Arkadaşlar haziran 11'de gideceğim amerikaya. Şu an elimdeki iphone3'ü burada satıp dolara çevirdim, üzerine de koyarak gider gitmez iphone4 almayı düşünüyorum. Aldığım telefonu jailbreak ile hemen kullanmaya başlayacak mıyım? yoksa benim de uzun süre beklemem gerekecek mi?
unlock çıkmayacakmı![]()
Peki.
@azuhazu 1 aydır kullanıyorum soft unlockdan bahsediyorsan hala çıkmadı
Merhaba,
Bu yaz iphone 4 almayı düşünüyorum amerikadan. Merak ettiğim bazı konular var. 47 sayfayı okuyamadım açıkçası![]()
1- AppleStore'dan nakit-peşin olarak parayı verip iphone4'ü alabiliyor muyuz?
2- Türkiyede jailbreak yaparak kullanacağım sanırım. Çıkması için çok bekler miyim?
3- Eyalet olarak Delaware'a gideceğim. Malum vergi yok orada. Sizce nereden almalıyım?
Teşekkürler (:
Ben de IPhone almayı düşünüyordum fakat, IPhone'u getirince neyi bekliyoruz anlamadım, yasal olmayan bir işlem yapmıyoruz sonuçta gidip Apple Store'dan alacaz, ordan alınan IPhone'la buradan alınanın farkı ne ki buraya getirince kullanmak için bekliyoruz, 7 ay bekliceksek oradan almanın anlamı ne? Bir arkadaş beni aydınlatabilir mi?
amerikada applestore'da satılan iphone simlock yani sözleşmeli olan hattan başka bi hatla çalışmaz.Amerikada sözleşmeli olan operatörler ise at&t ve verizon.Sen o telefonla türkiyeye geldiğinde operatör uyumu olmadığından çalışmıycaktır.Bu durumda telefonun yazılımsal veya donanımsal olarak hacklenmesi gerekicek.Bu konuda tanınmış ve tek olan Devteam yazılımsal hacki piyasaya sürene kadar beklemen gerekicek bu bekleme süresi telin sürümüne bağlı olarak 1 haftada sürebilir 7 ayda.
arkadaşlar yazılanları baştan sona okudum ve iphone 4 almaktan sogudum ya. hala beklıyor musunuz unlock ben sımdı bu yaz gittiğimde alsam bnde sızın kadar cok bekler mıyımkı?
peki iphone 4 un hangi surumunde unlock var suan?
peki telefoncularda mı donanımsal unlock yapıyorlar. birde donanımsal yada yazılımsal unlock yaptıgımızda hıc bır zaman update yapmamamz mı gerekıyor
Bu sorunun cevabını bende bekliyorum doğrusu ? Şu lock-unlock olayını bi anlatabilir misiniz? Biz şimdi oradan unlock telefon alamıyormuyuz? Locked telefon alırsak telefoncularda unlock yaptıramaz mıyız?
Only those who risk going to far can possibly know how far they can go!
arkadaşlar benım anlamadgm smdı bu unlockn yazılımsalı cıksada hıc bır zaman update yapmamamz mı gerekıyor?
Benim gibi anlamayanlara şurada: Amerika
ve de şurada bazı anlaşılır bilgiler mevcut: SIM Kilitli iPhone ile Yaşamak - iPhonePerest inceleyin derim![]()
bide şurası var : Amerika’dan iPhone Satın Alma Rehberi - iPhonePerest
hepsi aynı site içerisinde zaten daha detaylı bilgi edinimi için siteye bi göz atın derim reklam falan olmuyodur umarım![]()
tekrar anlatıyım şimdi amerikada satılan butun iphonelar lockdur yani içinde türkiyedeki hat çalışmaz türkiyede kullanmak için bunu unlock yapmamız gerekir unlock da iki şekilde yapılıyor birincisi yazılımsal yani programla yapıyorsun yapması çok basit biraz araştırırsanız göreceksiniz ama bunu her iphone yapamassınız ıphonelerin içindeki yazılımın sürümleri vardır 4.1 4.2 felan diye şuan sadece son iki versiyonun unlocku yok diye biiliyorum ben neyse böyle unlock yaptıktan sonra telefonu rahatca kullanırsın türkiyede sadece bilgisayara bağladığında sana sorar son versiyona yükselsin mi diye ona evet demiyeceksin dersen son versiyonun unlockunun çıkmasını beklersin oda nezamana çıkar meçhuldiğer yontemde gevey sim dediğimiz olaydır sim kart takılan aparatın telefonu unlock olarak kullanmak için olanları var ondan alacaksınız simkartı takıp kullanacaksınız buda basit bir yöntem ama kullanmadığım için ayrıntılarını bilmiyorum kullanan arkadaşlarım memnun
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Bir telefoncu 90 tl istiyor gevey için.unlock ta çıkmadı gitti.
Peki.
beyler craglistte 450 dolara ip4 buldum bostonda 2 haftalık dıyor ıyımı fıyat
"I have a iphone4 in very good condition for sale...two weeks old and no scratches on the back or front due to plastic and a case that i put on it since the purchase...i am asking 450 or best offer and im trying to sell it fast..first come first serve...if u want it unlocked before purchase that can also be done but will be more money...serious people only please."
sıfırı 599$ + taxe mıydı 650 falanmıs ben hhaftaya bostonda olucamda
Şu anda 11 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 11 misafir)
Bookmarks