Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 56 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 56 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: yiyecek bir şey yok ac kaldım

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

yaaaa nie bu kadar kastınız kii açıkçası bende tereddütteydim ama şuan bunları okuyunca iyice panik oldum dün alışverişe çıktım peynir hindi jambon falan aldım içindekileri okudum alırken domuzla ilgili bişi yazmıodu buna rağmen de varmıdır içeriğinde ?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı Sabrina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaaaa nie bu kadar kastınız kii açıkçası bende tereddütteydim ama şuan bunları okuyunca iyice panik oldum dün alışverişe çıktım peynir hindi jambon falan aldım içindekileri okudum alırken domuzla ilgili bişi yazmıodu buna rağmen de varmıdır içeriğinde ?
    yoktur rahat ol içini rahat tut !!
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Beu yukardaki mesaj 5 satırda tüm müslüman alemine giydirdi kendi içi boş zavallı cümleleriyle.
    Ben insanların kişiliğe saldırıda bulunmam bulunmamaya çalışırım bulunduysanmda arkadaştan özür ilerim.Ben burda gözü kapalı bir şekilde ezbere ve bilimle hiç alakası olmayan birşeyi anlatmaya çalıştım.Din temelli akıl ve mantıkla kesinlikle uyuşmayan bir konuyu sorgulamanıza zemin hazırlamak istedim.Üniversite öğrencisi olmak biraz sorgulamaktır aslında bunu biliyoruz hepimizde..Sana sormak isterim içi boş ve zavallı bulduğun fikirlerimi çürütmek için ne gibi bilgiler sunabilirsin bana..Tüm forum önünde tatmin edici cvplar alabilirsem senden özür dileyeceğim.. Sonuçta akıl akıldan üstündür

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı gameci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum tavukta kendi diskisini yiyo ama :S yani gozumlede gordum
    abi senin msjlarına ben çok gülüyorum ya acaip sempatik bi adamsın seni nasıl dışlarlar ya döveriz onları...Bende görmüştüm biara ama içinde bazen öğütülmemiş besin tanecikleri oluyo oda ziyan olmasın diye içinden alıp tekrar yiyordu..tavuk işte

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Alıntı inek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben insanların kişiliğe saldırıda bulunmam bulunmamaya çalışırım bulunduysanmda arkadaştan özür ilerim.Ben burda gözü kapalı bir şekilde ezbere ve bilimle hiç alakası olmayan birşeyi anlatmaya çalıştım.Din temelli akıl ve mantıkla kesinlikle uyuşmayan bir konuyu sorgulamanıza zemin hazırlamak istedim.Üniversite öğrencisi olmak biraz sorgulamaktır aslında bunu biliyoruz hepimizde..Sana sormak isterim içi boş ve zavallı bulduğun fikirlerimi çürütmek için ne gibi bilgiler sunabilirsin bana..Tüm forum önünde tatmin edici cvplar alabilirsem senden özür dileyeceğim.. Sonuçta akıl akıldan üstündür
    Konu üzerindeki tartışmaya mahal vermiş olan mesajlar silinmiştir.Ama illaki cevap istiyorsan içi boş ve zavallı olarak nitelendirdiğim cümlelerini tek tek gecip içi dolu olsaydı şayet ne söylenebilirdisini gösterebilirim.

hahaha herkez din bilgini olmuş olaya bak ya...Kimsiniz siz ya ...kimse müslüman gibi yaşamıyor yaşayamazda çünkü yaşamaya kalksan 1000 yıl önceki kafa zihniyetine dönmen lazım..
    bu üstteki birinci kısım.Kitabı okumuş belli bir dini araştırmaya sahip her insan din için hüküm veremez ama bunlar üzerine üzerinde konuşup bilgi verebilir yahut gerekli ayetler alıntı yaparaktan altını ciziyorum dine inanan insan için nasıl yapılması gerektiğini yönlendirebilir.Bu söylediklerim 3 hak din içinde gecerlidir.

