Work and Travel
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Kümülatif 41,07

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Kümülatif 41,07

birinci sınıfdayım ve 12pualık kredisi olan bi dersden kaldım ve ortalamam çok fena bi düşüse geçti.bu Kümülatif not ortalması nedir tam olarak bilmiyorum ama görüştüğüm şirket 2,0 ortalaması olmayanları zaten kayıt yapmıyoruz dedi,çükü red yeme ihtimali yüksek oluyormuş.. benim 41,07lik Kümülatif ortalamam kaçlık ortalmaya denk geliyor bir türlü hesaplayamadım.. yardımcı olursanız sevinirim

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

kac dersın var toplam...

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı wisipisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kac dersın var toplam...
    şuan toplam 9 ders alıyorum..

break teşekkürler,verdiğin linkden baktım not ortalamama epey bi düşük oluyor. denesem boşuna mı denemiş olurum peki? yoksa bi ihtimalde şansım varmı?

Tecrübe Puanı
    10

Şöyle yap.

Ortalamanın çok düşük olduğunu fakat bunun sadece 1 dersten kaynaklandığını söyle. Eğer bir şans verirseniz seneye bu nootumu düzeltip geleceğim tarzında derinden gir. Bölüm başkanından referans tarzı bir yazı al. Görüşmede de elinde böyle bir kağıt olduğunu söyle. Yalnız referans belgesini diğer belgelernin arasına koyma çünkü konsolos ile görüşmeden önce gereksiz rüm evrakları alıyorlar! Cebıne koy bence.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Break bu söylediğin iyi bir fikir gibi.benim asıl merak ettiğim yani, 2.0altında olanlar direk olarak red yemiyor sanırım diymi,tamamen insiyatife kalmış bi durum? okulada sınavlarda 6.lıkla girmiştim yüksek bir puanla.bölüm başkanından kağıt alırken bunlarıda eklersem başarım hakkında bi etkisi olur sanırım. 2.0 not ortalaması istemelerinin sebebei,başarısız öğrencilerin,okulu bırakıpda orda kalmalarının engellenmesi için mi yapılıyor acaba?

Tecrübe Puanı
    10

Alıntı mertk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Break bu söylediğin iyi bir fikir gibi.benim asıl merak ettiğim yani, 2.0altında olanlar direk olarak red yemiyor sanırım diymi,tamamen insiyatife kalmış bi durum? okulada sınavlarda 6.lıkla girmiştim yüksek bir puanla.bölüm başkanından kağıt alırken bunlarıda eklersem başarım hakkında bi etkisi olur sanırım. 2.0 not ortalaması istemelerinin sebebei,başarısız öğrencilerin,okulu bırakıpda orda kalmalarının engellenmesi için mi yapılıyor acaba?
    Tabiki yemiyor not ortalamanin dusuk olma sebebini anlatip konsolosa inandirici gelirse eger vizeyi alirsin problemsiz bence denemeye deger. Evet o sebeple not ortalamasi isteniyor. Geri donecegine inandirman lazim. Eger ingilizcende sikinti yoksa inandirabilirsin. 12 kredilik dersinin kotu oldugunu ozellikle belirt.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

denemekden vazgeçmiştim,hatta bu hafta başvurumu yapıcaktım ama başuna 300dolar form parası ödemeyim diye vazgeçmitim.görüştüğüm şirket 300dolar form parası alındığını ve red alındığı taktirde bu paranın verilmiyceğini söledi.ingilizcem çok iyi değil ama derdimi rahat bi şekilde anlatabiliyorum ve karşımdakinide anlayabiliyorum..merak ettiğim bişeyde var; burda sahip olduğum arsa,araba,motor gibi şeylerin bi etkisi oluyormu.sonuçta onları bırakıp gidemem bi yere.bunlarında bi örneklerini dosyama koysam bi etkisi olurmu?

Tecrübe Puanı
    10

denemekden vazgeçmiştim,hatta bu hafta başvurumu yapıcaktım ama başuna 300dolar form parası ödemeyim diye vazgeçmitim.görüştüğüm şirket 300dolar form parası alındığını ve red alındığı taktirde bu paranın verilmiyceğini söledi.ingilizcem çok iyi değil ama derdimi rahat bi şekilde anlatabiliyorum ve karşımdakinide anlayabiliyorum..merak ettiğim bişeyde var; burda sahip olduğum arsa,araba,motor gibi şeylerin bi etkisi oluyormu.sonuçta onları bırakıp gidemem bi yere.bunlarında bi örneklerini dosyama koysam bi etkisi olurmu?
    O derecede ise yeterli merak etme. O söylediklerinin hiçbir etkisi olmaz çünkü turist vizesi almayacaksın ama yanına al ne olur ne olmaz. En son hayır olmaz derse son koz olarak onları oynarsın.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tamamdır çok teşekkürler cvpların için kararımda büyük etkisi oldu!!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

damdan dusmus gibi olabilir ama ben gecen sene vize alirken ortalamam 2.0 altinda ve toplamda da 10 dan fazla alttan ders vardi. herhangi bir sorun olmadan vizeyi almistim. Gerci benim ikinci vize alisim olmasinin da etkisi olmus olabilir biraz. o ayri bir konu. vize vermeleri icin oncelik not degil onlar icin. geri donecegine ikna olmalari lazim gibi gibi geliyor bana. inanmazlarsa 2.0 dan yuksek ortalamalarla da vize alamayabilirsiniz.
    İmza mı, ne imzası, imza ne arar la bende...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

olsun güzel düştün damdan.içimi rahatlattı senin durumunda.baya plan yapıp heveslenmiştim bu yaz için.sonradan notumu öğrenince moralim dibe vurmuştu.

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

aynen not ortalaması dışında önemli birçok şey var..bende geçen sene ilk girişimde 2.00 ortalama altında almıştım vizeyi hatta not düşşüklüğümn sebebide kadına gayet sacma geldiydi..

ama aile bireylerinin yaptığı işler daha önce senin yaptığın sosyal faaliyetler o an o insan üzerinde nasıl etki bırakırsa ona göre alıyorsun vizeyi..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

cAv senin not ortalaman kaçtı peki ve kadına saçma gelmişti dedin,neydi sebebin?

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

cAv senin not ortalaman kaçtı peki ve kadına saçma gelmişti dedin,neydi sebebin?
    ortalamam 1.99 du.cok ters bi kadına gelmiştim istanbul'da.not düşüklüğümn sebebinin yurtta kalmak olduğunu söylemiştim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

1.99 dediğin 2.0 işte ya>=) benim 1.40lara denk geliyo.bence sebebinde fena değilmiş hani,yurtlar gerçekden çalışma performansını etkiliyor insanın

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)