Telefonu turkiyeye geldiginde kayit ettireceksin. Unlock, jailbreak vb. vb. herhangi bi isle alakasi yok kayit isinin. Telefonunun kacak olmadigini anlamalari icin yapilmis bi sistem.(kacakciligin onune gecmek icin).
Turkiyeye giris yaptiginda musait oldugun bi gun yakinindaki bi turkcell ( hangi hatti kullaniyorsan ona) e git. 5 tl odeyip telefonunun imei numarasini kaydediyorlar. Bu kadar. Bundan sonra kayitla falan isin olmuyor. Ek olarak telefon kaydini turkiyeye giris yaptiktan en gec 15 gun icinde halletmen gerekir. Yoksa telefonun kapatilir. Kapatilir derken sebekesi kapanir. ipod olarak kullanirsin telefonu.
Kullandiktan sonra, jb yapinca, unlockdan once vb. vb farketmez. Sadece imei numarasindan telefonu kaydediyorlar. 1234567890 nolu telefon kaydedilmistir. Bu kadar
Abd deysen 5 yil kullan tr ye giris yaptiktan sonra git turkcell e kaydettir falan. Kimse telefonun sifir su olmus jb yapmissin falan demez.
Yukaridaki islemler iphone icin degil tr ye sokulan her telefon icin yapilmasi zorunlu islemdir.
(gece gece sikintidan cevap biraz uzun oldu kusura bakma)
Sometimes memories can kill...
arkadaslar benimde bir sorum blackberry curve 8530 almayi dusnuyorum ama unlock fiyatlari kontratsiz fiyatlarina gore oldukca pahali.bu blackberry lerde unlock edilebiliyor mu kolayca bilenler hizlica cevap yazarlarsa sevinirim bugun USA de son gunum gun bitmeden ne alacaksam alayim istiyorum.
@Thunderstorm bildigim kadariyla cikmadi zaten cikinca kesin duyarsin bana kalirsa 3 haftaya kalmaz cikar
Telefonu Amerikadan alip Turkiyeye getirince birkac zaman sonra sorun cikarsa telefonda,telefon elimizde mi patlayacak.Gerci son surumlerin unlock olayi felanda mechul.
Peki.
Telefon bozulursa elinde patlayacak yada ucretini odeyip yaptirmak zorundasin. Bunun maliyetide epeyi pahali. Apple in parcalara uyguladigi fiyatlar biliniyorEN basitinden 2 tllik usb kablosu 20-30 tllere cikabiliyor
Yazilimsal olaylar genelde duzeltiliyor. Sistemi sifirlayip tekrardan versiyonu yukleyince halledilir.
Unlock cikmazsa telefon elinizde patlar. Ama boyle birsey sozkonusu degil. En kisa zamanda cikacak unlock.
Sagolasin cevaplar icin.Sarj problemi varmi acaba alanlarda? Bazi yorumlarda batarya sorunu var diyorlar.
Peki.
Ben de bir şey sormak istiyorum.Nokia aldım abd den,buraya gelince ilk iş kaydettirmek için avea bayisine gittim.Ama o zaman sistemde sorun olduğu içn kaydı yapmadılar.Bilgilerimi alıp,sisteme girdikleri zaman kaydediceklerini söylediler.Bana kaydedilmiştir gibi bir mesaj gelmesi gerekiyor mu?2 haftayı geçti.
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
Tamamdır teşekkür ettim
Bir de,erkek arkadaşım da nokia 5235 aldı ama onun unlock olayını netten bulamadık.Unlock edemediği içn hala kullanamıyor telefonunu.Nokia unlock işlemi yapan bildiğinz bi yer var mı?
Biliyorum,i phone konusuyla alakasız oldu ama unlock olaylarıyla uğraşmamak için i phone almayalım derken bu çıktı başımıza şimdiher türlü unlocked ederiz diyorduk bu teli netten ama bulamadık daha.
Son surumun unlock olayi cikmiyormu , varmi cikacaginin garantisini veren![]()
Peki.
Blackberry 9700 Bold aldim 24 saat icinde unlock kodu geldi. Ebay'den almistim.
Yurtdisindan ciktiktan 1 ay icerisinde gidip halletmen lazim.
