bi de sucuk var mıydı?![]()
bi de sucuk var mıydı?![]()
yok ya sucuk felan ama ilk gidişin verdiği heyecanla bide arkadaşın oğlum aç kalırsın bak gazıyla doldurdum valizi şimdi koyduklarıma bakınca gülüyorum foruma açmıştım bir bavul yiyecek diye paket çorba olayına gelince adam aldı çorbaları 30 adet mi ne vardı baktı bu ney dedi çorba diyom anlamıyor gitti bişeyle inceledi içindeki tozu ama açmadı paketi dışından inceledi ben dedim nescafe gibi bardağa koyup içiyorsun felan diye sonra geri bıraktı hiç birşeyimi almadı birisinde bi paket erik vardı mesela onu sokmadı
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
ya genelde alıyorlar meyve sebze türü olmassa
arkadasın biri demiş 150 yede var 600 ede.ikisinide kullandım uzun sure.ikisinin arasındaki fark MERCEDES le TOFAŞ GİBİ DÜŞÜNÜN.ikiside iş görüyo.ama birini kullanırken hiç agırlık çekmiosunuz destekli.pedler var terletmiyo.digeride aynı işi görmeye calısıyo ama omuzunuz kopuyo![]()
bu cantalar kamp cantaları.uzun ve yogun kullanım gerektiren malzemeler.ben bu cantalar sırtımda 20 gün yolculuk yaptım.evim gibi kullandım daha bi ton şey.benim size önerim en ucuzunu almanız.sonucta kullanıp kullanacağınız sırtınızda geçireceğiniz max 10 gun.giderken 2 gelirken 2 gun. amerika içindede dolastnız varsayalım 6 gün.çok kaliteli bi canta almanıza gerek yok.geniş hacimi olsun yeter.kumaşı hepsinin kaliteli.aradaki fiyat farkı askılar ve kilitler.
ben bunu aldım 35Tl ye, çakma total90
yeter diye düşünüyorum inş..
Arkadaslar birde genelde okudugum herkes 1 bavulla gidip 2 bavulla donmus,donuste 2 bavulla gelme hakkimiz falan mi varda ben bilmiyorum![]()
ikinci bavul parasini odeyeceksin sen de merak etme orda aldiklarini sigdiramadigini gorunce![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
anladim hocamceza ne kadar peki?
ben gecen sene dönerken 2 bavuLum vardı.. 2side koskocam ve dopdolu.. GeLirken deltayla gelmiştim koca bavulu el bagajı diye alanı görünce dedimki birini el bagajı oLarak aLırım.. Neyse AlitaLianın oraya gittim bagajı teslim ederken elimle tarttım kendmce biri cok az daha hafif geldi dedmki bu el bagajımkadın dediki tartalım.. Bi tarttık cok dolu bu 50 dolar ödeyeceksn dedi.. Ödemekde istemiyorum param yok dedim, banane dedi acele et ucağa 10 dakka kaldı önden alırlar içeri seni dedi.. dedim param yok canımı mı aLacaksın
Neyse kadın cıktı içerden yanıma geLdi aceLe et dedi, 2 bavuluda actı birinden diğerine eşyaLarı aktarmaya basLadık beraber
sora tarttı tamam dedi smdi bu el bagajı oLdu ii yoLcuLcukLar dedi
para ödemeden yırtmıstım, ama esyalar baya baya sıkıstı bavuLda..
bi hasar yoktu sonucta hepsi kıyafet
![]()
bişi sorcam.3 karton sigara alma iznimiz varmış dorumu 7-8 karton alsam nolurmalum orda cok pahalıymış
ya cok emin degilim ama benim bildigim 2 karton ya da 3 karton duty free lerden alabilirsin.. turkiyeden ben 10 kartonla geleni gordum.. belki aramamislardir diye yirtmistir emin degilim..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
75 cm çekçekli bir bavulum var. Başka da bir şey taşımam yanımda. Bir de önemli evrakları taşıyacağım bir çantam olacak. O kadar. Bavulumu da rahat bulmak maksadıyla bir güzel kendime özgü şekilde koli bantıyla bantlayacağım uçuş öncesinde. Hem açmazlar içini. Caydırıcı olur![]()
Konu speedygonzalez tarafından (16-05-2011 Saat 06:21 AM ) değiştirilmiştir.
yok en ordan getirmeyi demiyorum burdan giderken valizime ya da sırt çantama hangisi uygunsa(onu da size sorim)oraya 3 karton kaçak sigara zulalicam.bi sorun teşkil etme ihtimali varsa hiç almim.yoksa alim düşünmeden onu soruyorum
ohhh yarasın bana3 ben alim 3 tanede yanımdaki arkadaşa verim.6 karton 2.5 ay yeter bana
![]()
75 cm bavul alıyorum yanıma ve içine koymayı düşündüğüm eşyalar:
-Priz dönüştürücü,netbook,cep telefonu+turkcell hat(acil durumlarda mesaj çekmek için)
-3 şort,3 pantalon,yaklaşık 10 t-shirt,çorap ve boxer(vakumlamayı planlıyorum).
-Bardak çorba(yaklaşık 30 adet),kıymalı,peynirli patatesli börek,sigara böreği,yaprak sarma(ilk günler için)
bu yemekleri sırt çantasına mı koysam yoksa bavula mı?
bavula koy hocam
arkadaşlar bavulun içine fön makinesi,hazır çorba,karton sigara,fotograf makinesi koymayı düşünüyorum.bavul cihazdan geçerken bu aldıklarım sorun yaratır mı.sırt cantama mı alsam bunları yoksa
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks