Ben 20 haziranda basladigim bu garip yolculugu birazdan cikacagim ucak yolculuklari ile sonlandiriyorum. Nasildi , benim icin survivor di bu yazin adi iyi mi kotu mu neden iyi neden kotu bunlarin hepsini bir bir tartismak mumkun ama ne amerikadaki ne de turkiyedeki sirketten pek bir katki almadigimi us girdigimi soylemeliyim. Ha bu arada ne mi sirketler Intrax ve Edu Kazik.. Benim kazandigim toplam para 2200$ kadar yani aldigim paycheck ler. Olmayan parayla da 12 eylulde tatile ciktim 2 haftaligina. once los angelesa oradan ucakla Costa Rica ya gectim. Orada biraz kaldiktan sonra otobusle Guatemala ya gectim.vu suan oradan yaziyorum.Geldigimde cebimde 800 dolar vardi, simdi 100 dolar kadar param var. Work and Travel dan geriye kalan bu malesef

birkac saate 4 farkli ucakla turkiyeye dogru ucmaya baslayacagim. Benim adima work olayi ve sirketler tam bir fiyasko idi. Onun disinda kisisel cabalarim sonucunda guzel anilarim ve dostlarim var. Hos bir olay tabi. Ne anliyoruz bu program para kazanma programi degildir ben yasadim diye degil bakin etrafiniza bu forum genel iceriinde bir ozel olsa da birseyleri yansitiyor. adam akilli para kazanani pek goremiyoruz. Haydi ben hava alanina gidiyorum gorusuruz.
Bookmarks