Bu yaz ,ilk defa Work and Travel'a "Yalnız" başıma İLMnin aracılığı ile katıldım. Wisconsin Dells'e gittim , yukarda arkadaşın bahsettiği Köy tanımı sanırım Dells'ten daha iyi bi yere uygun olamazdı. Evet 2500 nüfuslu bir köydü ve ben gidene kadar her detayını araştırıp gittim herşeyiyle yakından ilgilendim havasından yemeğine haftalık çalışma saatinden aklınızın alamayacağı en ince detayına kadar. Ve mükemmel bir yaz geçirdim. Şirket olarak baktığımda geçen senede aynı yere gene İLM ile giden bi sürü arkadaşım vardı hiçbirinin Şikayeti olmadı. İş ağır diyen oldu ama bu şirketle alakalı birşey değil. İş ağır ama sen bunu bilerek gidiyorsan sıkıntı yok demektir.
Ayrıca ilm'nin yazdığı gibi bende İLM'de şu ana kadar şikayet alan görmedim, Job Fairde 4-5 kişi işe yerleşememişti onlarda listelerden seçip gittilerki çoğu arkadaşım hepsi memnun döndüler. Açıkcası bilmiyorum durumunuzu ama bu kadar şikayet sayısı az olan hatta hiç olmayan bir firmayı bu kadar kötü bi mesajla yargılamanız hoş olmamış. Bende şunu söyleyebilirim isteyen arasın sorsun herşeyine kadar anlatırım ne isterseniz work and travel ile ilgili. 1 kere şu noktayı kaçırmasın kimse eğer iş sözleşmesi en ince detayına kadar okunmadan gidildiyse bunun yüzünden kimse suçlanamaz. Herkese 2012 de iyi watlar dilerim Dells ile ilgili bilgi isteyen herkes mesaj atabilir.
Bookmarks