Work and Travel
Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 116 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 90 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Denny's Restaurant in Los Angeles

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

en son babalar duyar dizisini hatirlatip hallederiz diyorum baska bisi demiyorum

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Pıer bıseyler ogrenebıldın mı

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ben hemen cvp vereyim. sana bizi şüphelendirdiğin için teşekkür ediyoruz desek durumu anlatabilmiş olurum sanırım. söylediğin gibi oldu. tek fark syed najib diye biri var ama sonucu tahmin edersin sanırım. pier daha ayrıntılı bilgi verir.
    Moda o kadar çirkin bir şeydir ki, altı ayda bir değiştirmek zorunda kalırlar.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

ınsallah dedıgınız gıbı olur sızın adınıza sevınırım
    nasıl ogrendın sayıd najıb dıye bırı oldugunu

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

denny's i aradı. attığımız mailleri de almışlar. syed najib var ama gel gör ki işimiz yok. bu krizin biran önce son bulmasını umuyorum. zor durumdayız yani. yine de panik yapmamaya çalışıyoruz. üzüldük tabi ama şirket elinden geleni yapar diye düşünüyorum.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

selam arkadaşlar ben de arkadaşlarımla Denny's Restaurant ta çalışcaktım bu yaz server olarak dhs formunda da sunset bulvarındaki denny's yazıyor ama bi sorun mu var:S bilgilendirebilir misiniz?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Ne Denny's mişş yaff Sırf syed'i görmek için gidicem wala yemek yemeye.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Şimdi ne olacak peki :S los angeles a aldığımız biletler boşa mı gitcek başka bi şehirde mi iş bulcak şirket o da bulursa tabi

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Gala teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ben de kaygılandım bak şimdi çünkü bizim böyle bişeyden haberimiz yoktu biz experience USA ile gidiyoruz sizin firmanız bu konuya dair bişey soyledi mi?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bizde aynı experience usa le gidiyoruz. Geçen yıl başka bi şirketle gitmeye çalıştım çok sorunlar yaşadım. Çok tutulmayan sözler verdiler. O yüzden bıktım bu wat şirketlerinden valla. 2 yıldır hayattan soğuttular. amerikadan nefret ettim onlar yüzünden. inş gene aynı olmaz....
    Konu yasin89 tarafından (05-06-2009 Saat 01:54 AM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

şimdi biz de o şirkketle gidiyoruz. panik, telaş yok. şirketle temasa geçip bilgi istemek yapacağınız en iyi şey olur. şirketle hareket edin, ben şirketten yana daha şikayet duymadığım için en iyi şekilde size yardımcı olacaklarına inanıyorum.

yasin sana da şöyle söyleyeyim bizim de elimizde biletler var ama biletlerimizin elimizde patlayacağını düşünmüyorum. işle ilgili sorun çözülür çözülmez şirket yeni bir iş ayarlar. sanıyorum ki yine los angeles'tan olur. aksi taktirde bizim hatamız olmadığı için o zaman bu kadar ılımlı olmam. yani hepimizin başına bu işin sonunda aynı şey gelecek. birlikte yapıcı bir şekilde iletişim kurarsak şirketimizle sanıyorum mutlu sona ulaşırız.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

inşlah umduğumuz gibi olur ya..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

biz daha dün şirketteydik mehmet beyle görüştük emine hanımla da herşey gayet normal gibiydi bi sorun olsaydı bize osman bey de bilgi verirdi madem ortada bu kadar ciddi bir sorun var neden herkes herşey normalmiş gibi davranıyor? Yarın tekrar gidicem zaten şirkete bn onlara da sorarım tekrar bakalım ne olacak cidden merakla bekliyorum

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bizde de normaldi herşey. iş onayı isteyin. bu başlığı baştan sona okursanız bir arkadaşımızın iş onayı isteyin diye üstelediğini görürsünüz. bunun üzerine biz de iletişime geçmeye çalıştık ve sorun patlak verdi ama dediğim gibi sonra ortalığı yaygaraya verdi olmayalım. bizzat işvereninizle görüşün, mail beklemeyin ben 6 gündür bekliyorum çünkü. arayın denny's merkez ile görüşüp işinizi garantiye alın. amerika'ya gittiğinizde bir süprizle karşılaşmamak için işvereni arayın, yok ingilizcem iyi değil diyorsanız ingilizce bilen birine aratın. şu tarihte gelicem vs vs bilgileri vermek olsun mazeretiniz. ha evet, bekliyoruz derlerse sorun yok. dediğim gibi şirketimizle hareket edin ama işinizi onaylatmak da sizin göreviniz.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben konuşurum sorun değil o zaten birlikte gittiğim insanlar da aynı şirketle geçen yıl wat yapmış kişiler ama gerçekten çok şaşırdım. Herneyse nasılsa bi çözümü bulunur ya diyelim artık (: dicek başka bişey de yok herhalde
    Konu elbereth tarafından (05-06-2009 Saat 02:06 AM ) değiştirilmiştir.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar ben dun gece aradim denny's restaurant managerlari ile gorustum. Gala nickli arkadasimiza durumu ozetlemistim o da size aktarmis gelismeleri. Syed Najib adinda bir manager oldugu dogru Denyn's in headoffice inde manager kendisi. fakat sorun su adamlarin bizim is sozlesmelerimizden falan haberi yok. yaz donemi icin yurtdisindan ogrenci bekleyip beklemediklerini sordum hayir cevabini aldim.. sirkete bu isleri sunan kisi dolandiricinin tekiymis onu anladim sirketin sucu yok parayi cebe indirmeye calisanlar yuzunden hayali denny's isleri olustu sirketten para alip isi ayarlamadilar sanirim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Sanmıyorum şirketin de kandırılabileceğini, umarım kandırılan sadece biz değilizdir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkdaşlar hemen sıcağı sıcağına bilgilendireyim sizi.Ben şirketle görüştüm Tuğba hanımla knstum denny's restaurant 2 gun once şirketi aramış ve gelen öğrencilerin kriz nedeniyle haftada en fazla 25 saat çalışabilceğini ve alıncak ucretin 5$dolardan yukarıda olmayacagını söylemiş ama istiyorlarsa gelebilir degilse de bu bilgiyi gelecek ogrencilere soyleyin demişler. bn şirketi arayıp konuyu anlatınca tugba hanım anlattı. Osman bey de çözüm arıyormus biz yarın kendimize yeni iş bakıcaz..yani california dream bizim için burda bitti..zaten geriye kalan işler de NY dolaylarındaymış..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ben de şuan telefondan öğrendim ve yıkıldığım andır. herkes ne yapacağını, kendine nasıl bir yol çizeceğini paylaşırsa sevinirim. heves meves kalmadı zaten bu vakitten sonra. en kısa zamanda yolunuzu çiziniz efeniiim. bu başlık da hüsran başlığı olarak anılır artık.
    Konu gala tarafından (05-06-2009 Saat 05:43 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: ekledik bişiiiler

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bence gidelim california ya orda hepimiz toplanalım beraber hareket edelim. Tek tek amerikaya dağılmaktansa beraber hareket edersek kimse şansız deneyimler yaşamaz yaşasa bile birlikte olduğumuzdan destek oluruz birbirimize

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

şu an sana katılıyorum maksat ingilizceyi geliştirip kendi ayaklarımız üzerinde durmayı öğrenmek ise bundan daha iyisi olmaz sanırım. toplaşıp gidelim. elimde biletim, bakıp bakıp hüzünleniyorum. bööle bi şans görmedim ben yaaa

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

tmm o zaman herkes gideceği tarihi yazsın orada buluşalım. Orda olanlar gelenleri karşılar sonra ne yapacağımıza karar veririz.
    Amerikada hayatta kalmak için bi şirketin danışmanlığına ihtiyacımız yok kendimizde buluruz işimizi. biraz braveheart gibi oldu ama çok sinirlendim kendi ayaklarımızın üstünde duralım dimi ya :/

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar kendi ayaklarimizin ustunde durmasina dururuz da is o kadar kolay degil . sakin olun ve sirketimizin bizlere ayarlayacagi yeni isleri bekleyin . onlarin da bu gibi durumlarda uyguladiklari alternatif planlari ve farkli isleri var bizleree de kisa zaman icinde yeni islerden haber gelir ona gore dusunur secimimizi yapariz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

braveheart modu iyiydi ya şimdi bizim şöyle bir durumumuz var. hollywood'a kendini adapte etmiş insanlara sizi springfield'a götürüceğiz derlerse doğal olarak o insanlar da braveheart moduna girer bence şirketin bize sunacağı işleri inceleyip, onlardan seçelim. ssn aldık mı başıbozuk olan koparır ipleri los angeles'ın yolunu tutar. işi bırakma diye birşey var mıdır bilmem, o ayrı mesele. ancak iş bulmakta o kadar zor olmasa gerek. ikinci iş için craiglist'e giriyordum ben hergün 10larca iş çıkıyordu. şans meselesi tabi. yine de sinirliyiz şuanda, ondan biraz bekleyelim. sakin olalım. kafamızı toplayalım. elimizde olanın en iyisini seçip güzelce gidelim amerika'ya. orada da haberleşirsek gayet güzel bir düzen yaratabiliriz kendimize.
    Konu gala tarafından (06-06-2009 Saat 02:39 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: ööle braveheart ayrı yazılmaz :))

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar kendi ayaklariniz ustunde durmak istemeniz guzelde amerikada hele hele california gibi bir yerde isiniz olmadan cok fazla dayanamazsiniz,garanti bir is olmadan gitmeyin.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaslar sırketınızın sıze bulcagı ıslerı bekleyın tek basınıza cıkıp orlara gıtmeyın gıdenler 15-20 gun sonra gerı donduler en kotu ıhtımal programınızı seneye erteleyın bı kaybınız olmaz ama gıdersenız cok sey kaybetme olasılıgınız yuksek

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

dediklerinizde çok haklısınız. daha önce wat yapmış biri olsa self gibi işini ayarlayıp çıkar giderdi ama ben dahil bazılarımız ilk defa gideceğiz. en mantıklısı da yerimiz yurdumuz belli olarak yola çıkmak. şuanda işlere bakıyoruz. şirketimiz bu konuda çok yardımcı oluyor. güzel işler de var. üzüldük fln ama olsun. şanslı sayıyorum kendimizi çünkü daha gitmeden öğrendik işimizin durumunu.
    yine de bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete moduna ben bile girdim ya helal olsun

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ama siz biletleriniz aldınız o nolucak ? yine los angeles da biryer mi bakıcaksınız?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Hyr new york a gidicez ordaki şirkettekilerle görüşcez los angeles bileti de yanacak. Ny taraflarında iş bulmaya çalışcaz

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı yasin89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hyr new york a gidicez ordaki şirkettekilerle görüşcez los angeles bileti de yanacak. Ny taraflarında iş bulmaya çalışcaz
    ciddi misin? ama yancak para azımsancak bi miktar da değil los angeles da başka iş yok muymuş?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)