Alıntı radiskull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet arkadaslar bende bu maceraya tek basıma 13 eylulde yola cıktım detroıte ındıgımde ohıo cıncınnatı olan aktarmamın ıptal oldugunu ogrendım neysekı orda cok yardımcı oldular bır sekılde gıttık cıncınnatıye .ıs yerım kıngs ısland eglence merkezınde food departmanıydı . bızı 1 hafta sonunda restaurantlara yerlestırdıler ve ıslere basladık. ılk baslarda haftada 40 saat calısıoduk fakat sonradan upervısorlarla aramızı ıyı tutunca off gunlerımızde baska yerlerdede calıstık shıf 3 te baslıorsa bız sabah 9n dan 3 e kadar baska restaurantta ısler bulduk ve haftada 60 saatı buldugum olmustur bu ynden cok sanslıydık dıebılırım. kaldıgımız ev tam bır fıyaskoydu evde hıc bır stuff ımız yoktu. televızyona cıktık ınternatıonal ogrencılerın halı nolcak dıe ve komsular saolsun ızleyenler baya yardım cı oldular.ama allahtan evın hemen yanında walmart vardı yaklasık 30 tane turktuk eglence parkında.yaklasık paychecklerımın toplamı 3300 kusur du. ama tabıkı gıyecek elektrnık esya 1 haftalık ny travel kısmı yuzunden eve sadece 250 dolarla donebıldm. ama daha 2 hafta olmasına ragmen ozledım ve bu yaz gene gıtme ıslemlerıne basladım bıle.sırketım sagolsun hem burda hemde amerıkada hıc yalnız bırakmadı benı.cok gusel bır wat gecırenlerdenım.
hangi şirketle gittiniz?