Anladim, dedigin gibi beach kisin hicbirseye benzemiyor ama yine de yazi beklemeye deger.
Valla VB den sonra NC Durham cok bunaltici geldi, hemen interstatein yaninda ev bulmustum ve tum hayatim evden ise isten eve gidip gelmekle geciyordu. Her taraf anayol ve araban yok ise koskoca bir sifirsin. VB deki gibi dur evde ekmek bitmis bi kosu farm freshe gidip ekmek alayim olayin yok NC de. Walmart a ayda bir kere gidebiliyordum o da otelin shuttle bus i beni oraya birakiyordu ondan sonra artik 3 saat sonra mi gelir 5 saat sonra mi gelir diye Walmart in otoparkinda oturup bekliyordum geri gelip beni alsin diye. Ehliyet almak istedim alamadim, hayatimda duydugum en aptalca kanun var NC de. Durum soyle : Insurance in Yoksa ehliyet alamiyorsun NCde, araban Yoksa da insurance alamiyorsun, ve ehliyetin Yoksa araba alamiyorsun. Yani cok degisik bir ucgen kurmuslar neresinden giris yapacagini bulamiyorsun. Saka degil bu anlattigim, kadinla telefonda konusuyoruz ve ehliyet icin ne belgeler gerekiyor dedim, ilk once insurance dedi, Ben de dedim ki hanimefendi yanlis anladiniz ben araba degil ehliyet almaya calisiyorum dedim, dalga gecmeyin dedi, o zaman dedim ki : tamam insurance alicam ama bana soyleyin lutfen araba hangi model hangi yil olsun, kac beygir kac cc olsun. Rengi ne olsun? Kadin dedi ki dalga gecmeyi kesin lutfen. Ben de dedim ki : var olmayan bir arabaya insurance isteyerek siz dalga geciyorsunuz ! Ondan sonra bana sordu : esinizin ya da arkadaslarinizin arabasi yok mu? Ona insurance yaptirip getirin dedi, Ben de vaaaay olaya Bak ayni arabaya hem esim hem ben insurance odeyecegiz ha? Kime gidiyor bu paralar dedim, Yoksa insurance firmalari ile ortakmisiniz dedim,? Kadin nazikce beyefendi sizi birkac kez uyardim dedi ve daha fazla beni hatta tutamayacagini soyledi. Neyse bu ve benzeri olaylar beni ordan nefret ettirmeye yetti, hele elimde GC den sonra diledigim yerde yasama firsati var iken arkama dahi bakmadan NC den apar topar ayrildim.
Bookmarks