Turkiye'den alanlar sarj degilde sensor problemi yasiyormus. Sensor tam calismadigi icin arama yaptiklari zaman telefonun hoperloru falan aciliyormus.
Su videoya bakin. Buraya tiklayin ve saticilara sorun teelfon modelinizin kodu var mi? Hangi GSM sirketinden kilitli ise onu destekliyorlar mi diye. Ornegin; AT&T kilitli, Nokia 5235 telefonun kodunu verebiliyor musunuz tarzinda yazin saticilara. Olmazsa Turkiye'de kesin yaparlar ama ben Blackberry telefonu boyle unlock yaptim.
15 gun muhabbeti su:
Turkiyeye girdin ve kayit yaptirmadin, icinede Turkcell, Avea ya da Vodafone hatti soktun diyelim. O hatti soktugundan itibaren 15 gun suren var. Eger o 15 gunluk zaman zarfinda pasaporta kayit yaptirmazsan telefonun sebekesi iptal olur sadece fotograf ceker, muzik dinlersin.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ben turkcellden aldım sensor problemi yaşamadım. Belki 4.0.2 den 4.1 e geçmedikleri için olabilir. Ben direk 4.1 i yükledim hatta denedim hoparlörü bi kaç kere sorun olmadı hiç.
Bazılarında kulağına yaklaştırdıgında ekran açılıyormuş, tuşlara basılıyormuş yanlışlıkla. Ama 4.1 e upgrade etmedikleri içindir kesin
Bir sitede okudum itunes a kaydolurken kredi karti bilgisi vermek gerekiyormus,bilmiyorum siz verdinizmi ama su sitede adim adim anlatirken vermeme gibi bir secenekte var yani :S
Step-by-Step Guide to Register an iTunes Account without a Credit Card to Download Free iPhone Apps - iPhone Hacks
Peki.
bende iphone 3g aldım..türkiye ye geldigim gibi kaydını yaptım..bana 1 hafta icinde acılır dendi henüz 5 gün oldu hattımı takınca calışmıyor.. ama benim asıl sorum bu sadece at&t kartıyla calışyordu abd de..iphone a bişeyler inidirp ayrıca kırdırlması mı gerekiyor bunun yoksa sadece kayıt yapmak yeterli mi??
@cav
Dostum software nezmn gelistirilse ondan sonra ki bütün telefonlara aynı software yükleniyo yani senin aldıgın 3g de 4.1 versiyonlu kırılmasını bekleyip jb yapıcaksın caren kalmadı![]()
Whence I Would Like?
beklemekten sıkıldım.Hattı hic denemedım.Ama iphone 4 alıp sürümüde 4.1 olanların bazıları tellerinin calıstıgını idda ediyor sizce denesem ne kaybederim
Iddaa edenlere sor bence,birileri hurafe uydurmaktan baska birseye yaramaz zaten.
Peki.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
mustafa valla versiyonunu bilmiyorm 2. el aldım e-bay dan..amerikada bi arkadaş jb icin cydia diye bi program da yükledi..geldigim gibi kaydını da yaptım 5 gün oldu ama dedigim gibi henüz acılmış degil..
Ya beyler bu none secenegi yok iphone 4 kaydında bi türlü acamıyorum nası yapcaz ya?
Whence I Would Like?
bise sordum bu forumda elimden geldigince yardım etmeye calısıyorum ama bi boka cevap alamıyorum böle is olmaz olsn ya eywallah bilader bitmiştir burasi benim icin
Whence I Would Like?
PekiSuraya tiklayip nasil oldugunu gorebilirsin. Yalniz ordakileri takip ederek yap,kafana gore kayit olma, direk apple in sitesinden felan yaparsan kredi karti ister.Sorun olursa sor yine.
Step-by-Step Guide to Register an iTunes Account without a Credit Card to Download Free iPhone Apps - iPhone Hacks
Peki.
dostum bende öle bise cıkmıyo iste sadece 3 tane opsiyon var none secenegi cıkmıyo ndn acaba yaa
Whence I Would Like?
sen ordakileri teker teker denedinmi ,biryeri atliyorsun bence.
Peki.
dostum aynen step step yaptm ve o ödeme ekranında sadece 3 tane secenek cıkıyo neden bilmiyorum ama öle
Whence I Would Like?
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)
Bookmarks