Alıntı seytane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle geçmiş olsun derim arkadaşm ama keşke global vizyonla gitmeseydin benim bikaç arkadaşım mağdur oldu o şirketten.. bi arkadaşım bizim okulda temsilciliğini yapıo bi şirketin. dediğine göre şirketi sıkıştırmadan sürekli aramadan hiçbirşey olmuyomuş.. ben jobfairle yerleştim ama eğer skype ile görüşeceksen hergün ara ve artık arkadaşlarım vize görüşmesine gidiyor ben hala işe yerleşemedim diye sitemde bulun yanı sıkıştır biraz.. eğer sen şirkete başvurmadan önce iş listesi gönderdiler ise de ki: siz bana iş listesi gönderdiniz ben bunlardan en az 5 tanesine ingilizce olarak uygun olduğumu düşünüyorum eğer değilsem de şansımı denemek istiyorum lütfen görüştürün beni de. tek tavsiyem budur çok geç kalma diye..
jopfair e takıldım 1 kısılık bı dondurma ısı vardı ona basvurdum bu ıs ıcın sadece senı aldık bolumunde ınglızce sansın cok yuksek garantı gırersın sen paranı yatır ıslemlere baslıyalım aksı taktırde bu ısı ısteyen cok kişi var onlara verıcez dedı bende paranın hepsını verdım. zaten skypede 3dk bıle konusmadık bugun aldıgım bı haberlede zaten benden baska 5 kısıye aynı seyı soylemısler. bu ıs olmadı sonra 4 ıs gonderdıler. hepsının yerı cok kotuydu. burasının yerı dıye kabul ettım 1 ay ay skype almadılar benı ıste sonra senın dedıklerını dedım neysekı hemen ertesı gun skype gırıceksın dedıler cok ıyı gectı skype hatta ses kaydı bıle aldım ıngılızcemnın kotu oldugunu bahane edemesınler dıye. bunuda soyledım danısmanıma. bugun tekrar aradım sonuc gelmedı daha dıyor. hayır bana ıste sorun cıktı yerlestıremıoruz deseler baska ıs gosterseler neyse ama bu sekılde kandırıp zamanımı almaları ınsan kandırmaları cok kotu. sımdı ben beklıorum yrn gene arıycam olmazsa cuma sırkete gıdıcem avukat bı tanıdıgımla sence işe yarar mı ne yapabılırım baska?? ayrıca bu ıse gıdıcek dıger kızlar skype den gecmıs ds lerını beklıorum dedı.