.Üniversite öğrencisi bilimle uraşır hurafelerle,helalle,alkolle uraşmaz..Müslüman ülkelerin geri kalmasının sebepleri hep bunlar zaten böyle abuk zubuk şeylere vakit ayırmaları haytlarını sınırlamaları vs vs...sonrada birbirlerine girmelerii kendi kendilerini imha etmeleri güzel en azından...Bilimle uraşında bebeklikten beğridir size empoze edilen yalan yanlış hikayelerle müslümanlık taslamayınİyi insan olun dürüst olun işinizi temiz yapın insan olun o yeter ...ama bunların hiçbiri yok çoğu müklümanda ama namanz kılıyo müslümanlığı yüceltiyo vs vs boş bir ksır döngü...Müslümanlığı en iyi yaşadığını iddia eden ülekelere gidince bi görün ne pislik olduklarını.SUdi arabistana giden dayım anlatmıştı adamlar iğrençler diye..
    Bu 2. kısım müslüman ülkelerin alkolle vs uğraştığı için geri kalıyor gibi birşey söylemişsin ki kesinlikle desteksiz bir tespit daha.Aynı mantıkla japonya dışında asya ülkelerinin güney amerika ülkelerinin hepsinin afrika ülkelerinin hepsinin geri kalışı nasıl acıklanıyor peki.Aynı şekilde temizlik -ki burada ne kastedildiği belirsizdir- tüm diğer geri kalmış ülkeler için gecerlidir.Dünyada modern gelişmiş diye tabir ettiğin ülklerin hepsi bu saydığım ülkeler üzerinde kene görevi görerek o hale gelmiştir.Bu konu hakkında daha birşey söylemeyeceğim.

Kadını taşlayan bir zihniyetin dinini kimse bana yüzeltemez..Domuz etide nedir
    İşte koca islam dinini kadın taşlayan bir mantığa sokarak en büyük giydirişini yapmışsın.Yine bu cümle kuranın yanından falan bile gecmediğinin göstergesidir.Böyle bir durum hic bir kuran ayetinde hiç bir hadiste yer almamaktadır.kadın taşlama dinden ötürü değil örften ötürü gelmektedir.Esas kökünü merak ediyorsan bunun geçişi tevrattan olmuştur ve bizim dindeki değnek vurma cezası yerine koyulması uygun görülmüştür dönemin cahil şeyh ve yöneticileri tarafından.Hala afganistan benzeri ülkelerde uygulanışı yine dinden ötürü değil cahillikten ötürü gelmektedir büyük bilim adamı galileo nun dönemin hristiyan din adamları tarafından asılması gibi.Yeterli diye düşünüyorum.

Gel bilim konuşalım diyorsan pek tabi onuda konuşurum.Ama bilimin fiziğin babası hawkingin veya discovery history kanallarında acıklamalarda bulunan ünlü bilim adamlarının ara formun sırrını, insan ırkının gelişimindeki karanlık noktaları veyahut dünya oluşumundaki bilinmezlikleri uzaylılara bağlamadığı bir bilim dünyadasında konuşmamız yerinde olacaktır bunu.

Son olarak forumun tüm üyeleri için söylüyorum bunu sizden tek ricam ben domuz yerim arkadaş diyen adam aman kardeşim nasıl domuz yersin tepkisini almazken ben domuz eti yemem diyen adama şuna bak hahaha domuz yemiyor gibi tepkiler vermemeniz gerektiğidir.Bunun dini ilmi örfi ahlak almakla alkası olmasından ziyade haddinizi bilmenizle alakası vardır.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Konu üzerindeki tartışmaya mahal vermiş olan mesajlar silinmiştir.Ama illaki cevap istiyorsan içi boş ve zavallı olarak nitelendirdiğim cümlelerini tek tek gecip içi dolu olsaydı şayet ne söylenebilirdisini gösterebilirim.

bu üstteki birinci kısım.Kitabı okumuş belli bir dini araştırmaya sahip her insan din için hüküm veremez ama bunlar üzerine üzerinde konuşup bilgi verebilir yahut gerekli ayetler alıntı yaparaktan altını ciziyorum dine inanan insan için nasıl yapılması gerektiğini yönlendirebilir.Bu söylediklerim 3 hak din içinde gecerlidir.

Bu 2. kısım müslüman ülkelerin alkolle vs uğraştığı için geri kalıyor gibi birşey söylemişsin ki kesinlikle desteksiz bir tespit daha.Aynı mantıkla japonya dışında asya ülkelerinin güney amerika ülkelerinin hepsinin afrika ülkelerinin hepsinin geri kalışı nasıl acıklanıyor peki.Aynı şekilde temizlik -ki burada ne kastedildiği belirsizdir- tüm diğer geri kalmış ülkeler için gecerlidir.Dünyada modern gelişmiş diye tabir ettiğin ülklerin hepsi bu saydığım ülkeler üzerinde kene görevi görerek o hale gelmiştir.Bu konu hakkında daha birşey söylemeyeceğim.

İşte koca islam dinini kadın taşlayan bir mantığa sokarak en büyük giydirişini yapmışsın.Yine bu cümle kuranın yanından falan bile gecmediğinin göstergesidir.Böyle bir durum hic bir kuran ayetinde hiç bir hadiste yer almamaktadır.kadın taşlama dinden ötürü değil örften ötürü gelmektedir.Esas kökünü merak ediyorsan bunun geçişi tevrattan olmuştur ve bizim dindeki değnek vurma cezası yerine koyulması uygun görülmüştür dönemin cahil şeyh ve yöneticileri tarafından.Hala afganistan benzeri ülkelerde uygulanışı yine dinden ötürü değil cahillikten ötürü gelmektedir büyük bilim adamı galileo nun dönemin hristiyan din adamları tarafından asılması gibi.Yeterli diye düşünüyorum.

Gel bilim konuşalım diyorsan pek tabi onuda konuşurum.Ama bilimin fiziğin babası hawkingin veya discovery history kanallarında acıklamalarda bulunan ünlü bilim adamlarının ara formun sırrını, insan ırkının gelişimindeki karanlık noktaları veyahut dünya oluşumundaki bilinmezlikleri uzaylılara bağlamadığı bir bilim dünyadasında konuşmamız yerinde olacaktır bunu.

Son olarak forumun tüm üyeleri için söylüyorum bunu sizden tek ricam ben domuz yerim arkadaş diyen adam aman kardeşim nasıl domuz yersin tepkisini almazken ben domuz eti yemem diyen adama şuna bak hahaha domuz yemiyor gibi tepkiler vermemeniz gerektiğidir.Bunun dini ilmi örfi ahlak almakla alkası olmasından ziyade haddinizi bilmenizle alakası vardır.
    Doğrusu detaylara takılarak bocalamak yersiz yani enerjimizi bu noktalarada çürütmeyelim.Ama iş konuşmaya gelince bizden temizi yoktur bizden dinine bağlısı yoktur,biz üstünüzdür.. Cevaplar kimisi için tatmin edici olmuşsa ne mutlu onlara ama bu konuda düşüncelerim değişmedi.Domuzlar umrumda değil aslında Söylediklerin doğru biryerde mesela tüm müslümanları aynı kefeye koyma demişsin tabiyki koymamalıyım sonuçta bizde müslümanız onlarla alakamız yok.Ama demeye çalıştığım şey şu.Eğer müslüman olmaya çalışmaya kalkarsak ki bunlardan biride domuz eti yememek ...Bu bir başlangıç olur ve sonu gelmez bir döngüye gireriz.ardından içki,kadınların kapanması,namaz,kuran eğitimi,Müslümanlığı en iyi şekilde öğrenmek için kuranı kerim eğitimi ardından binlerce şey gelecek...Ben burda kişilerle ilgilenmem,seninlede sorunum yok...Ama zihniyeti sorgulamak adına yorum yaptım ben..Evet küçümsediysem bağzı şeyleri mantığa uygun olmadığı içindi..Onları benden yüceltmemi bekleme.kayıtsız kalmamı hiç bekleme..Düşüncelere saygı duymak şüphesiz hepimizin isteği..İçki ,domuz,yada diğer islami kurallarla ilgili yaptığım yorum tabiyki sana anlamsız geldi çünkü anlatmak istediğim fikrin asıl mantığını özümseyemedin..Sonuç olarak eğer dışardan bakarsak objektirf olarak..Sanatın olmadığı,eylence hayatının olmadığı,kadının 2.sınıf olduğu,kitapların yasaklatıldığı ,öğrencilerin özgür düşünme ortamının olmadığı,islamla ilgili eleştirinin yapıldığında idamın ve cezaların olduğu,kızlara yapılan korkunç işkencelerin(örnekler ağır olur vermiyorum) ve sonsuz şiddet eğiliminin olduğu koskocaman bir islam coğrafyasının kurallarının tüm bunları gördükten sonra saygı duyulacak özümsenecek bir tarafı olmadığı gerçeğini hiçbirşey değiştirmeyecek..Cahillik heryerde var kuşkusuz ama cahilliği doğuranda birçok sebep var..Bence Türkiyede garip olan şey şu..Hiçbirimiz uygulamıyoruz ama ölümüne sahip çıkarak müslümanımsı yaşıyoruz..Ben inançlıyım manevi duygularım güçlüdür ama acımasızcada sorgularım..İnanmak kutsaldır manevidir bende inanıyorum bu insanın iç huzuru açısından gereklidir..Eğitm ve öğretim ayrı şeyler..Mühendis doktor vs olabilir insanlar bu öğretim kısmı ama eğitim çok farklı birşey..yani 10 cümle kurarım başkası 2 cümlesini anlarsa orda problem temelde yatar..

FİKİRLERİMİZ ÇARPIŞTI YORUMU ARKADAŞLARA BIRAKIRIM.UZATMAYALIM ÇÜNKÜ SANIRIM SAĞLIKLI BİR TARTIŞMA ORTAMI BULAMAYACAĞIZ SENİNLE AMA YİNE DE FİKİRLERİN İÇİN SAĞOL.
    Konu inek tarafından (10-06-2012 Saat 12:02 AM ) değiştirilmiştir.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Fakat beğenmediğin fikirlerime uyguladığın sansür zihniyeti halihazırda şuanda ülkedeki gazetecilere tvlere sanatcılara öğrencilere iyatrolara yapılanlarla aynı.''manevi değerlere hakaret toplumu kışkırtma'' aynı kafa yapısı şuanda ülke yönetiyor site kapatıyor,dizilere sansür uygtuluyo kitap toplatıyor...işte anlatmak istediğim herşey bu..temelde ne var ''din'', ''dine hakaret'' onlarda aynı gerekcelere sahip sende :d:d yazdığım tüm msjları silmeni üzüntüyle karşıladığımı bilmeni isterim.

Buda son msjımdır bu konuda artık!! Ben watıma bakarım :d:d

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Mc Donalds da Angus Delux menü vardı biz ondan yiyoduk. orda çalışan bi arkadaşa sorduk domuz kesinlikle yok dedi içinde ama pişme şartlarını bilemem

ayrıca wallmartta bisürü alternatif var yahu nasıl aç kaldın al bi sandeviç ekmeği kaşar ve hindi salamı yap sandwiç 1 haftadan fazla yersin

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı LaL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mc Donalds da Angus Delux menü vardı biz ondan yiyoduk. orda çalışan bi arkadaşa sorduk domuz kesinlikle yok dedi içinde ama pişme şartlarını bilemem

ayrıca wallmartta bisürü alternatif var yahu nasıl aç kaldın al bi sandeviç ekmeği kaşar ve hindi salamı yap sandwiç 1 haftadan fazla yersin
    Biz birbirimize laf yetiştirirken çocuğu unuttuk umarım iyidir durumu konuyu açalı kaç gün oldu

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Abi Amerika'ya gidip Uganda muamelesi yapıp yemek yiyemiyorum demek tek kelimeyle komik. Wat mantığını anlayamamış adamlar haliyle böyle zorlanıyor sonra aç kaldım diyor. Sanarsın 5. dünya ülkesine gitmişte yemek yok.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Biz birbirimize laf yetiştirirken çocuğu unuttuk umarım iyidir durumu konuyu açalı kaç gün oldu
    gerekli gereksiz bi sürü msj yazılıyo aslında amaç birbirimizle yardımlaşmak ama zaman zaman sapmalar oluyo neyse bence iyi durumdadır ilk günler herkeste şok normaldir

