Work and Travel
Toplam 63 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Wat 2008 I Geride Bırakanlar...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı Beholder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 20 haziranda basladigim bu garip yolculugu birazdan cikacagim ucak yolculuklari ile sonlandiriyorum. Nasildi , benim icin survivor di bu yazin adi iyi mi kotu mu neden iyi neden kotu bunlarin hepsini bir bir tartismak mumkun ama ne amerikadaki ne de turkiyedeki sirketten pek bir katki almadigimi us girdigimi soylemeliyim. Ha bu arada ne mi sirketler Intrax ve Edu Kazik.. Benim kazandigim toplam para 2200$ kadar yani aldigim paycheck ler. Olmayan parayla da 12 eylulde tatile ciktim 2 haftaligina. once los angelesa oradan ucakla Costa Rica ya gectim. Orada biraz kaldiktan sonra otobusle Guatemala ya gectim.vu suan oradan yaziyorum.Geldigimde cebimde 800 dolar vardi, simdi 100 dolar kadar param var. Work and Travel dan geriye kalan bu malesef birkac saate 4 farkli ucakla turkiyeye dogru ucmaya baslayacagim. Benim adima work olayi ve sirketler tam bir fiyasko idi. Onun disinda kisisel cabalarim sonucunda guzel anilarim ve dostlarim var. Hos bir olay tabi. Ne anliyoruz bu program para kazanma programi degildir ben yasadim diye degil bakin etrafiniza bu forum genel iceriinde bir ozel olsa da birseyleri yansitiyor. adam akilli para kazanani pek goremiyoruz. Haydi ben hava alanina gidiyorum gorusuruz.
    yolun açık olsun arkadaşım.. dediğin gibi rograma para gözü ile bakmamak lazım tabii ki yoksa baştan kaybediyoruz...wat dan zevk almasını bilirsek öyle sanıyorum para sorununuda bir şekilde çözeriz..önemli olan o an yaptığımız işi (bulaşıkçılık,housekeeper vs..) hakkıyla yapıp programın faydalı taraflarını görmek olarak düşünüyorum..

bu devirde sıkıntı çekmeden nasıl bir yere gelebilirz mühim olan bunlardan gerekli dersleri almak ve en önemlisi hayat tecrübesi tablosuna bir kaç + eklemek..

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı watken Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolun açık olsun arkadaşım.. dediğin gibi rograma para gözü ile bakmamak lazım tabii ki yoksa baştan kaybediyoruz...wat dan zevk almasını bilirsek öyle sanıyorum para sorununuda bir şekilde çözeriz..önemli olan o an yaptığımız işi (bulaşıkçılık,housekeeper vs..) hakkıyla yapıp programın faydalı taraflarını görmek olarak düşünüyorum..

bu devirde sıkıntı çekmeden nasıl bir yere gelebilirz mühim olan bunlardan gerekli dersleri almak ve en önemlisi hayat tecrübesi tablosuna bir kaç + eklemek..
    Katiliyorum soylediklerine ben bu sene para icin gitmistim bol alisveris ve cok yeri gezme dusuncem vardi olmadi ama . Yinede mutluyum guzeldi .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)