Work and Travel
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: job fair ingilizce yeterlilik

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

daha önce jobfairlara katılan arkadaşlar geçen dialogları ve soruları paylaşırlarsa faydalı olur....lütfen yardımm....

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

benim merak ettğim advanced düzeyde belirtilen işlere gidenlerin hepsi şakır şakır ingilizce konuşabilenler mi?
    şu mülakatlarda çok iyi konuşup aslında çok iyi düzeyde ingilizcesi olmayıp işe yerleşip sorun yaşanırmı?
    ben anlamıorum trde bu kadar iyi ingilizce konuşabilen öğrenci varmı?varsa niye ingcesini geliştirmeye watla gitsin?

son olarak cidden yüksek düzeyde ingce isteyen işler neler?

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Alıntı onurpasazade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha önce jobfairlara katılan arkadaşlar geçen dialogları ve soruları paylaşırlarsa faydalı olur....lütfen yardımm....
    hocam burada sorulan sorular vizedekilere çok benziyor..o soruların dışında sorulan önemli soru neden bu işi istiyorsun?işle ilgili bunu şunu yapabilir misin tarzı sorularda geliyor..öyle büyük farklar yok..

@star61

empire state te fotoğrafcılık işi vardı advanced ingilizce istiyordu ve yanımdaki kız aldı işi..aynen söylediğin gibi şakır şakır ingilizce konuşuyordu yani o an bana öyle geldi şimdi olsa öyle olmaz tabide..insanlarla direkt ilişkilerin kurulduğu işler garsonluk fotoğrafcılık pedicap gibi işler ileri düzeyde ingilizce ister..ingilizcen kötü olurda bu işlere gidersen sıkıntı cıkar amerikada..sıkıntının büyüklüğü senin karakterine bağlı..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam burada sorulan sorular vizedekilere çok benziyor..o soruların dışında sorulan önemli soru neden bu işi istiyorsun?işle ilgili bunu şunu yapabilir misin tarzı sorularda geliyor..öyle büyük farklar yok..

@star61

empire state te fotoğrafcılık işi vardı advanced ingilizce istiyordu ve yanımdaki kız aldı işi..aynen söylediğin gibi şakır şakır ingilizce konuşuyordu yani o an bana öyle geldi şimdi olsa öyle olmaz tabide..insanlarla direkt ilişkilerin kurulduğu işler garsonluk fotoğrafcılık pedicap gibi işler ileri düzeyde ingilizce ister..ingilizcen kötü olurda bu işlere gidersen sıkıntı cıkar amerikada..sıkıntının büyüklüğü senin karakterine bağlı..
    teşekkür ettim paylaşım için sağol...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)