Work and Travel
Toplam 721 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: iPhone 4 meydana çıktı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba,

Bu yaz iphone 4 almayı düşünüyorum amerikadan. Merak ettiğim bazı konular var. 47 sayfayı okuyamadım açıkçası

1- AppleStore'dan nakit-peşin olarak parayı verip iphone4'ü alabiliyor muyuz?
    2- Türkiyede jailbreak yaparak kullanacağım sanırım. Çıkması için çok bekler miyim?
    3- Eyalet olarak Delaware'a gideceğim. Malum vergi yok orada. Sizce nereden almalıyım?

Teşekkürler (:

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı uygarmitat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

Bu yaz iphone 4 almayı düşünüyorum amerikadan. Merak ettiğim bazı konular var. 47 sayfayı okuyamadım açıkçası

1- AppleStore'dan nakit-peşin olarak parayı verip iphone4'ü alabiliyor muyuz?
    2- Türkiyede jailbreak yaparak kullanacağım sanırım. Çıkması için çok bekler miyim?
    3- Eyalet olarak Delaware'a gideceğim. Malum vergi yok orada. Sizce nereden almalıyım?

Teşekkürler (:
    1.si applestoredan tabiki keş para veya kartLa aLabiLirsin sıkıntı yok.. 2.si jaiLbreak yaparak kuLLanamazsın unLock yapman Lazım.. Cok bekLermisin biLmiyorum ama ben 7 aydır bekLiorum.. Son oLarakda herhangibir applestoredan aLabiLirsin..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben de IPhone almayı düşünüyordum fakat, IPhone'u getirince neyi bekliyoruz anlamadım, yasal olmayan bir işlem yapmıyoruz sonuçta gidip Apple Store'dan alacaz, ordan alınan IPhone'la buradan alınanın farkı ne ki buraya getirince kullanmak için bekliyoruz, 7 ay bekliceksek oradan almanın anlamı ne? Bir arkadaş beni aydınlatabilir mi?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı PromiscousBoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de IPhone almayı düşünüyordum fakat, IPhone'u getirince neyi bekliyoruz anlamadım, yasal olmayan bir işlem yapmıyoruz sonuçta gidip Apple Store'dan alacaz, ordan alınan IPhone'la buradan alınanın farkı ne ki buraya getirince kullanmak için bekliyoruz, 7 ay bekliceksek oradan almanın anlamı ne? Bir arkadaş beni aydınlatabilir mi?
    amerikada applestore'da satılan iphone simlock yani sözleşmeli olan hattan başka bi hatla çalışmaz.Amerikada sözleşmeli olan operatörler ise at&t ve verizon.Sen o telefonla türkiyeye geldiğinde operatör uyumu olmadığından çalışmıycaktır.Bu durumda telefonun yazılımsal veya donanımsal olarak hacklenmesi gerekicek.Bu konuda tanınmış ve tek olan Devteam yazılımsal hacki piyasaya sürene kadar beklemen gerekicek bu bekleme süresi telin sürümüne bağlı olarak 1 haftada sürebilir 7 ayda.

Profesyonel Watçı ByLyric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

amerikada applestore'da satılan iphone simlock yani sözleşmeli olan hattan başka bi hatla çalışmaz.Amerikada sözleşmeli olan operatörler ise at&t ve verizon.Sen o telefonla türkiyeye geldiğinde operatör uyumu olmadığından çalışmıycaktır.Bu durumda telefonun yazılımsal veya donanımsal olarak hacklenmesi gerekicek.Bu konuda tanınmış ve tek olan Devteam yazılımsal hacki piyasaya sürene kadar beklemen gerekicek bu bekleme süresi telin sürümüne bağlı olarak 1 haftada sürebilir 7 ayda.
    İyi açıklama hocam eline sağlık.
    ---wat where amazing happens---http://www.turkishwat.net/image.php?type=sigpic&userid=7507&dateline=1307807  820

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Amerika'da simlock olmayan IPhone 4 satılmıyor mu peki?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı PromiscousBoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amerika'da simlock olmayan IPhone 4 satılmıyor mu peki?
    hayır.
    amerikaya diğer ülkelerden gelen factory unlcok cihazlar ebay üzerinden satılıyor onların fiyatı normaline göre biraz daha tuzlu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)