Alıntı eryz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar benimde bir sorum blackberry curve 8530 almayi dusnuyorum ama unlock fiyatlari kontratsiz fiyatlarina gore oldukca pahali.bu blackberry lerde unlock edilebiliyor mu kolayca bilenler hizlica cevap yazarlarsa sevinirim bugun USA de son gunum gun bitmeden ne alacaksam alayim istiyorum.

@Thunderstorm bildigim kadariyla cikmadi zaten cikinca kesin duyarsin bana kalirsa 3 haftaya kalmaz cikar
Blackberry 9700 Bold aldim 24 saat icinde unlock kodu geldi. Ebay'den almistim.

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
verdigin bilgi icin cok tesekkur ederim.bu konulara cok yabanci oldugum icin bi sorumda su telefonu yenı aldım ve hic bisey yapmadim telefonu ne zaman kaydettirecegim jb ve unlock yaptiktan sonra mi once mi?
Yurtdisindan ciktiktan 1 ay icerisinde gidip halletmen lazim.

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sagolasin cevaplar icin.Sarj problemi varmi acaba alanlarda? Bazi yorumlarda batarya sorunu var diyorlar.
Turkiye'den alanlar sarj degilde sensor problemi yasiyormus. Sensor tam calismadigi icin arama yaptiklari zaman telefonun hoperloru falan aciliyormus.

Alıntı earwen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tamamdır teşekkür ettim

Bir de,erkek arkadaşım da nokia 5235 aldı ama onun unlock olayını netten bulamadık.Unlock edemediği içn hala kullanamıyor telefonunu.Nokia unlock işlemi yapan bildiğinz bi yer var mı?

Biliyorum,i phone konusuyla alakasız oldu ama unlock olaylarıyla uğraşmamak için i phone almayalım derken bu çıktı başımıza şimdi her türlü unlocked ederiz diyorduk bu teli netten ama bulamadık daha.
Su videoya bakin. Buraya tiklayin ve saticilara sorun teelfon modelinizin kodu var mi? Hangi GSM sirketinden kilitli ise onu destekliyorlar mi diye. Ornegin; AT&T kilitli, Nokia 5235 telefonun kodunu verebiliyor musunuz tarzinda yazin saticilara. Olmazsa Turkiye'de kesin yaparlar ama ben Blackberry telefonu boyle unlock yaptim.

Alıntı washburn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
turkiyeye girdikten sonra 15 gun icinde yapman lazim demissin ben amerikadan i phone aldim ama 1 ay once simdi o telefon kullanilamayacak mi yani
15 gun muhabbeti su:
Turkiyeye girdin ve kayit yaptirmadin, icinede Turkcell, Avea ya da Vodafone hatti soktun diyelim. O hatti soktugundan itibaren 15 gun suren var. Eger o 15 gunluk zaman zarfinda pasaporta kayit yaptirmazsan telefonun sebekesi iptal olur sadece fotograf ceker, muzik dinlersin.