inan ben de çok merak ediyorum bu görüşmeyi.Ben de 20 şubatta gireceğim ve neler olabileceğini hiç kestiremiyorum.
inan ben de çok merak ediyorum bu görüşmeyi.Ben de 20 şubatta gireceğim ve neler olabileceğini hiç kestiremiyorum.
ben 5 kişilik bir grupla girdim görüşmeye eğlence parkı için.5 er 5 er alıyorlardı zaman kaybı olmasın diye.
1. soru how is your english? burada advance, intermediate falan demeyin cümle kurun. "i can speak english in basic level" gibi...
2. soru daha önce çalıştın mı bir işte? "no" dedi 1-2 kişi.
3. soru what do you go college for? ben anlayamadım okula ne için gidilir olarak algıladığım için."again please" dedim
sonra uykuluyum dedi geleceğiniz tarihi yazın imza atın dedi imzaladık biz de
5 dk bile sürmedi görüşme o kadar kısaydı.
rahat olun...çat pat bişeyler söyleyin ingilizce... toplamda görüşmeye girenlerden sadece 2 kişiyi almamışlar ingilizce yetersizlikden.
okula neden gidiyorsun?
"okula elektrik elektronik müh olmak için gidiyorum. " cevabını vermem gerekiyormuş. ben again please deyince "what is your major?" dedi.
Arkadaşlar Hard Rock Cafe işi için job faire katılanınız var mı hiç? Ne tarz sorular soruyorlar ve dedikleri kadar çok inceliyorlarr mı? Adamlar bütün işlerde dishwasher işinde bile advanced düzey istemiş.Bana çok abartı geldi.
Ben bi arkadaşımla birlikte gidicem kısmetse.
İngilizce seviyemiz advanced olmasada upperintermadiate diyeblirz.çok hzlı şekilde düzgün cümle kurabildiğimi iddia edemem ama ingilizceyi anlamakta sorun yaşamıorm ve cevap verebliorm.
Öneriniz ne olur? Sizce mülakata önceden hazırlanıp iyi konuşup işi alalım mı? Yoksa ingilizceyi mükemmel konuşamadıktan sonra Hard Rock işini boşver mi dersiniz?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks