Forumda tartışma yapmak serbesttir ancak bunun sınırlarını bilelim.Bu yüzden kişilere değil mesaj içindeki fikirleri odaklanın.Aralarda bu sınırı aşanlar var.
Benim söyleceklerime gelince başlığın acılış sebebi Acım ne yiyebilirimdi.Bazı arkadaşlarımız git domuz eti ye dedi yine bazı arkadaşlarımız domuz eti yemeyi cağdaşlığın ufku acıklığın veya ABD de bulunmanın kuralı gibi lanse etti.Hele alıntıladğım şu yukardaki mesaj 5 satırda tüm müslüman alemine giydirdi kendi içi boş zavallı cümleleriyle.Tek tek alıntılayıp cevap vermeyeceğim.Cünkü bu ne konuya yararlı olacak ne de bu fikre sahip olanları düşünmeye zorlayacak biliyorum.Din üzerinde tartışılmaz değil din üzerinde imamlardan başka kimse konuşamaz diye de birşey yok.O yüzden gelip siz kimsiniz din konuşuyorsunuz gibi altyapısız ve aşağılayıcı cümlelerinizi kendinize saklayınız.
Sonuç olarak Adam ben domuz eti yemem diyor.Şayet onun dışında önerbileceğinz bir tavsiyeniz varsa önerin yoksa başlığa yazma zorunluluğunz yok.Bırakın kendi dini görüşlerinizi yansıtmayı da domuz eti yemek istemeyen bir adam ne yiyebilirdi onu söyleyin.
Bookmarks