Merhaba arkadaşlar. İyi kötü en sonunda 2008 wat programını tamamladım. Önce herşey iyi başladı sonra bi ara cuvalladık sorna tekrar herşey yoluna girdi. Sanırım ben ve kızarkadaşımın yaşadıgı gibi bir wat programı geçiren yoktur Maceraya boston dan başladık (Sharpshooter imaging) fotoğrafcı olarak. Saolsunlar 3 haft calıstırıp işten attılar ortada kaldık öyle. napalım ne edelim derken koskoca cetusa (3 kişinin yönettigi şirket bir baraka ofis içinde ocean city de iş ayarladık diyerek bizi oraya cagırdı. Sonra gel görelim sevis kayıt sayfasında adı görülen ve ayarlandıgı söylenen restaurantın kapısından bile giremeden döndükten sonra, bize sözde 40 saat verecek başka bi lokanta ayarladılar. malesef orası da 20 saati zorla veririm diyince. Ülkeye dönüş kararı almıştık. O sırada türkiyedeki şirketin sahipleri alaska da oldukları için ülkeye dönmemizden ziyade, bize kendilerinin orada iş ayarlayabileceklerini söylediler. Battı balık yan gider dedik gittik Alaska (kodiak) ya. Orda tekrardan herşey yolunda gitti ve çok güzel bir şekilde WAT programını tamamladık. Yeni dönemde WAT a katılacak arkadaşlara tek tavsiyem İŞ GARANTİSİ yoktur o yüzden hangi şirkete gideyim derdi gütmeyin bir de benim tavsiyem 3 kişinin yönettigi baraka gibi bir ofiste işlemleri yapan Cetusa den uzak durun.

Wat programını tamamlayan arkadaşlar da nasıl bir wat geçirdigini dile getirirse ve de tavsiyelerde bulunursa yeni wat dönemi için programa katılmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabiliriz belki. Bu arada kendi fikrim, Alaska bence amerika içinden cok daha iyi. Hiç yoktan Travel yapmak istiyorsanız o işlemi gerçekleştirebilecek kadar parayı anca orda cıkartırsınız