Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Tüm Herkes Okusun..

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı Kemal88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    **Türkiye'de WAT şirketleri işin suyunu çıkarmıştır.
    **Öğrenciyi yolmak için ellerinden geleni yapıyorlar, yalan vaatlerde bulunuyorlar, verdiği sözlerin hiçbirisini tutmuyorlar.
    **Siz oraya gidince 180 derece dönüyorlar.
    **Forum, şirketlerin "yavşak"larıyla dolmuş, herkese inanmayın, çaktırmadan reklam yapmaya çalışıyorlar.
    **Ben wat konusunda çok iyi çalışan bir şirket biliyorum diyen varsa, şirketleri bana da bi ulaşsın!!!
    ----------
    Sadece paylaşmak istedim. Milleti göz göre göre kandırıyorlar ya, kimsede vicdan kalmamış!
    arkadasim bu nasil bir yargilama, bu nasil bir tez, bu nasil bir yorum???

Birincisi WAT a katilan herkes universite ogrencisi ilkokul talebesi degil, hesabini kitabini yaparsin, istersen gidersin istemezsen gitmezsin. Kimse senin kafana silah dayanimiyor. WAT in ne oldugu gun isigi gibi ortada artik.

Ikinciside sirketleride cogu ogrenci biliyor artik, haaa arastirmadan baliklama atlayan SAZANLARA da diyecek birsey yok tabi. Oyle ellerinde cikolata satar gibi WAT pazarlayanlara inanlara hayirli yolculuklar, Kolay gelsin. Onlara inanan ogrencilere de WAT maceralarinda mutluluklar diliyorum.

Bu forumda yazi yazan, yorum yapan herkesin az cok senin kadar akli vardir sanirim, birakda yargilamayi onlar yapsin kim caktirmadan reklam yapiyor, kim 'sozum meclisden disari' sirketlerin adamligini yapiyor,,,, ama uyarin icin tesekkurler.

Forumun avukatligini filan yapmiyorum, kalkip bana avukat unvanini takmazsin umarim. Vakit buldukca foruma yazi yazan. forumdan cok sey ogrenmis biri olarak yaziorum.

Arayan mevlasini da belasini da bulur arkadasim. Sen de ararsan kendine uygun bir sirket bulursun umarim. Isini yapanlarda vardir sanirim.

saygilarimla.

Konu ozgursum tarafından (26-01-2011 Saat 07:22 AM ) değiştirilmiştir.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)