Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 54 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 54 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Valizler ?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bi de sucuk var mıydı?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

yok ya sucuk felan ama ilk gidişin verdiği heyecanla bide arkadaşın oğlum aç kalırsın bak gazıyla doldurdum valizi şimdi koyduklarıma bakınca gülüyorum foruma açmıştım bir bavul yiyecek diye paket çorba olayına gelince adam aldı çorbaları 30 adet mi ne vardı baktı bu ney dedi çorba diyom anlamıyor gitti bişeyle inceledi içindeki tozu ama açmadı paketi dışından inceledi ben dedim nescafe gibi bardağa koyup içiyorsun felan diye sonra geri bıraktı hiç birşeyimi almadı birisinde bi paket erik vardı mesela onu sokmadı
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok ya sucuk felan ama ilk gidişin verdiği heyecanla bide arkadaşın oğlum aç kalırsın bak gazıyla doldurdum valizi şimdi koyduklarıma bakınca gülüyorum foruma açmıştım bir bavul yiyecek diye paket çorba olayına gelince adam aldı çorbaları 30 adet mi ne vardı baktı bu ney dedi çorba diyom anlamıyor gitti bişeyle inceledi içindeki tozu ama açmadı paketi dışından inceledi ben dedim nescafe gibi bardağa koyup içiyorsun felan diye sonra geri bıraktı hiç birşeyimi almadı birisinde bi paket erik vardı mesela onu sokmadı
    biraz bakan adama, biraz bakılana biraz da bakanın mooduna göre o zaman heralde.. Yani sitede bu şunu soktum bunu almadılar muhabbetlerinden kümülatif çıkarımım bu.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

ya genelde alıyorlar meyve sebze türü olmassa

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

arkadasın biri demiş 150 yede var 600 ede.ikisinide kullandım uzun sure.ikisinin arasındaki fark MERCEDES le TOFAŞ GİBİ DÜŞÜNÜN.ikiside iş görüyo.ama birini kullanırken hiç agırlık çekmiosunuz destekli.pedler var terletmiyo.digeride aynı işi görmeye calısıyo ama omuzunuz kopuyo

bu cantalar kamp cantaları.uzun ve yogun kullanım gerektiren malzemeler.ben bu cantalar sırtımda 20 gün yolculuk yaptım.evim gibi kullandım daha bi ton şey.benim size önerim en ucuzunu almanız.sonucta kullanıp kullanacağınız sırtınızda geçireceğiniz max 10 gun.giderken 2 gelirken 2 gun. amerika içindede dolastnız varsayalım 6 gün.çok kaliteli bi canta almanıza gerek yok.geniş hacimi olsun yeter.kumaşı hepsinin kaliteli.aradaki fiyat farkı askılar ve kilitler.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ben bunu aldım 35Tl ye, çakma total90

yeter diye düşünüyorum inş..

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı lvntbkdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bunu aldım 35Tl ye, çakma total90

yeter diye düşünüyorum inş..
    yeter hertürlü hocam bide normal valiz tamm

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Arkadaslar birde genelde okudugum herkes 1 bavulla gidip 2 bavulla donmus,donuste 2 bavulla gelme hakkimiz falan mi varda ben bilmiyorum

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ikinci bavul parasini odeyeceksin sen de merak etme orda aldiklarini sigdiramadigini gorunce

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

anladim hocam ceza ne kadar peki?

Profesyonel Watçı ByLyric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı drummer987 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladim hocam ceza ne kadar peki?
    Öyle çok ceza yok diye biliyorum hocam.
    ---wat where amazing happens---http://www.turkishwat.net/image.php?type=sigpic&userid=7507&dateline=1307807  820

