Alıntı Sercan977 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam racaerme, vizen hayirli olsun. Insallah sorunsuz bir sekilde buraya ulasirsin.

Simdi soyle anlatayim : Sirketinin ismini profilinden gordum , bu sirketin ikinci is bulma konusunda ne gibi yonergeleri var bilmek lazim. Cunku daha dun baska bir danismanlik firmasi Facebooktan bildiri yayinlayip ikinci is ile ilgili CIEE(ABDdeki sponsor firma) ne gibi kisitlamalar ve zorluklar getirdiginden bahsetmisti. Sponsorun eger CIEE ise sen de aynen bu kisitlamalara tabi oluyorsun tabi ister istemez. Eger sponsorun CIEE degil ise bu konuyu arastir ve sirketine sor senin sponsorunun ne gibi yonergeleri oldugunu(ikinci is konusunda)

Simdi gelelim Virginia Beach gerceklerine : Daha 3 gun once yanima gelen ve Virginia Beache yerlesen arkadasima ayni gunde 2 tane is buldum. Tabi bunlarin 1 tanesini kendim buldum ikincisini bir Turk arkadasim bizden bahsetmis ve direk isletmenin sahibi bizi aradi ve gelin konusup tanisalim dedi. Tabi bu isler birinci is, yani arkadasim buraya tasindiktan sonra hic isi yoktu ve bu isi direk ana ve tekil is olarak buldu ve ikinci iste calismasi gibi bir iddiasi yok cunku bu is bu arkadasima yeter. Goruldugu uzere hala Virginia Beachte isler var, sen yeterki calismak iste durust ve istekli ol. Mutlaka birseyler bulursun. Ama herseyden once ABDdeki sponsor firmanin ne gibi sartlari oldugunu iyice ogrenmeden kesinlikle ikinci is islerine kalkisma. Cunku okudugum bildiri epey sert bir bildiriydi, vizeni ve DSni iptale kadar gidiyor habersiz is bulup calismak.
Merhaba abi tekrar. Hafta sonu hemen mail attım sponsoruma benim kisi interexchange. Bugün döndüler hemen tek bir şartları oda bize bildirmen yeterli ve http://www.interexchange.org/sites/i...greement_1.pdf bunu doldurmamı istiyorlar.

Yani sponsor tarafından çok bir sorun olmayacak gibi bende yani overtime falan alırım diyorum ama belli de olmaz şimdiden 2. işe de hazırlıklı olayım istedim yani ortama alıştıktan sonra artık kapı kapı dolaşır iş ararız napalım .