Alıntı racaerme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ilginize çok teşekkürler benim öncelikli sorum Norfolk hava alanından VA Beach'e en kolay ve ekonomik geliş nasıl olur acaba?
Selamlar, rica ederim. Su sekilde cevap vereyim :

En kolay taxi ile olur ama en ekonomik otobus ile olur. Demin otobus guzergahlarini arastirdim ve bugun itibari ile havalimanindan Virginia Beach'e otobus var ancak tarihi ileri sardirarak(10 haziran yaptim)arastirdim ve otobus yok. Sayet otobus olsa idi o tarihler arasinda fiyat toplam 6 dolar olacakti ama yolculk sana yaklasik 2 bucuk saate mal olacakti.Ayrica otobus duragina da yaklasik 24 dakika kadar yurumen gerekiyor.

Kendi araban olsa ya da taxi tutsan bu yol toplam 20 dakika suruyor. Yani o kadar uzun yapmis oldugun ucak yolculugundan sonra senin icin en mantikli ve en kolay yol taxi tutmak olur.

Bazi firmalar karsilama hizmeti veriyor , senin sirketin bunlardan biri midir degil midir bilemem. Ancak karsilama hizmeti veriyorlarsa ucretsiz olur, yani ucaktan inersin kapilardan gecersin sonra bavulunu beklerken firma gelir seni karsilar sonra herkesin bavulu cikinca hepbir araca binilir ve tek tek yerlere teslim edilir. Neyse ben bu opsiyonun senin firmanda yok oldugunu var sayarak sana son kez ne yapman gerekiyor onu soyleyeyim.

Ucaktan inince kapilardan gec ve bavulunu almaya git, bavulun ciktiktan sonra havalimaninin kapisindan ciktiktan sonra hemen disarida taxileri goreceksin zaten. Hele hele birkac arkadas beraber gitti iseniz hemen bir taksici ile pazarlik yap ve toplamda 40 dolarin oldugunu soyle ve seni(sizi) virginia beache 40 dolara goturup goturmeyecegini sor, goturmem der ise baska bir taksiciye yonel. Taksinin normal bahsih dahil ucreti 52-55 dolar arasinda degisir ama dedigim gibi pazarlik yap. Ve sabit bir fiyat soyle 40 dolar gibi. 3 arkadas gittiginizi var sayarsak kisi basi 15 dolara mal olur ve amerika icin 20dk mesafeye 15 dolar odemek cok da fazla birsey degil. Eger yalnizsan toplam 40-45 dolari tek basina odersin ama emin ol ucak yolculugundan sonra o 45 dolari gozun gormez, bir an evvel evine gidip yataga uzanmak istersin ve en hizli en makul yolu taxidir.

Insallah verdigim bilgiler yeterlidir, baska sorun olursa sor cekinme.

Onceki yorumun yazari Salim'e Not: Sagol Salim hatirliyorum elbette, iyiyim insallah sen de iyisindir, havalar yavas yavas isinmaya basliyor, her sey yolunda ve siz Turk ogrencileri yavas yavas beklemeye basladik. Herkese hayirli yolculuklar simdiden.