Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak,

şimdi malum şirketlerin farklı paket seçenekleri oluyor, ben full olan job fair paketini seçmiştim, gelgelelim job fair e katıldığımda ne göreyim şirketten yaklaşık 20 25 iş teklifi gelmesine rağmen 10 civarı işveren gelmişti fuara ve diğer işvereni gelmeyen yerlerin alımınıda sponsorun yetkilileri yapıyordu, benim karar kıldığım işyerinin de işvereni gelmemişti ve ben sponsorla grüşüp anlaşıp sözleşmemi imzaladım, ancak benim job fairi seçmemin tek sebebi işverenle görüşme seçeneği olmasıydı, bu da mümkün olmadı, zaten şirketin kataloglarında ya da bilgilendirme sayfalarında da belirttiği üzere job fair ve job fair online adlı paket arasındaki tek farkta buydu, ben bu duruma baya bi sinirlenmiş durumdayım doğrusu, yani sonuçta iki paket arası fiyat 100$ farkediyor neden yok yere o kadar para vereyim ki diyorum ki kendi kendime, gidip şirketle konuşayım diyorum bakalım ne cevap verecekler, sonuçta sözleşmede yazan bişeyi karşılamadılar, bu konuda sizlerinde fikirleriniz önerilerinizi almak istedim, ne yapmalıyım sizce?