Work and Travel
Toplam 54 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Valizler ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

yok ya sucuk felan ama ilk gidişin verdiği heyecanla bide arkadaşın oğlum aç kalırsın bak gazıyla doldurdum valizi şimdi koyduklarıma bakınca gülüyorum foruma açmıştım bir bavul yiyecek diye paket çorba olayına gelince adam aldı çorbaları 30 adet mi ne vardı baktı bu ney dedi çorba diyom anlamıyor gitti bişeyle inceledi içindeki tozu ama açmadı paketi dışından inceledi ben dedim nescafe gibi bardağa koyup içiyorsun felan diye sonra geri bıraktı hiç birşeyimi almadı birisinde bi paket erik vardı mesela onu sokmadı
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok ya sucuk felan ama ilk gidişin verdiği heyecanla bide arkadaşın oğlum aç kalırsın bak gazıyla doldurdum valizi şimdi koyduklarıma bakınca gülüyorum foruma açmıştım bir bavul yiyecek diye paket çorba olayına gelince adam aldı çorbaları 30 adet mi ne vardı baktı bu ney dedi çorba diyom anlamıyor gitti bişeyle inceledi içindeki tozu ama açmadı paketi dışından inceledi ben dedim nescafe gibi bardağa koyup içiyorsun felan diye sonra geri bıraktı hiç birşeyimi almadı birisinde bi paket erik vardı mesela onu sokmadı
    biraz bakan adama, biraz bakılana biraz da bakanın mooduna göre o zaman heralde.. Yani sitede bu şunu soktum bunu almadılar muhabbetlerinden kümülatif çıkarımım bu.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)