arkadasim bu nasil bir yargilama, bu nasil bir tez, bu nasil bir yorum???
Birincisi WAT a katilan herkes universite ogrencisi ilkokul talebesi degil, hesabini kitabini yaparsin, istersen gidersin istemezsen gitmezsin. Kimse senin kafana silah dayanimiyor. WAT in ne oldugu gun isigi gibi ortada artik.
Ikinciside sirketleride cogu ogrenci biliyor artik, haaa arastirmadan baliklama atlayan SAZANLARA da diyecek birsey yok tabi. Oyle ellerinde cikolata satar gibi WAT pazarlayanlara inanlara hayirli yolculuklar, Kolay gelsin. Onlara inanan ogrencilere de WAT maceralarinda mutluluklar diliyorum.
Bu forumda yazi yazan, yorum yapan herkesin az cok senin kadar akli vardir sanirim, birakda yargilamayi onlar yapsin kim caktirmadan reklam yapiyor, kim 'sozum meclisden disari' sirketlerin adamligini yapiyor,,,, ama uyarin icin tesekkurler.
Forumun avukatligini filan yapmiyorum, kalkip bana avukat unvanini takmazsin umarim. Vakit buldukca foruma yazi yazan. forumdan cok sey ogrenmis biri olarak yaziorum.
Arayan mevlasini da belasini da bulur arkadasim. Sen de ararsan kendine uygun bir sirket bulursun umarim. Isini yapanlarda vardir sanirim.
saygilarimla.
Bookmarks