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Ya hakkaten ne sordum neleri konustunuz. Tartısmanızı değil yardımınızı beklemiştim.Evet cornfleks sut peynır ekmek ıdare edıyorum şimdilik.Benım sorunum kucuk bır yerde olmam. Market olarak sadece benzınlık marketlerı var. dondurulmus pızza almak ıstedım hepsınde pork yazıodu. ekmek 4 dolar. her yerde boyle pahalı mı? Domates fln bulamaz mıyım?.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

abi senin msjlarına ben çok gülüyorum ya acaip sempatik bi adamsın seni nasıl dışlarlar ya döveriz onları...Bende görmüştüm biara ama içinde bazen öğütülmemiş besin tanecikleri oluyo oda ziyan olmasın diye içinden alıp tekrar yiyordu..tavuk işte
    sağol dostum "tavuk işte" valla ta ki bugune kadar kafayı yiyodum ama markette telefonla konusurken bi baktım turkce konusan birileri kostum sarıldım adamlara nerdeyse ya :S suanda turk yok diyodum bi anda 10 tane turkle tanıstım konusabildigmi hatırladım valla adımı sordular söyleyemedim ilk heycandan :S ya iyi oldu baya sen sanslısın dostum buyuk yerde çalısıyon hayatını yasıcan burası biraz küçük valla...
    buarada gercekten konuyu acan adam unuutuldu ya
    Konu gameci tarafından (10-06-2012 Saat 01:36 AM ) değiştirilmiştir.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

sağol dostum "tavuk işte" valla ta ki bugune kadar kafayı yiyodum ama markette telefonla konusurken bi baktım turkce konusan birileri kostum sarıldım adamlara nerdeyse ya :S suanda turk yok diyodum bi anda 10 tane turkle tanıstım konusabildigmi hatırladım valla adımı sordular söyleyemedim ilk heycandan :S ya iyi oldu baya sen sanslısın dostum buyuk yerde çalısıyon hayatını yasıcan burası biraz küçük valla...
    buarada gercekten konuyu acan adam unuutuldu ya
    biraz önce baktım yaşıyodu bişeyler bulmuş yemiş artık iyi kötü.Türkler watcımı ne yapıyolar orada 10 kişi dedin ???

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bak en iyi çözüm o benzinlikte mutlaka tavuk vardır. Yağ da al. Tavuğu güzelce doğra sonra tencerede bi 7-8 dk haşla. Sert kıvama gelince tavada az yağda 5-6 dakika bir çevir. Kızarsın iyice.. Üzerine biraz kekik (bulabilirsen), eklersen muhteşem bir akşam yemeği. Ben bunun yanında şarap da açıyorum ama kolayla da iyi gider. ama mutlaka et ye. et yemezsen birkaç gün sonra enerjinin kalmadığını hissedersin. tavukta da kırmızı et kadar olmasada enerji var. protein var.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

biraz önce baktım yaşıyodu bişeyler bulmuş yemiş artık iyi kötü.Türkler watcımı ne yapıyolar orada 10 kişi dedin ???
    evet ya watcı hepsi baya turk varmıs ama ben gormemişim hiç dahada gelcekler varmıs :S şok oldum şok :S abi hergun aynı adamı 10 kere gorurum sokakta ama sans yok işte turkle karsılasmamıstım...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

evet abi kesinlikle kırmızı ete yüklenin...ORda zayıflarsınız çok iyi biliyorum tecrubeyle sabittir.Heralde ucuzdur kırmızı et orada.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

evet ya watcı hepsi baya turk varmıs ama ben gormemişim hiç dahada gelcekler varmıs :S şok oldum şok :S abi hergun aynı adamı 10 kere gorurum sokakta ama sans yok işte turkle karsılasmamıstım...
    grup halinde yolda yürüyen birilerini görürsen kesin türktür onlar..Bu arada bi süre sonra sıkılmaonlardan.sonuçta yeni tanışıcan anlaşamama durumun olursa inşallah olmaz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

yani tabi daha tanımıyorum ama iyi insanlara benziyolar bakalım olmaz umarım oyle bi durum... neyse cok sohbet yerine dondurdum burayı cok konu dısına cıktım galiba..peynir pizza yiyin tavuk yiyin makarna yiyin :|

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

yani tabi daha tanımıyorum ama iyi insanlara benziyolar bakalım olmaz umarım oyle bi durum... neyse cok sohbet yerine dondurdum burayı cok konu dısına cıktım galiba..peynir pizza yiyin tavuk yiyin makarna yiyin :|
    : konu dışına çıkma ben çıktım olanlar oldu

