Work and Travel
Toplam 63 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Wat 2008 I Geride Bırakanlar...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ne kadar kazandiniz ?
    Aslına bakarsanız benim gittiğim yerde hem iyi para yapılıyordu,hem de harcayacak bi yer olmadğı için para cebine kalıyordu..Ben biraz , biraz değil epey geç gittim(25 temmuz)
    ..o tarihten 20 eylül e kadar paycheck toplamı 3000 usd den 50 eksik fakat o kısmını da tip olayından fazlasıyla kapatmışımdır..yani bir buçuk ay çalıştım ve3000 usd para yaptım..gitar,laptop,digital camera,mp3 bi kaç parça üzerime eşya aldım ve 2000 usd ile döndüm..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Cool

Alıntı perfectcirculation Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslına bakarsanız benim gittiğim yerde hem iyi para yapılıyordu,hem de harcayacak bi yer olmadğı için para cebine kalıyordu..Ben biraz , biraz değil epey geç gittim(25 temmuz)
    ..o tarihten 20 eylül e kadar paycheck toplamı 3000 usd den 50 eksik fakat o kısmını da tip olayından fazlasıyla kapatmışımdır..yani bir buçuk ay çalıştım ve3000 usd para yaptım..gitar,laptop,digital camera,mp3 bi kaç parça üzerime eşya aldım ve 2000 usd ile döndüm..
    sen iyi yere yatak atmissin walla 1000 dolara şu dedıklerını aldın!!! bilgisayar gateway mi__??? bir de uçak nerde kalktı ny deme!!!

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı cnsy5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iyi yere yatak atmissin walla 1000 dolara şu dedıklerını aldın!!! bilgisayar gateway mi__??? bir de uçak nerde kalktı ny deme!!!
    Gateway iyi bi marka degil bence gerci nozulduktan sonra toshiba disindakilerin pek bi onemi yok ama guven iste ben guvenemiorum gateway markasina . Bizim arkadas bi gitar almisti 600$ para saydi Cok yalvardim alma die ama dinlemedi beni . Eger bnm cok papam olsaydi ne alicagimi sasirirdim , bnm ust bas kiyafet ve hediye 400$ tuttu . Laptop 900$ . Zaten toplami 1300$ etti
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Bence orayı görmeden böyle konuşmamalısın..tamam kabul para iyi kazandım , fakat böylesine lanet bi yer yok en yakın şehir 2 saat uzaklıktaydı..orasıda adı sanı duyulmamış bir şehir işte..herneyse bilgisayar işim tam bir komedi idi..indirmden yararlanıp bestbuy dan iyi özelliklere sahip bir COMPak(a ve q yazdığımda malum küfür oarak algılıyor) sipariş ettim(449 dolar).. işte gelmedi yakında gelecek diye diye tamıtamına 20 gün oyaladılar..20.gün sonunda bunlarla tartışmaya girdim ben yarın TRye uçuyorum ne yapacağım diye..Tuttulr içerden normalde 800 dolar değerinde çok daha iyi özelliklere sahip bir Hp getirdi.bu sizin dedi.laptop tan inanılmaz memnunum..Compak'ı kaçırdığıma üzgün değilim.anlayacağınız 450 dolara 800 dolarlık bi laptop aldım..bu da benden Amerikalılara .....

uçak sanfransisco dan kalktı...bu arada bulunduğum yere en yakın havaalanıydı..
    Konu perfectcirculation tarafından (01-10-2008 Saat 04:39 PM ) değiştirilmiştir.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Exclamation

Bence orayı görmeden böyle konuşmamalısın..tamam kabul para iyi kazandım , fakat böylesine lanet bi yer yok en yakın şehir 2 saat uzaklıktaydı..orasıda adı sanı duyulmamış bir şehir işte..herneyse bilgisayar işim tam bir komedi idi..indirmden yararlanıp bestbuy dan iyi özelliklere sahip bir COMPak(a ve q yazdığımda malum küfür oarak algılıyor) sipariş ettim(449 dolar).. işte gelmedi yakında gelecek diye diye tamıtamına 20 gün oyaladılar..20.gün sonunda bunlarla tartışmaya girdim ben yarın TRye uçuyorum ne yapacağım diye..Tuttulr içerden normalde 800 dolar değerinde çok daha iyi özelliklere sahip bir Hp getirdi.bu sizin dedi.laptop tan inanılmaz memnunum..Compak'ı kaçırdığıma üzgün değilim.anlayacağınız 450 dolara 800 dolarlık bi laptop aldım..bu da benden Amerikalılara .....

uçak sanfransisco dan kalktı...bu arada bulunduğum yere en yakın havaalanıydı..
    kardeş bende hp aldım ama çok yazılım hatası veriyor bazen açıyorum yenıden başlat diyo toshıba alacaktım kısmet olmadı...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

kardeş bende hp aldım ama çok yazılım hatası veriyor bazen açıyorum yenıden başlat diyo toshıba alacaktım kısmet olmadı...
    Allah nazardan saklasın ..ben benimkinden inanılmaz memnunum..hata mata vermiyor..

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Allah nazardan saklasın ..ben benimkinden inanılmaz memnunum..hata mata vermiyor..
    Bnmde en cok korktugum konu o ya bozulursa ? Napicaz o zaman ?
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bnmde en cok korktugum konu o ya bozulursa ? Napicaz o zaman ?
    aman hocam ne yaptın bizden uzak olsun..valla ne yaparız o zaman...şeytan kulağına.......

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

hp kadar para göz bir firma , çabuk ısınan ,yazılım desteği olmayan bir firma var mı bilmiyorum

ama gel gör ki en çok satılan firmada varmıdır bilmem..

bu arada break-perfect labtoplarınızın markasını ne ve ne kadara aldınız?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)