Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Tüm Herkes Okusun..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Kemal88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    **Türkiye'de WAT şirketleri işin suyunu çıkarmıştır.
    **Öğrenciyi yolmak için ellerinden geleni yapıyorlar, yalan vaatlerde bulunuyorlar, verdiği sözlerin hiçbirisini tutmuyorlar.
    **Siz oraya gidince 180 derece dönüyorlar.
    **Forum, şirketlerin adamlarıyla dolmuş, herkese inanmayın, çaktırmadan reklam yapmaya çalışıyorlar.
    **Ben wat konusunda çok iyi çalışan bir şirket biliyorum diyen varsa, şirketleri bana da bi ulaşsın!!!
    ----------
    Sadece paylaşmak istedim. Milleti göz göre göre kandırıyorlar ya, kimsede vicdan kalmamış!
    kardesım ıyı hos yazmıssında yasamıs olduggun bır olay yada duyduklarından tum fırmaları bu genelleme ıcıne sokamassın ...
    tabıkı bu ısın ıyısını yapanlarda ve her ıste oldugu gıbı bu work and travel acentaları ıcerısınde ısının yeterı kadar ıyı yapmayanlarda olacaktırr..
    bu form sıtesının kurulmasınında amacı ogrencılerının burda bılgı paylasımını yapması ve bu ısı ıyısıyle kotusuyle arastırarrak bır karar vermesıdır..
    bu sıtenın ıcınde mutlaka var temsılcıler .. sıte yonetıcılerınınde yonlendırdıgı fırmalar vardır olacakta olmasıda gayet normall..

bı ekre burada bır rant meslesının dondugu sıteye verılen reklam bannerlerınden acıkca ortada : arkadasında dedıgı gıbı unıversıte cagına gelmıs bıreylerız work and travele katılanlar olarak burda onemlı olanlar yazılanlardan bır kanıya varıp tum sırketlerle ıyı bır gorusme yaptıktan sonra krar vermek ...

evet ben temsılcılık yaptım acıkca soyluyorum fakat bu forum uzerınden hıcbır ogrencıye ne bır ozel mesaj atmıslıgım var nede onermıs oldugum bır fırma var ... kotu olarak duyduklarımı ve arkadaslarımn yasadıklarından edındıgım bılgıler ve tecrubeyle yazıyorum yazılarımı...

yazdıklarımdan sakın bu arkadas sıtenın elemanlarından bırı falan demeyın sıteyle hıcbır baglantım yok acıkca bunu belırteyım ısteyen arastırabılır...
    tek ıstedıgımız bu foruma atılan tum ogrencıler ıyı bır arasttırma yapsın yeter..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bunu yazma sebeplerini öğrenmek isteriz, yani sanki bir şeyler yaşanmış gibi, direk bunları yazarken biraz da sebeplerini değinmek gerekli sanıyorum

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı maçaası Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıte yonetıcılerınınde yonlendırdıgı fırmalar vardır olacakta olmasıda gayet normall..

bı ekre burada bır rant meslesının dondugu sıteye verılen reklam bannerlerınden acıkca ortada :

yazdıklarımdan sakın bu arkadas sıtenın elemanlarından bırı falan demeyın sıteyle hıcbır baglantım yok acıkca bunu belırteyım ısteyen arastırabılır.
    1) Sen hicbir sekilde 'site yoneticilerinin yonlendirdigi firma vardir' seklinde iftira atamazsin, var mi elinde kanit, belge vs.? Elinde herhangi bilgi olmadan birdaha yazi yazma lutfen.

2) Eger ucretini odedikleri taktirde burada herkes reklam verebilir. Isimiz WAT oldugu icin burada plastik ya da bilgisayar firmalarinin reklam vermesi beklenemez.

3)Oyle uc bes mesaj yazip burada yazmakla olmuyor. Soyledigin sey soz konusu bile olamaz bizim burda 4. yilimiz. Daha ilk yilin...
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)