak zorunda degilsin, arkadasinin felan arabasini alabilirsin ya da Turk ehliyetin varsa onunla araba kiralayabilirsin, zaten sigortali oluyor onlar. Herneyse duzeltmissin herseyi.Esin amerikalimi ?
Eyvallah guldurebildiysek ne ala ama inan yanlis anlasilma yok, ingilizcenin iyi oldugunu dusunerek ayni olayi senin tecrube etmeni isterim, ac Google dan Durham ve Winston Salem sehirlerinin DMV telefonlarini bul ara sor, Cunku goturecegim araba zaten esim tarafindan Geico sirketinden sigortaliydi. Arabanin esim tarafindan sigortali oldugunu dile getirmeme ragmen o gunun sartlarinda benden en az 150 dolar 1 aylik sigorta yaptirmam talep edildi, o ara zaten kendimi iyice kaybettim ve telefonda bayan ile yavas yavas dalga gecmeye baslamistim. Zaten sigortasi var olan bir arabaya ikinci sigortayi yaptiriyorsam bu para kimin cebinegidiyor???

Neyse Turk ehliyetim var ama NCye vardiktan sonra bu ehliyet 1 yil gecerli, VA da 6 ay gecerli. Bu sure zarflarinda hem NCde hem de VAda araba kiralamistim Turk ehliyetimle.

Evet esim beyaz amerikali. Soylari Irish ama dogma buyume Abd vatandasi.