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı ufukgul88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak en iyi çözüm o benzinlikte mutlaka tavuk vardır. Yağ da al. Tavuğu güzelce doğra sonra tencerede bi 7-8 dk haşla. Sert kıvama gelince tavada az yağda 5-6 dakika bir çevir. Kızarsın iyice.. Üzerine biraz kekik (bulabilirsen), eklersen muhteşem bir akşam yemeği. Ben bunun yanında şarap da açıyorum ama kolayla da iyi gider. ama mutlaka et ye. et yemezsen birkaç gün sonra enerjinin kalmadığını hissedersin. tavukta da kırmızı et kadar olmasada enerji var. protein var.
    bu konuda cok haklısın hakkaten enerjı kalmıyor eskıden daha kısa surede yaptıgım ışı daha uzun surede yaptıgımı goruyorum. yarın tekrar gıdeceğım. bakalım buluruz belkı soyledıgın gıbı tavuk fln. Sıkıldım cunku peynır ekmek bıskuvıden. bende ıstıyorum et yemek ama işte bilmeden etmeden gelince köyden indim şehre gibi olduk. tekrar bır arastırma yapıp yarın sızı durumdan haberdar ederım.

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Fakat beğenmediğin fikirlerime uyguladığın sansür zihniyeti halihazırda şuanda ülkedeki gazetecilere tvlere sanatcılara öğrencilere iyatrolara yapılanlarla aynı.''manevi değerlere hakaret toplumu kışkırtma'' aynı kafa yapısı şuanda ülke yönetiyor site kapatıyor,dizilere sansür uygtuluyo kitap toplatıyor...işte anlatmak istediğim herşey bu..temelde ne var ''din'', ''dine hakaret'' onlarda aynı gerekcelere sahip sende :d:d yazdığım tüm msjları silmeni üzüntüyle karşıladığımı bilmeni isterim.

Buda son msjımdır bu konuda artık!! Ben watıma bakarım :d:d

Aynen dostum diğer mesajının kapanışı gibi haklısın biz wata bakalım fikirler çarpışabilir mesele fikirlerimizin çarpışması değil fikirleri dile getirirken ki uslubumuzdur zaten.

Ancak tüm bunlara rağmen daha ilk mesajdan dediğim gibi sende sorgulama soruşturma araştırmadan ziyade yargılama ve körü körüne olumsuz eleştirme gibi huylar mevcut bunun bir problem olduğunu söyleyebilirim rahatlıkla.Diyorum ya bir anda saldırıp lafları giydirip bırakıyorsun aynen işte bu yukardaki mesajında öyle aldın beni türkiye de beğenmediğin tüm sistem kuruluş ve oluşumlarla aynı kafa yapısı içinde bir insan sıfatına koyarak yargıladın. ama büyük bir problem vardı ortada.O da o mesajları silenin ben değil başka bir yönetici arkadaş olduğu gerceği

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Smile

Aynen dostum diğer mesajının kapanışı gibi haklısın biz wata bakalım fikirler çarpışabilir mesele fikirlerimizin çarpışması değil fikirleri dile getirirken ki uslubumuzdur zaten.

Ancak tüm bunlara rağmen daha ilk mesajdan dediğim gibi sende sorgulama soruşturma araştırmadan ziyade yargılama ve körü körüne olumsuz eleştirme gibi huylar mevcut bunun bir problem olduğunu söyleyebilirim rahatlıkla.Diyorum ya bir anda saldırıp lafları giydirip bırakıyorsun aynen işte bu yukardaki mesajında öyle aldın beni türkiye de beğenmediğin tüm sistem kuruluş ve oluşumlarla aynı kafa yapısı içinde bir insan sıfatına koyarak yargıladın. ama büyük bir problem vardı ortada.O da o mesajları silenin ben değil başka bir yönetici arkadaş olduğu gerceği
    Biliyorum öğrendim kimin sildiğini hallettik aramızda.Neyse oldu bitti,wata bakalım artık..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Benzinliğin sahiplerinin müslüman olmasıyla yiyecek sorunum ortadan kalktı =)

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ve bizde rahaaaat bir ohhhh cektik...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

o benzinliklerin sahipleri genellikle indian oluyorlar ve müslüman oluyorlar nedense. ilginçtir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)