Ohio Columbusta arkadasla geziyoruz magzalari,alisveris merkezlerini neyse bir dukkan gorduk disardan BOOK STORE yaziyo kitaplar gorunuyor icerdeki ve t-shirtler var bide hediyelik cerceve falan gordum dedim girelim iceri bir bakalim....

girdik gayet hanim hanimcik(!) bir bay(?) arkadasimiz bizi karsiladi tamam dedim olur oyle heryerde var.neyse dolasmaya basladik baktim kartpostallar var hemen gittim hediyelik biseyler vardir diye anam ne goreyim dev gibi bodyci adamlar kartpostallarin ustunde ve dev gibi acmislar(!) her yerlerini dedim hasss ya diger fotolara baktim hepsi oyle hep ciplak erkek resimleri neyse dedim bir adim attim erkekler icin dev gibi dev gibi vibratorler dedim sictik cabuk cik disari bizim elemana. her yerde gay urunleri bir de 2 kisi girmisiz iceriye 2 erkek. sagolsun gorevlide kirik.o sirada baktim gorevli yaklasiyodu hani bide utanmadan sorucak ne lazim diye bizim arkadasi ittim hemen disari attik kendimizi.yani burdan cikarilacak ana fikir her gordugunuz dukkana girmeyin disarda guzel seyler kitaplar olsa bile icerde fena seyler olabiliyor madara olmanin bir luzumu yok hadi eyv