Merhabalar Arkadaslar; Forumda yaklasik 1 aydir yazdiklarinizi ilgiyle ve zaman zaman sasirarak okudum.

:

(Sorun belli ama uzun süre ortaya cikamis 'Siz mail atin cevap gelmezse anlatacagim')
Gönülü olarak cevap verecek arkadaslara ,
tüm bu yazdiklariniz üzere bir kaç soru sormak istedim ;
1-Danny's deki işde saat ücreti düsüklügünden mi bir aksalik cikti yoksa bi arkadasin bahsettigi gibi abd kaynakli bi dolandiricilikmi soz konusu?
2-Experince usa'in siz böle bir durumu ortaya cikartana kadar sizlere haber vermemesi normal bir durum mu ?
3-Danyy's işi iptal olanlara los angeles da sadece pacific park işi mi önerildi ?
Tüm bunlari merak etmemin nedeni ; Benim de sizler gibi pacifik parkda calismak üzere 19.06.09 da Los angelesa gidiyor olmam.
Benimle birlikte gelen arkadasimda danny de calisacak(forumu okudukdan sonra hic sanmiyorum ama) ve ayni tarihte gidiyoruz.
Bizimde sizlerle ayni şirket vasitasiyla gitdigimizi düsünce büyük bir sorun ortaya cikiyor.Sizlere danny's yerine los angeles da teklif edilen pacific park işine bahsettigim arkadasim secilememisti Sordugum sorulara alacagimi tahmin ettigim cevaplara göre büyük ihtimalle 'ortada kaldigini' üzelerek kendisine söylemem gerekiyor.(Şirket hiç bir şekilde bu gelişmlerden haberdar etmeti.)
Cevaplarinizi bekliyorum.(Bu arada pacific park ile ilgili bilgi almak isteyen arkadaslar la irtibata gecebiliriz.)
Tesekkürler
Bookmarks