Alıntı gala Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
son yazılanları gözden geçirdim. ben denny's işinde ne olduğunu gayet iyi biliyorum. american eagle bu konuda haklı. yani onun üstelemesiyle biz farkına vardık. ne olduğu zaten gayet iyi anlaşılıyor yazılanlardan. hala kriz konuşulması anlamsız ama kim neye inanmak isterse inanır.
sonuç olarak denny's işi iptal oldu, hatta hiç öyle bir işimiz olmamıştı. yine de şirketimiz gereken ilgiyi gösterdi. bizi sıkıntıya sokmadan çeşitli işler önerdi. biz biletimizi önceden aldığımız için los angeles'taki işi yani pacific park'ı seçtik.
denny's işinin yatmasının bize nasıl yansıtıldığı tartışılır ama sonuçta telafi edildi.
umarım hepimiz sorunsuz bir yaz geçiririz.
gant orda görüşürüz. hemen arkandan teker teker damlayacağız

Merhabalar arkadaslar ben öncelikle sirketten(experience usa) memnun kaldigimi belirterek baslamak istiyorum yaziya; ama anlamadigim nokta , ortada acikca burda bir arkadasin göz önüne cikardigi(tam olarak cözemedim) ve danny's de calisacak arkadaslarin için ,galaninda söyledigi gibi'böyle bir işi olmadigi' durumu var. ve siz sirkete söyleyene kadar bu durum size belirtilmemis(arkadasima bu durumu anlattim o da bugun sirketle görüstü ve kendisine bu bugun bu durumun dogrulugundan söz edildi(19.06.2009 da danny's önceden konusulan sartlarda gidecek bir kisiden söz ettigimizin unutulmamasi gerekiyor) 1500 dolar gibi bir parayi sirketi sadece iş durumunu ayarlamasi için ödedigimiz ortada ,sirketin böyle bir olay kendisine arz ettigi zaman ögrencilere daha dogurusu müsterilere! iletmeli!!! sizin bu durumu bu kdar olagan karsilamaniz beni gercekten sasirti ayni durum benin basima gelse cok daha farkli tepki verecegimi düsünüyroum...(UMARİN LOS ANGELESDA KARSİLASMAYİZ)

Neyse bunlari söyleme ihtiyaci duydum sonucta 2 gün sonra los angeles dayim umarim bu tarz problemlere karsilaymayiz...(Güzel bir periyot olacagini düsünüyorum)

Pacifik parda calisacak arkadaslarin hepsi Motel Six de mi konaklayacaklar ?

Ben tahminince forumdaki arkadaslardan önce orda olacagim eger firsat bulursam arkadaslara 1.hafta izlenimlerini yazmayi düsünüyorum daha öncede söyledigim gibi pacific park ve los angeles (GECE HAYATİ ) ile ilgili sorusu olan arkadaslara yardimci olabilirm.