Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Unclocked Iphone

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Unclocked Iphone

Mrhablar,

Arkadaslarim, yarin itibariyle wyomingden cıkıp cleveland (OH) Ohio ya gececeker. Oradan da new york a gecekler. Tahminen bir gun new yorkta kalacaklar. Sorum su olacak, bu istikametler uzerinde unlocked iphone alabilcekleri bir mekan, dukkan, veya alışveriş merkezi bilen arkadas varsa lutfen yardımcı olsunlar. wyomingden olur, clevelanddan olur, ozellikle new york!!! Cunku daha onceden formdan bazı arkadaslar new york ta oldugunu solemislerdi. Fakat onlarlada adres konusunda irtibata gecemedik. Bır an once cvp yazarsanı cok ii olur cunku zamanım cok kısıtlı.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hic bi Allah ın kulu gecmedimi yavvv bu istikametlerden

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadasim ben o istikametlerden gecmiyorum ama unlock iphonelar cok pahali bence parani ona harcayana kadar git turkiyeden al iyi bi telefon 600 dolar bi telefon icin deger mi sence
    AKLI OLAN MYRTLE BEACH E GELIP BARGAIN BEACHWEAR DA CALISMASIN( IF YOU HAVE A MIND YOU DO NOT WANT TO WORK AT THE BARGAIN BEACHWEAR IN MYRTLE BEACH TRUST ME

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

58. Street bitisinde 59th street e gelirken 7 av uzerinde. Dukkanin uzerinde 1441 yaziyor. Google mapsden gorursun. 400$ 3g, 600$ 3gs

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    58. Street bitisinde 59th street e gelirken 7 av uzerinde. Dukkanin uzerinde 1441 yaziyor. Google mapsden gorursun. 400$ 3g, 600$ 3gs
    bu verdigin adres, manhattan adresi dimi, new york merkez veya jfk civarlarında olan bi adress deiil. Valla jfk ye ne kadar yakın olsa o kadar gusel olur

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

jfkya en yakin adres odur
    zaten new yorka gittiginde oraya gitmezsen new yorka gittim deme

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

eyvallah biladerr

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

jfk nin oralar zaten jamaika falan. nerden telefon bulacaksin ord. hatta oralarda takilma bile sakat yerler. metroyla falan manhattan a gidersin. ki arkadasin dedigi gibi. nyye gelipde manhattana gelmezseler gitsin intaar etsinler :P

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Beyler bende massachusetts sturbridge teyim bana en yakin ve ucuz unlocked iphone 3gs alabilecegim yer neresi acaba yazarsaniz super olur internette 800$ fln diyolar ama o cok pahali benim gorerek almam lazim benim bi de unlocked olup olmadigini orjinal olup olmadigini nerden anlayabilirim yardimci olursaniz cok sevinirim

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bu arada iphone 3g 600$.

400$ a satilanlar japon mali.....

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Apple Store 'dan arkadas tax dahil 3G -S 640$ aldi ...
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

zwee.com da 250 dolara unlocked ı phone satılıyor.

işyerinde sorduğum amerikalılar güvenilir bir site olduğunu söylediler. Muhtemelen ordan alcam haberiniz olsun sizinde...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı optimist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zwee.com da 250 dolara unlocked ı phone satılıyor.

işyerinde sorduğum amerikalılar güvenilir bir site olduğunu söylediler. Muhtemelen ordan alcam haberiniz olsun sizinde...
    aldiginda bizlede paylassana nasilmis
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

--------------------------------------------
    did you start to feel it!!! by@S-pectacular

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Apple Store 'dan arkadas tax dahil 3G -S 640$ aldi ...
    Ben de zwee.com, ebay, baya bir yerden baktim ama unlocked olayi ve cin cakma olaylari olunca hic bir yere guvenemedim. Apple in sitesinde ufak yaziyla unlocked satildigi yaziyordu. En guveniliri paraya kiyip apple store dan almak dedigin gibi. Alinacaksa da kesinlikle 3GS alinmali 3G degil Bir telefon icin 650$ fazla olabilir belki ama TR de bu alet hala yok, gelince de 2000-2500 tl den az olacagini sanmiyorum...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

o aldigin 3g orjinalse bi tanede ben sana hediiye edecegim japon mali iphone falandir. Kontratlisi 200$, unlock u 250$ olmasi mantikli geliyor mu sana...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya ben de almak istiyorum ebay i tavsiye edio herkes ama güvenemiorulm oraya da.
    Normal apple store u aradım orası unlocked satmadıklarını sölediler

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

craiglist te ikinci el cep iphone ler war.300 400 dolara bulursunuz.elemani ariyorsunuz o size getirip gosteriyor.begenmezseniz almazsiniz.ama yaninizda telefondan anlayan birisi olsa iyi olur.sakata gelmeyin sonra