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

ben gecen sene dönerken 2 bavuLum vardı.. 2side koskocam ve dopdolu.. GeLirken deltayla gelmiştim koca bavulu el bagajı diye alanı görünce dedimki birini el bagajı oLarak aLırım.. Neyse AlitaLianın oraya gittim bagajı teslim ederken elimle tarttım kendmce biri cok az daha hafif geldi dedmki bu el bagajım kadın dediki tartalım.. Bi tarttık cok dolu bu 50 dolar ödeyeceksn dedi.. Ödemekde istemiyorum param yok dedim, banane dedi acele et ucağa 10 dakka kaldı önden alırlar içeri seni dedi.. dedim param yok canımı mı aLacaksın Neyse kadın cıktı içerden yanıma geLdi aceLe et dedi, 2 bavuluda actı birinden diğerine eşyaLarı aktarmaya basLadık beraber sora tarttı tamam dedi smdi bu el bagajı oLdu ii yoLcuLcukLar dedi para ödemeden yırtmıstım, ama esyalar baya baya sıkıstı bavuLda.. bi hasar yoktu sonucta hepsi kıyafet

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bişi sorcam.3 karton sigara alma iznimiz varmış dorumu 7-8 karton alsam nolur malum orda cok pahalıymış

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ya cok emin degilim ama benim bildigim 2 karton ya da 3 karton duty free lerden alabilirsin.. turkiyeden ben 10 kartonla geleni gordum.. belki aramamislardir diye yirtmistir emin degilim..

Profesyonel Watçı ByLyric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya cok emin degilim ama benim bildigim 2 karton ya da 3 karton duty free lerden alabilirsin.. turkiyeden ben 10 kartonla geleni gordum.. belki aramamislardir diye yirtmistir emin degilim..
    Resmi olarak pasaport başına 3 karton hocam.
    ---wat where amazing happens---http://www.turkishwat.net/image.php?type=sigpic&userid=7507&dateline=1307807  820

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

75 cm çekçekli bir bavulum var. Başka da bir şey taşımam yanımda. Bir de önemli evrakları taşıyacağım bir çantam olacak. O kadar. Bavulumu da rahat bulmak maksadıyla bir güzel kendime özgü şekilde koli bantıyla bantlayacağım uçuş öncesinde. Hem açmazlar içini. Caydırıcı olur
    Konu speedygonzalez tarafından (16-05-2011 Saat 06:21 AM ) değiştirilmiştir.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı ByLyric Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Resmi olarak pasaport başına 3 karton hocam.
    Dostum peki tekel bandrolünede bakarlar mı yani kaçak sigaraya bişi demesler değil mi 3 kartonu geçmedikçe

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı serhat_21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum peki tekel bandrolünede bakarlar mı yani kaçak sigaraya bişi demesler değil mi 3 kartonu geçmedikçe
    genelde hava alanında alıp goturduklerımızdede banrol olmuyo bonrol olmus olmamıs bı sıkıntı yaratmaz sen tr den alıp gıtsen bıle

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

yok en ordan getirmeyi demiyorum burdan giderken valizime ya da sırt çantama hangisi uygunsa(onu da size sorim)oraya 3 karton kaçak sigara zulalicam.bi sorun teşkil etme ihtimali varsa hiç almim.yoksa alim düşünmeden onu soruyorum

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı serhat_21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok en ordan getirmeyi demiyorum burdan giderken valizime ya da sırt çantama hangisi uygunsa(onu da size sorim)oraya 3 karton kaçak sigara zulalicam.bi sorun teşkil etme ihtimali varsa hiç almim.yoksa alim düşünmeden onu soruyorum
    valızıne koyman daha mantıklı bı sorun olmaz doya doya ıcmen dılegıyle

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ohhh yarasın bana 3 ben alim 3 tanede yanımdaki arkadaşa verim.6 karton 2.5 ay yeter bana

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

75 cm bavul alıyorum yanıma ve içine koymayı düşündüğüm eşyalar:

-Priz dönüştürücü,netbook,cep telefonu+turkcell hat(acil durumlarda mesaj çekmek için)
    -3 şort,3 pantalon,yaklaşık 10 t-shirt,çorap ve boxer(vakumlamayı planlıyorum).
    -Bardak çorba(yaklaşık 30 adet),kıymalı,peynirli patatesli börek,sigara böreği,yaprak sarma(ilk günler için)

bu yemekleri sırt çantasına mı koysam yoksa bavula mı?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

bavula koy hocam

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

arkadaşlar bavulun içine fön makinesi,hazır çorba,karton sigara,fotograf makinesi koymayı düşünüyorum.bavul cihazdan geçerken bu aldıklarım sorun yaratır mı.sırt cantama mı alsam bunları yoksa

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)