Work and Travel
Toplam 721 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: iPhone 4 meydana çıktı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cikinca burada yayinlanacak : greenpois0n siteyi hergun kontrol et.

Yukleme ekrani asagidaki gibi olacak

Ayrica gunler mi haftalar mi diye sormuslar. pod2g "günler diyebilirim" demis.

Bu hafta buyuk ihtimal cikacak ama beklemedeyiz hala. Kesin bilgi yok

verdigin bilgi icin cok tesekkur ederim.bu konulara cok yabanci oldugum icin bi sorumda su telefonu yenı aldım ve hic bisey yapmadim telefonu ne zaman kaydettirecegim jb ve unlock yaptiktan sonra mi once mi?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    verdigin bilgi icin cok tesekkur ederim.bu konulara cok yabanci oldugum icin bi sorumda su telefonu yenı aldım ve hic bisey yapmadim telefonu ne zaman kaydettirecegim jb ve unlock yaptiktan sonra mi once mi?
    Telefonu turkiyeye geldiginde kayit ettireceksin. Unlock, jailbreak vb. vb. herhangi bi isle alakasi yok kayit isinin. Telefonunun kacak olmadigini anlamalari icin yapilmis bi sistem.(kacakciligin onune gecmek icin).

Turkiyeye giris yaptiginda musait oldugun bi gun yakinindaki bi turkcell ( hangi hatti kullaniyorsan ona) e git. 5 tl odeyip telefonunun imei numarasini kaydediyorlar. Bu kadar. Bundan sonra kayitla falan isin olmuyor. Ek olarak telefon kaydini turkiyeye giris yaptiktan en gec 15 gun icinde halletmen gerekir. Yoksa telefonun kapatilir. Kapatilir derken sebekesi kapanir. ipod olarak kullanirsin telefonu.

Kullandiktan sonra, jb yapinca, unlockdan once vb. vb farketmez. Sadece imei numarasindan telefonu kaydediyorlar. 1234567890 nolu telefon kaydedilmistir. Bu kadar

Abd deysen 5 yil kullan tr ye giris yaptiktan sonra git turkcell e kaydettir falan. Kimse telefonun sifir su olmus jb yapmissin falan demez.

Yukaridaki islemler iphone icin degil tr ye sokulan her telefon icin yapilmasi zorunlu islemdir.

(gece gece sikintidan cevap biraz uzun oldu kusura bakma )
    Sometimes memories can kill...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Telefonu turkiyeye geldiginde kayit ettireceksin. Unlock, jailbreak vb. vb. herhangi bi isle alakasi yok kayit isinin. Telefonunun kacak olmadigini anlamalari icin yapilmis bi sistem.(kacakciligin onune gecmek icin).

Turkiyeye giris yaptiginda musait oldugun bi gun yakinindaki bi turkcell ( hangi hatti kullaniyorsan ona) e git. 5 tl odeyip telefonunun imei numarasini kaydediyorlar. Bu kadar. Bundan sonra kayitla falan isin olmuyor. Ek olarak telefon kaydini turkiyeye giris yaptiktan en gec 15 gun icinde halletmen gerekir. Yoksa telefonun kapatilir. Kapatilir derken sebekesi kapanir. ipod olarak kullanirsin telefonu.

Kullandiktan sonra, jb yapinca, unlockdan once vb. vb farketmez. Sadece imei numarasindan telefonu kaydediyorlar. 1234567890 nolu telefon kaydedilmistir. Bu kadar

Abd deysen 5 yil kullan tr ye giris yaptiktan sonra git turkcell e kaydettir falan. Kimse telefonun sifir su olmus jb yapmissin falan demez.

Yukaridaki islemler iphone icin degil tr ye sokulan her telefon icin yapilmasi zorunlu islemdir.

(gece gece sikintidan cevap biraz uzun oldu kusura bakma )

turkiyeye girdikten sonra 15 gun icinde yapman lazim demissin ben amerikadan i phone aldim ama 1 ay once simdi o telefon kullanilamayacak mi yani

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı washburn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turkiyeye girdikten sonra 15 gun icinde yapman lazim demissin ben amerikadan i phone aldim ama 1 ay once simdi o telefon kullanilamayacak mi yani

sen pasaportu kaptıgın gibi bi turkcell bayiine filan git yada ne kullanıyosan artık. telefon sende deilmi hala kullanabiliyosan gec kalmamışsın demektir.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı washburn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    türkiyeye giriş yaptıktan sonra 1 ay içince (ben 15 biliyordum 1 aymış)
    Sometimes memories can kill...

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

@Manhattan
    Mesajlarini ayri ayri degilde toplu secerek ya da tekrar duzenleyerek yazarsan forumun daha da kirlenmesini onleyebiliriz.

Tesekkurler.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)