Merhabalar ben de 2008 wat programını nasıl gidicem,tek başıma nasıl yapıcam derken tamamladım geldim bileTek başına bi şeyleri başarabilmek gercekten cok güzel programı tamamladıgınızda kendinize ayrı bi güvenin gelmiş oldugunu farkediyosunuzilk zamanlar gercekten nerden geldim buraya dedim ama her şey yavaş yavaş rayına oturuo..Ben ilk gün havaalanında sabahladım gittigim yeri sel basmış ne otobüs ne tren vardı:s ertesi gün wisconsine ulaşabildim...Bana 40 saat çalışıcam söylenmişti ama haftada en fazla 30 saat çalışıodum ben de 2.iş buldum bi magazada.İkinci işimi daha cok seviodum insanlarla diyolog içindeydim bu da az cok ingilizceme katkı sagladı..Ama arkadaşlar wisconsinde cokkk Türk vardı bunu da belirteyim..Ben gündüz ing konuşuosam akşam mutlaka türkçe konuşuodum motelde, onun için dilim ne kadar gelişti bilemicemWisconsin su parklarıyla ünlü bi yer ordaki su parklarından bedava yararlanabilioduk..work kısmını tamaladıktan sonra 2 gün de chicagoda kaldım travel kısmı biraaz az oldu ama olsun her şey cok güzeldi