Alıntı mlkkrmn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
jopfair e takıldım 1 kısılık bı dondurma ısı vardı ona basvurdum bu ıs ıcın sadece senı aldık bolumunde ınglızce sansın cok yuksek garantı gırersın sen paranı yatır ıslemlere baslıyalım aksı taktırde bu ısı ısteyen cok kişi var onlara verıcez dedı bende paranın hepsını verdım. zaten skypede 3dk bıle konusmadık bugun aldıgım bı haberlede zaten benden baska 5 kısıye aynı seyı soylemısler. bu ıs olmadı sonra 4 ıs gonderdıler. hepsının yerı cok kotuydu. burasının yerı dıye kabul ettım 1 ay ay skype almadılar benı ıste sonra senın dedıklerını dedım neysekı hemen ertesı gun skype gırıceksın dedıler cok ıyı gectı skype hatta ses kaydı bıle aldım ıngılızcemnın kotu oldugunu bahane edemesınler dıye. bunuda soyledım danısmanıma. bugun tekrar aradım sonuc gelmedı daha dıyor. hayır bana ıste sorun cıktı yerlestıremıoruz deseler baska ıs gosterseler neyse ama bu sekılde kandırıp zamanımı almaları ınsan kandırmaları cok kotu. sımdı ben beklıorum yrn gene arıycam olmazsa cuma sırkete gıdıcem avukat bı tanıdıgımla sence işe yarar mı ne yapabılırım baska?? ayrıca bu ıse gıdıcek dıger kızlar skype den gecmıs ds lerını beklıorum dedı.
arkadaşım sen hakkını arasana. Sizin yerinizde olsam dolandırıcılık bi nevi. tazminat davası veya suç davası aç. ertesi gün sana en iyi yerder en iyi işi bulucaklar. şirketin adını kirletilmesini istemedikleri için sana ödemek zorunda. ha oldu ödemedi. davada sen kazanırsan. kralsın