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Bence en garantili yok Bestbuy gibi gorunuyor. Musteri hizmetleri ile irtibata gecip kontratsiz satip satmadiklarini sordum ve satiyoruz ama sadece bazi storelarda dedi, kesin adres vermedi. Kontratsiz oldugu unlocked oldugu anlamina da gelmiyor tabi, software unlock gerekiyor, o da yapilabilir. Diger secenekler olarak ebay site olarak guvenilir ama ucuza satan saticilara guvenemem unlocked olayinda. 500-600$ veririm TR ye gidince calismaz kalirim ortada Zweedeki asiri ucuz, imkansiz 250$ derecede. Aytac 280-290$ ken iphone nasil 250$ anlamadim. 3G ve uygulamalari icin almayi dusunuyordum ipone ama hala kararsizim. 3G TR de aylik 1 gb interneti 30tl civari olacakmis, kullanamadiktan sonra bir anlami yok. Abd de 4G ye geciyor, ileride 4G telefon aliriz artik Galiba aytac ile devam edicem...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

anladim ki bu bi turk icin bu iphone u amerikadan almasi ayri bi dert sonra kilit falan muhabbetine kullanmasi da ayri bi dert

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

eet bnde ondan fikrim bbaya bi degisti nokia n97 almyi dusnuym dert yk tasa yk wer parayi tak hatti kulln

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı cags Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eet bnde ondan fikrim bbaya bi degisti nokia n97 almyi dusnuym dert yk tasa yk wer parayi tak hatti kulln
    @cags
    naaptin kardesim aldin mi n97yi. sayet aldiysan fiyatini ve nerden aldigini soleyebilirmisin bende 2 hafta sonra gidiyorum ona gore bakaim

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

gidin best buydan alın arkadaslar ben sordum best buy kontrat yapmadan satıyo telefonu 3gs 16 gb 599+tax 3gs 32 gb 699+tax

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı anyhow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gidin best buydan alın arkadaslar ben sordum best buy kontrat yapmadan satıyo telefonu 3gs 16 gb 599+tax 3gs 32 gb 699+tax
    3 g 8 GB fiyatlarini hatrliyomusn
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

--------------------------------------------
    did you start to feel it!!! by@S-pectacular

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı anyhow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu best buylarin iphone kontratli ya da kontrartsiz satma ya da satmama muhabbeti cok karisik bi hal almisti bunu soylemen iyi oldu
    biz KARŞIYAKAlıyız!!

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

cin mali olmayan iphone warmi_? Benim arkadasim apple store den ipod touch aldi arkasinda dizayni californiada montaji cin de yapildi diye yaziyor.Uretimi komple amerikada olan iphone warmi_?Ben daha gormedim

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı casanova21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cin mali olmayan iphone warmi_? Benim arkadasim apple store den ipod touch aldi arkasinda dizayni californiada montaji cin de yapildi diye yaziyor.Uretimi komple amerikada olan iphone warmi_?Ben daha gormedim

walla amerıkan ıphone dıyolar ama kesın bısıler yok sanıırım.ki zatı su zamanda herseyın bır parcası mutlaka cınde uretılıyor yada yapılıyor.nıke uzerındede asya ulkelerı yazıyor ama kotu degıl yanı
    Peki.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla amerıkan ıphone dıyolar ama kesın bısıler yok sanıırım.ki zatı su zamanda herseyın bır parcası mutlaka cınde uretılıyor yada yapılıyor.nıke uzerındede asya ulkelerı yazıyor ama kotu degıl yanı
    kesinlikle oyle uretim konusunda.her malin altinda made in china yazio die bence her mala alistigimiz gibi dandik cakma gozuyle bakmayalim.bi cok firma mallarini cindeki fabrikalarinda uretiyor cunku ucuz is gucu az sermaye falan filan.
    biz KARŞIYAKAlıyız!!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

gecen sene best buy dan aldigim sony laptopun altinda da kocaman made in china yazio ama suana kadar hic bi sorunla karsilasmadim canavar gibi makina..sony gibi bi firma da cinde uretim yapiosa demekki adamlarin bi bildigi vardir yani..
    biz KARŞIYAKAlıyız!!

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı berdush_c Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecen sene best buy dan aldigim sony laptopun altinda da kocaman made in china yazio ama suana kadar hic bi sorunla karsilasmadim canavar gibi makina..sony gibi bi firma da cinde uretim yapiosa demekki adamlarin bi bildigi vardir yani..

o bıldıklerı sey; ıssız cok oldugu ıcın cınde yada dıger asya ulkelerınde en dusuk ucretle ıscıler calıstırılıyor...satıs fıyatı aynı tutulmak uzere daha cok kar elde edılıyor ılk uretım yerlerıne gore.yada satıs fıyatını bıraz daha dusurerek pazarın kaymagını alıyorlar...bir işletmeci gozuyle bakarsak
    Peki.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o bıldıklerı sey; ıssız cok oldugu ıcın cınde yada dıger asya ulkelerınde en dusuk ucretle ıscıler calıstırılıyor...satıs fıyatı aynı tutulmak uzere daha cok kar elde edılıyor ılk uretım yerlerıne gore.yada satıs fıyatını bıraz daha dusurerek pazarın kaymagını alıyorlar...bir işletmeci gozuyle bakarsak
    bizim ulkemizde aliskanlik olmus cin mali denince insanlarin aklina direk cakma dandik kalitesiz bi mal gelio fakat durum hic de sanildigi gibi degil belki de cin in ustune cok fazla gidiyoruz
    biz KARŞIYAKAlıyız!!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)