Work and Travel
Toplam 116 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Denny's Restaurant in Los Angeles

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

şu an şaşkınlıklar içerisindeyim. işin iptal olduğunun size söylenmemesi çok ilginç. gidince mi öğrenecektiniz? ya gidince öğrenseydim diye düşünüp tüylerim diken diken olmuştu. iş iptal olduğu halde haber verilmemesi çok korkunç birşey. aklım almadı.
    biz olağan karşılamadık açıkçası. hatta bu konu için Ankara'nın yolu bile tutulmuştur tarafımızdan. bu kargaşa sonrası bize iş bulunmasını doğal olarak olumlu karşıladık. fakat açıkçası bu işin iptal olduğunun ilgili arkadaşlarımıza iletilmemesi beni şok etti.
    motel 6 için bana genel bir mail geldi. pacific park'ta çalışacak öğrencilerimiz burada kalacaktır diye. sanırım hepimiz oradayız. en azından ben senden üç gün sonra oradayım
    motelde internet varmış. gidince hemen, yolculuğunu ve ilk izlenimlerini aktarırsan seviniriz. gece hayatına hemen atılabilirsen onun da izlenimlerini bekleriz
    Moda o kadar çirkin bir şeydir ki, altı ayda bir değiştirmek zorunda kalırlar.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı gala Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu an şaşkınlıklar içerisindeyim. işin iptal olduğunun size söylenmemesi çok ilginç. gidince mi öğrenecektiniz? ya gidince öğrenseydim diye düşünüp tüylerim diken diken olmuştu. iş iptal olduğu halde haber verilmemesi çok korkunç birşey. aklım almadı.
    biz olağan karşılamadık açıkçası. hatta bu konu için Ankara'nın yolu bile tutulmuştur tarafımızdan. bu kargaşa sonrası bize iş bulunmasını doğal olarak olumlu karşıladık. fakat açıkçası bu işin iptal olduğunun ilgili arkadaşlarımıza iletilmemesi beni şok etti.
    motel 6 için bana genel bir mail geldi. pacific park'ta çalışacak öğrencilerimiz burada kalacaktır diye. sanırım hepimiz oradayız. en azından ben senden üç gün sonra oradayım
    motelde internet varmış. gidince hemen, yolculuğunu ve ilk izlenimlerini aktarırsan seviniriz. gece hayatına hemen atılabilirsen onun da izlenimlerini bekleriz
    yanıma yüklü miktarda para almaya karar verdim işsiz kalmak önemli değil ama parasız kalmak çok kötü los angeles da parasız kalırsam bu tatil bana hiç iii gelmez travel kısmı benim ilgimi daha çok çekiyor şu an pasifik parkta çalışacagım söylendi şirkete güvenmek istiyorum ama olmazsa direk cepten yiyecegim
    Konu sacıt tarafından (17-06-2009 Saat 02:11 AM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)