Alıntı Fur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok teşekkür ederim Sercan, bugün gittim şirkete konaklama ya da ulaşım konusunda pek ilgili değiller ki ben de çok üstelemedim sonuçta çok zor şeyler değil.Ulaşımı taksiyle yapacağım,konaklamayıda geldiğim gece verdikleri listeden bir kaç yeri arayıp boş yer olan birine yerleşmeyi sonra daha uygununu bulursam ona geçmeyi planlıyorum bu arada liste şu ihtiyacı olanlar için( http://www.unitedtowers.com/work-and...%20Options.pdf )

Senin tavsiyen varsa bunlardan şimdiden iletişime geçebilirim Sercan.
Yardımcı olduğun için tekrardan sağol.Bu arada güneş kremi işe yaramazmı acaba kapkara olmak da istemiyorum
Selamlar, Rica ederim Fur. Mesajindaki linke goz attim orada tavsiyeden ziyade onermeyecegim bir ev sahibi var. Karalamak icin konusmuyorum sene 2009da o evde kaldik ve ev sahibi ile araba park yeri yuzunden papaz olduk. En azindan ben papaz oldum, kendi arabami bana gostermis oldugu park alanina park etmistim ancak o gece misafirim geldi iki sohbet etmeye ve arkadasim ev sahibinin arabasinin arkasina arabasini park etmis. Bizim kapiya dayandi ev sahibi dan dan dan kapiyi tekmeliyor. Actim kapiyi dedim ne var ? Bu ne bicim bir kapi calma sekli ? O da bagirip cagirmaya basladi, kac kere dedim arabanizi oraya koymayin diye vs vs. Ev sahibine dedim benimle ve arkadaslarimla duzgun konus, burda kira vererek oturuyoruz. Bize iyilik yapmiyorsun bizden para kazaniyorsun dedim. Neyse iste bu basladi arabayi koyan arkadasima(misafir) sallamaya arkadasim dedigim de 40 yaslarinda bir Turk abimiz, Neyse bizim abi ev sahibine dumduz kufurlerle girmesin mi, vay bak sen hengameye. Ondan sonra ev sahibi benim 40 yasindaki abimi evden kovdu ve ben de hic bir sey diyemedim devaminda cunku misafir evden ayrilmasaydi hepimizi kapi onune koyacakti. Arkadaslarima ayip olmasin ya da hep bir evsiz kalmayalim diye misafir olan abimizi kurban edip evden yollamak zorunda kaldik o gece. Neyse bu ev sahibi vermis oldugun listedeki 2. safyanin alttan 4uncu bay bayan kari koca cifti. Burdan demek istedigim yanlis anlasilmasin adam kotu birisi demiyorum, sadece basima gelen olayi anlattim, ayrica bilginiz olsun kendisi de bu evin ust katinda yasiyor, yani surekli etrafta gorursunuz kendisini. Evin sahile yakinligi son derece cazip olmasina ragmen, eski bir evdir.Cok konforlu degildir ve 90 dolar haftalik bu ev icin cok fazla. Evde yasamis birisi olarak yaziyorum bunlari.

Ben sana konaklama tavsiyesi vermek istemiyorum ve gerekcem de eger evi begenmez isen cikamazsan depoziton yanar ise uzulurum, orada 3-4 ay bir sure gecireceksin dolayisi ile bu secimi kendin yapman gerekiyor. Bu yuzden herhangi bir isim vermek istemem.

Gunes kremine gelince, tabiki faydasini gorursun ancak gunun buyuk bir kismini gunes altinda gecireceksin, ve ister istemez rengin degisecek. Pool attendant olarak bahsis alma ihtimalin var ancak yagmurlu gunlerde eve erken yollanma ya da hic ise cagirilmama gibi risklerle karsilasabilirsin. Simdiden hazirlikli ol. Eger otele google map ten bakmadi isen google map e git bu adresi 901 Atlantic Avenue, Virginia Beach, VA arama cubuguna yapistir ve gelen haritadan street view(sokak goruntusunu) tikladigin anda otel karsina geliyor. Haritayi mouse ile tutarak iki keaz kisaca saga cevir, oradaki mavi semsiyeli palmiye agacli Springhill Beach Club yazan havuzda calisiyor olacaksin, Bunlari bilmiyor ihtimalin olmasina karsilik yazdim, belki gitmeden gormek isteyebilirsin diye. Baska sorularin olur ise sor cekinme. Kolay gelsin.